aklım karısııyoo benımdee .. ıı 6,5 olduk ozamann
ayy valla başlamak lazımda işte insan üşeniyo banada tembellik çöktü ... deterjanını falanda almadım daha onları alınca bende başlarım artık ayy kızım kaç kilo oldu çok merak ediyorum yaaa geceleri uyumakta çok zorlanıyorum sende ölemisin kuzu yaa
canım bol bol uzan dedi bana doktorum ayakta kalmamaya çalış o zaman döner dedi. aynen bende 35e kadar dönmezse huzursuz olurum yaa çünkü bende çook normal doğum istiyorum İNŞALLAH gönlümüze göre olur yaa...benim oglumda dondurma sevıyo, pazar gunu evde nezamn yesem kudurdu resmen:))), ahh yarasın bebeıslerımıze canım, razıyım, ben rekor kırdım zaten 5,5 ayda 3,5 kılo almıstım, son ayda 3,5 kılo almısım yanı 6,5 aylıkken toplamda 7 kılo aldım:)
ee bende hergun yiyorum oda yıyınce oynuyoo :))
doner canım sıkıntı yapma sımdıden, ama 34.hftada donmesse ben ozamn bukadr rahat olamam,bı terslık olmassa normal dogum ıstıyorum cünkü....
sağol canım tuzu kesmek çok zor olur diye düşünüyodum ama oğlum için hemen tak kestim tuzu yoksa çook severim tuzu ama oğlumu daha çook seviyorumaman canım tansiyona çok dikkat et tansiyon çok önemli .. kuzunada maş annesi kocaman olmuş artıkın
kız hadi sen MAŞALLAH bütün alışverişi tamamladın ya ben ne edeyim nerelere gideyim biiir sürü eksik var ve sıcaklar geliyoooaynenn cnm yaa onumuzdekı aylarda napıcazz yandıkk havalarr dahada sıcak olucakmıss
ben pembe pijama kırmızı taç istiyodum ama etraftakiler mavi pijama al dediler maviyede kırmızı olmaz iyisimi bi tanede pembe pijama alıp kırmızı taç takmak. eskiden hep kırmızı kurdela bağlıyolarmış kafalarına anneler. ama dediğin gibi artık moda olmuş mavi pembe her renk..artık moda mavi ya da pembe taç takmak ama kırmızının bir anlamı var lohusayı al diye bir hastalık basarmış yani lohusanın vücudunda kırmızı lekeler olurmuş o basmasın diye takılırmış kızrmızı mavi ve pembe olunca bence anlamını yitiriyor.
canım bol bol uzan dedi bana doktorum ayakta kalmamaya çalış o zaman döner dedi. aynen bende 35e kadar dönmezse huzursuz olurum yaa çünkü bende çook normal doğum istiyorum İNŞALLAH gönlümüze göre olur yaa...
sağol canım tuzu kesmek çok zor olur diye düşünüyodum ama oğlum için hemen tak kestim tuzu yoksa çook severim tuzu ama oğlumu daha çook seviyorum
kız hadi sen MAŞALLAH bütün alışverişi tamamladın ya ben ne edeyim nerelere gideyim biiir sürü eksik var ve sıcaklar geliyooo
ben pembe pijama kırmızı taç istiyodum ama etraftakiler mavi pijama al dediler maviyede kırmızı olmaz iyisimi bi tanede pembe pijama alıp kırmızı taç takmak. eskiden hep kırmızı kurdela bağlıyolarmış kafalarına anneler. ama dediğin gibi artık moda olmuş mavi pembe her renk..
öle her dolgunlukta doğurursak kuzum 9 diil 19 doğururuznormal normal hepsi insan başına gelince bi tedirgin oluyo ama burdada herkes aynı şeyi söleyince rahatlıyoz baya valla burda arkadaşlarla paylaşmasak kafayı yerdik herhal benim kuzum büyüdü o kadar belliki kuvvetli kuvvetli vuruyo dans ediyo içerde bide göbiş kocaman oldu insan göbeği büyüdü die sevinirmi yaaa
Baktım markete göre uygun bence ama tabi şimdi marketten markete de değişebilir. Ama yumuşatıcılar bayağı bir uygun geldi bana
ayy valla başlamak lazımda işte insan üşeniyo banada tembellik çöktü ... deterjanını falanda almadım daha onları alınca bende başlarım artık ayy kızım kaç kilo oldu çok merak ediyorum yaaa geceleri uyumakta çok zorlanıyorum sende ölemisin kuzu yaa
gecelerı bende cok sık dünuyorumm hıc rahatım olmuyor bacak araama yastık koyuyorum o bıraz ıı gelıoo ..bı saga donuyorum bı solaaa napıcagımı bılemıyorum sıksık wcye kalkıyorumm .. uykusuz geceler basladı sanırım.. bebegın kggnu bende cok merak edıyorumm .. buyumuslerdırr ınss kocaman olsunlar
ay sorma bebişim yaa en küçük bişeyde insan panik oluyo ama dediğin gibi burda paylaşınca rahatlıyo insan... ay bende acayip sabırsızım bu aralar yaaa geçsin istiyom şu 3 ay biran önce .. bebeişlerimize sağ sağlim kavuşsak bi artık yaa.... demek büyüdü serra hanım he büyücek tabi annesi daha kocaman olacak nasipse benimkide 23 haftalıkken 528 gr dı şimdi ne kadar oldu merak ediyorum cuma randevum var ama devlete aldım mecburi doktor edinmem lazım özelde doğum fiyatları uçuk... ordada ultrasona sokarmı sokmazmı bilmiyorum
ewt cnm hazırlıklar tmm amaa enazından senın yardımcı olabılcek kısıler vardır cevrende benım olmadıgı ıcın ısımı sıkı tuttummsıcaklardan once yapmayı planlıyodum olede oldu ınsss sızınkılerde hemencık hallolurr .. oyuzden artık ertelemeden baslayınn ..
valla uykusuz geceler başladı artık yaa hem havalar sıcak hem karnımız büyüdü yatmakta zorluk çekiyoruz bende çok sık dönüyorum bide ağrım oluyo bazen dönerken çok zorlanıyorum daha son aylarda ne yapacaz bilmem valla... inş bol bol kilo almıştır bebişlerimiz cnm .. bu arada kızlar son aylara doğru mutlaka günde 5 tane falan medine hurması tüketin hem bebeğe acayip kilo aldırıyo hemde doğumu kolaylaştırıyo nasipse bende normal düşünüyorum o yüzden yicem son aylarda benim teyze kızı denedi işe yaradı
annemler fln yarım saat mesafede canım ama annem dur bakalım deyip duruyo ama en geç alışveriş ramazandan önce yani 1 ay içinde biter ben oruç tutmayacağım ama annem tutacağı için ramazanda zor olur ve geç olur bakalım artık yaa bende biran önce bitsin istiyorum yaa...
canım bende henüz pek yok kalkıyorm wc ye falan ama uykum güzel hemen yatmadan önce 1 bardak sütle bi muz yiyom onlarmı rahatlatıyo bilmem ama ii uyuyorum bide yastık koyuyorum bacak arama oda yatağımızın 3. kişisi oldu zatendeterjanlarıda şimdi unnodadan alıcam arkadaş dalin önerdi sıvı deterjanla yuöuşatıcı ordada indirimdeler alıım bari
beende içiyorum süt yatarken ama bana pek etki etmiyo kuzu:) napalım idare edecez artık bebişler için ... deterjan bende dalin alacam cnm
tşk ederim canım ben yapım o zaman ordan alışverişimi hem bi daha çık al bu havada
annemler fln yarım saat mesafede canım ama annem dur bakalım deyip duruyo ama en geç alışveriş ramazandan önce yani 1 ay içinde biter ben oruç tutmayacağım ama annem tutacağı için ramazanda zor olur ve geç olur bakalım artık yaa bende biran önce bitsin istiyorum yaa...
aaaa bide oruç vardı dimi tutamıcazki biz nasıl tutalım bu kada uzun günlerde grçi doktorada bişe sormadım henüz ama
hazıran anneelerınee baktımm bugundee dogurann dogurana 4okısı olmuss dogurann darısı basımızaaa
aaaa bide oruç vardı dimi tutamıcazki biz nasıl tutalım bu kada uzun günlerde grçi doktorada bişe sormadım henüz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?