2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geldim bebeğim bende acil bi çkış yaptım.. ewet teyzesi bugün daha kuvvetli vuruyo yağmurum ama ayakları çoğu zaman aşağıda oluyo o zaman pek hissetmiyorum ... şimdi çok dolgunluk hissi var kasıklarımda geceden beri ağrılar girdi dedim aha doğuruyom herhalde:) ama normal sanırsam bi sorun olduğunu sanmıyorum .. benim pembe dötlüm nasıl annesi

hepimizin bi yorgunluğu var ilk sen bitirdin sen EN BECERİKLİ ANNE seçtim bende hemen sabuntozumu yumuşatıcımı alımda başlım beklemekle olmuyo bu işler

ay bebem bende daha başlamadım o işlere yaaa nasipse 7. ayımda başlıcam şimdi temmuzda park yatağını alacaz kısmetse o zaman kıyafetlerinide çantayıda hazırlıcam daha erken sanki bizim için...

benim oglumda dondurma sevıyo, pazar gunu evde nezamn yesem kudurdu resmen:))), ahh yarasın bebeıslerımıze canım, razıyım, ben rekor kırdım zaten 5,5 ayda 3,5 kılo almıstım, son ayda 3,5 kılo almısım yanı 6,5 aylıkken toplamda 7 kılo aldım:)
ee bende hergun yiyorum oda yıyınce oynuyoo :))
doner canım sıkıntı yapma sımdıden, ama 34.hftada donmesse ben ozamn bukadr rahat olamam,bı terslık olmassa normal dogum ıstıyorum cünkü....

aman canım tansiyona çok dikkat et tansiyon çok önemli .. kuzunada maş annesi kocaman olmuş artıkın

ay bebem bende daha başlamadım o işlere yaaa nasipse 7. ayımda başlıcam şimdi temmuzda park yatağını alacaz kısmetse o zaman kıyafetlerinide çantayıda hazırlıcam daha erken sanki bizim için...

bende aynı sen gıbıyım canım, bu ay bitiminde almaya baslıcam, daha bıkac kıyafetı ve battanıyesı var kuzumun

öle her dolgunlukta doğurursak kuzum 9 diil 19 doğururuz normal normal hepsi insan başına gelince bi tedirgin oluyo ama burdada herkes aynı şeyi söleyince rahatlıyoz baya valla burda arkadaşlarla paylaşmasak kafayı yerdik herhal benim kuzum büyüdü o kadar belliki kuvvetli kuvvetli vuruyo dans ediyo içerde bide göbiş kocaman oldu insan göbeği büyüdü die sevinirmi yaaa

ayy bende bundan almak istiyorum ama pijamam mavi vede oğluşum olacağı için mavi mi alsam ki diye düşünüyorum..:44::44:

artık moda mavi ya da pembe taç takmak ama kırmızının bir anlamı var lohusayı al diye bir hastalık basarmış yani lohusanın vücudunda kırmızı lekeler olurmuş o basmasın diye takılırmış kızrmızı mavi ve pembe olunca bence anlamını yitiriyor.

canım ne bilim belki erken ama alışverişim bitti benim çantaya koyacklarım hazır hepte aklımda duruyo bi ucundan başlayayım dedim suksukta bitirmiş ütülemiş imrendiim valla

bende aynı sen gıbıyım canım, bu ay bitiminde almaya baslıcam, daha bıkac kıyafetı ve battanıyesı var kuzumun

tatlım gerekli olan eşyaları almaya başla çünkü çok sıcaklar geldi zorlanırsın alışverişte.. ben kıyafet işini bitiridim ama çanta hazırlama yıkama ve ütü işine başlamadım daha ... geceleride zor uyuyorum artık yaa sürekli uyanıyorum karnımdan sebeb yatamıyorum allah yardımcımız olsun valla....

canım ne bilim belki erken ama alışverişim bitti benim çantaya koyacklarım hazır hepte aklımda duruyo bi ucundan başlayayım dedim suksukta bitirmiş ütülemiş imrendiim valla

ılk ben bıtırdımm bakalım 2 kım olucakk haydı bayanlarr totıslerı kaldırın hazırlıklar baslasın

ayy valla başlamak lazımda işte insan üşeniyo banada tembellik çöktü ... deterjanını falanda almadım daha onları alınca bende başlarım artık ayy kızım kaç kilo oldu çok merak ediyorum yaaa geceleri uyumakta çok zorlanıyorum sende ölemisin kuzu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…