iidir bebem senle bi koyu muhabbette dalamıyom ondan çok sıkıntım vardün yine apar topar çıktım tetanoz aşısı konuşuldu benimde dank etti bugün aşım vardı die koştum aşı olmaya senden naber tekmeler kuvvetlenmiş dahada yukarda dimi bende öle oldu
cokk sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ... bugunde doymuyorum yaa nedensee:125::125::125:
hepimizin bi yorgunluğu var ilk sen bitirdin sen EN BECERİKLİ ANNE seçtimbende hemen sabuntozumu yumuşatıcımı alımda başlım beklemekle olmuyo bu işler
ben pembe alacaktım herkes yok oğlan olacakmavi olsun dediler birde ben esmerim pembe yakışmıyo yaa mavi ondan aklıma yattı birde oğluşumla maviş maviş takılırız hehe...
ayy bende görmedimde artık ne edelim bulcaz hehe.. olmadı bi tane pijamamı pembeli alacağım ve onunla kırmızı taç takacağım öylede olabilir yani.
benimkide öyle dedi 35e kadar döner dedi bakalım İNŞALLAH döner bizim ufaklıklar. ben geçen ay hergün nerdeyse 2 dondurma yemiştim vee sonuç bir ayda 4 kgama bu ay baya azalttım dondurmayı 2 kg almışım. ne yesem yarıyo sanki ama oğluşumada yaramış
merhabalar kızlar...
braue geçmiş olsun canım yaa inan büyük şey atlatmışsın..
yeni ciciler eklenmiş kuzularınız güle güle giysinler güzeel anneler.
ben cuma günü tetanoz aşısı olmaya gittim tansiyon 14 e 8çıktı hemşire tuzu kes dedi artık tuz yasak bana tansiyonum yüksek çıktığı için birde gebeliğinizi takip edelim dedi 20sinde tekrr çağırdı inşallah tansiyonum düşer kızlar dua edin ve yüksek tansiyonda baş ağrısı yapıyo bende yaa kaç gündür baş ağrısı çekiyorum hap da atmak istemiyorum inşallah düzelir biran önce bebişimin kalp atışlarınıda dinledik güm güm atıyodu tontişimin kalbi maşallah . dünde doktor kontrolümüz vardı oğluşum eliyle yüzünü kapatmış tam olarak göremedik maalesef dünde tansiyonum 12 ye 8 çıktı doktor bişey demedi 1 ayda 2 kg almışım doktorum başlarda hızlı gidiyodun bu ay çok iyi ekmek yemeyi kestin heralde dedi yook dedim ekmek zaten az yiyodum dondurmayı kestim dedim dondurmada ye ama az ye serinlemek için bol bol maden suyu içebilirsin hem gaydalı hem kilo yapmaz dedi hehe. bu arada kızlar oğlum ters duruyo tüm gün ayakta kalmıyosan döner doğum pozisyonuna dedi bol bol uzan dinlen dedi ilk gebeliklerde geç dönebiliyo dedi ayakları taa yumurtalıklarımın orada oğluşumun inşallah döner kızlar.. kilosuda 1258 gr olmuş MAŞALLAAAH tontiş olmuş benim EFEM. MAŞALLAH deyin tamam mı teyzelerii..
ay bebem bende daha başlamadım o işlere yaaa nasipse 7. ayımda başlıcam şimdi temmuzda park yatağını alacaz kısmetse o zaman kıyafetlerinide çantayıda hazırlıcam daha erken sanki bizim için...
geldim bebeğim bende acil bi çkış yaptım.. ewet teyzesi bugün daha kuvvetli vuruyo yağmurum ama ayakları çoğu zaman aşağıda oluyo o zaman pek hissetmiyorum ... şimdi çok dolgunluk hissi var kasıklarımda geceden beri ağrılar girdi dedim aha doğuruyom herhalde:) ama normal sanırsam bi sorun olduğunu sanmıyorum .. benim pembe dötlüm nasıl annesi
heem nasıl sıcaaakkkkkkkk yaaaaa utanmasam anadan üryan durcam evde hehe
ayy bende bundan almak istiyorum ama pijamam mavi vede oğluşum olacağı için mavi mi alsam ki diye düşünüyorum..:44::44:
ay bebem bende daha başlamadım o işlere yaaa nasipse 7. ayımda başlıcam şimdi temmuzda park yatağını alacaz kısmetse o zaman kıyafetlerinide çantayıda hazırlıcam daha erken sanki bizim için...
bende aynı sen gıbıyım canım, bu ay bitiminde almaya baslıcam, daha bıkac kıyafetı ve battanıyesı var kuzumun
sıcaktan olabılır cnmnefes darlıgı bebekk buyudugu ıcın bundan sonra olucakmıss geceelerı bzen bende horluyomusumm esım ole dedıya benimde bugün nefesim daralıyor bebişimde oynamadı nedense hiç çok vesveseli olduk neden ya
canım ne bilim belki erken ama alışverişim bitti benim çantaya koyacklarım hazır hepte aklımda duruyo bi ucundan başlayayım dedim suksukta bitirmiş ütülemiş imrendiim valla
kızlar bız daha 7 ayı doldurmadık demıbenım haftayla ay arasındaa aklım karısıodaa:131::131:
canım unnododa bahsettin dalin ürünleri indirimde bi bakabilirmisin fiyatları markete göre uygunmu die
benimde aynı şekilde bende doktor hesabına falan bakmıyom doğumdan geri geliyom 6 buçuk ay ediyo
canım ne bilim belki erken ama alışverişim bitti benim çantaya koyacklarım hazır hepte aklımda duruyo bi ucundan başlayayım dedim suksukta bitirmiş ütülemiş imrendiim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?