- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #7.121
Evet bazen başim ağitiyor anne bu ne bu.pekii bu ne?anneeee geliyorum yanına bu ne?anlatırken bile deli oldumSlm kızlar benim oğlumda şuan sadece kırmızı ve siyah renkleri biliyor, bunların dışında herşeye bu ne bu ne diye soruyor, şuan sorgulama evresindeyiz sanırım.
Aferin ona.ece o kadar değil canım ya satıyor ama iki üc beş on diye.harfleri bilmiyor sadece kendi adını tanıyor.oyun hamuruyla oynuyot ve tesim yapıyor.tenkler kırmızı pembe beyaz mavi ve siyah.tuvalet eğitiminde 4-5 günü geride bıraktık gayet iyi gidiyor.dişardan bile eve geldik bir kere çiş diyeRenklerden bahsetmişsiniz kızlar. Ahmet in dört beş farklı renkte arabasını diziyorum sonra teker teker renkleriyle istiyorum hepsini veriyor mavi, sarı, kırmızı, yeşil, gri araba diye ama sonraki gün yapıyorum karıştırıyo. Griyi ve maviyi tam olarak biliyo. 10 a kadar sayı sayıyo. Konuşuyor ama sohbet eder gibi değil. Örneğin kuş uçuyor, oyun oynayalım, kar yağıyo gibi yani bugün parka gitmek istiyorum gibi cümleler kuramıyor daha. Tuvalet eğitimi için 30 ay idealmiş biz 27 aylık olduk olduk, 3 ay sonra başlıcam.he birde çizgi film sevmiyor izlemiyor. Harflerin çoğunu tanıyor ve rakamları 8 é kadar tanıyor. Bizim gelişimimiz böyle işte
Renklerden bahsetmişsiniz kızlar. Ahmet in dört beş farklı renkte arabasını diziyorum sonra teker teker renkleriyle istiyorum hepsini veriyor mavi, sarı, kırmızı, yeşil, gri araba diye ama sonraki gün yapıyorum karıştırıyo. Griyi ve maviyi tam olarak biliyo. 10 a kadar sayı sayıyo. Konuşuyor ama sohbet eder gibi değil. Örneğin kuş uçuyor, oyun oynayalım, kar yağıyo gibi yani bugün parka gitmek istiyorum gibi cümleler kuramıyor daha. Tuvalet eğitimi için 30 ay idealmiş biz 27 aylık olduk olduk, 3 ay sonra başlıcam.he birde çizgi film sevmiyor izlemiyor. Harflerin çoğunu tanıyor ve rakamları 8 é kadar tanıyor. Bizim gelişimimiz böyle işte
Buarada kızlar bizim tuvalet işide 2 günde halloldu gibi altına kaçirdiği oldu ama zamanla olucak sanırım genelde lazimlipa kosarken kaçiriyormüzik çalıncada inanılmaz seviniyor
Kız allah seni ismini değiştirmişsin neden söylemiyorsunmaşallah ahmet'e. doruk da aynı ece gibi 3-5-10 diye sayıyorrenklerden kırmızı-mavi-yeşil-sarı-turuncuyu biliyor.
tuvalet eğitimimiz çok şükür 25 aylıkken 1 günde halloldu. çocuklar ne zaman hazır olduklarını kendileri belli ediyor bence
aferin ece prensese. arada kaçamaklar bizde de oluyor oyuna dalınca
Kız allah seni ismini değiştirmişsin neden söylemiyorsun
Valla ben anladım acabada kaldım esraya söyledim oda evet bencede o dedi öyle yazdım valla.hiç aklıma gelmedi ki söylemek
Bulursan banada haber et bacımSelam kizlar.. degisik, cocuklarin severek yedigini dusundugunuz corba,yemek,krep vs..tarifleriniz varsa paylasin tikanip kaldim bu ara
Malesef canım yok.;-)Kızlar instagramı olan varmı birbirimizi takip edelim daha yakından tanıyalım olmazmı?
selam kızlar nasılsınız?biz 39 günlük olduk senanur beni çk zorluyor başlarda kıskanmıyordu ama şimdi acayip kıskanıyor ısırıyor kardşini her fırsatta yoluyor arada öpüyor gitsin evden diyor çok hırçınlaştı zaten hırçındı engel oldukça iyice fena oluyor şimdi annem yanımda işim kolay beni zor günler bekliyor geçer inşallah ya çok üzülüyorum
selam kızlar nasılsınız?biz 39 günlük olduk senanur beni çk zorluyor başlarda kıskanmıyordu ama şimdi acayip kıskanıyor ısırıyor kardşini her fırsatta yoluyor arada öpüyor gitsin evden diyor çok hırçınlaştı zaten hırçındı engel oldukça iyice fena oluyor şimdi annem yanımda işim kolay beni zor günler bekliyor geçer inşallah ya çok üzülüyorum
Canim ya cok tatlii kiyamam :) benim kuzum kendinden buyuklerle daha iyi kaynasiyor yegenim var ilkokula giden cok guzel oynuyorlar yegenimin arkadaslariylada ayni sekilde kiz erkek farketmez bi kac yas buyuk olmasi yeterli ama akranlariyla cekisme halinde oyuncaklarini paylasmaz disari parka goturme konusunda pek aktif degilim goturdugum zamanlarda veya piknige gidildiginde oyun oynayan cocuklarin arasina karisiyor ama ben bazi zamanlar bazi nedenlerden dolayi kisitliyorum aralarina karismasinakızlar kuzuların arkadaşlarıyla, yaşıtlarıyla iletişimi nasıl? bir ortama girdiğinde kaynaşabiliyor mu hemen?
bugün parka gittik , kovalarımızı almayı unutmuşuz. çocuklar kovalarla oynuyordu doruk etraflarında dolaştı çekindi önce yanlarına gitmeye, sonra eline biraz kum alıp gidip kovaya attı, sonra yavaş yavaş bikaç kere daha yaptı. ama kaynaşıp oynayamadı bir türlü çocuklarla
genelde parkta çocuklar olursa oynayamıyor hemen yanımıza geliyor istiyor ki kimse olmasın tek biz oynayalım
anlaşıp oynayabildiği bikaç kişi var, yabancılarda çekiniyor
Benim ecede tam tersi parkta kimse yoksa hemem eve sönmek istiyor.birileri olsunda oynasın yeterki.iyi anlaşiyor genelde kendi yaşiti bir elif var görsüğü arqda oyuncak krizi çıksada genel olarak iyi anlaşiyorlarkızlar kuzuların arkadaşlarıyla, yaşıtlarıyla iletişimi nasıl? bir ortama girdiğinde kaynaşabiliyor mu hemen?
bugün parka gittik , kovalarımızı almayı unutmuşuz. çocuklar kovalarla oynuyordu doruk etraflarında dolaştı çekindi önce yanlarına gitmeye, sonra eline biraz kum alıp gidip kovaya attı, sonra yavaş yavaş bikaç kere daha yaptı. ama kaynaşıp oynayamadı bir türlü çocuklarla
genelde parkta çocuklar olursa oynayamıyor hemen yanımıza geliyor istiyor ki kimse olmasın tek biz oynayalım
anlaşıp oynayabildiği bikaç kişi var, yabancılarda çekiniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?