2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Arkadaşlar arada yazın ya neler yapıyorsunuz etkinlik filan ?yemek kahvaltı besin takviyesi?
Oyun önerisi ....fikir alalım oglumla nasıl vakit gecirecegimi şaşırıyorum
Canım canı ne isterse onu veriyorum kahvaltı da yumurta süt ekmek yemiyor bazen ceMen le yer ekmek Ha bide ceviz günde 5 6 tane ceviz yiyor öğlen çorba yemek ne varsa ayran arada meyve yer elma muz mandalina dan birini yatarken süt içer uyur oyunlar sa bowling takımımız var basketbol potamiz var arabalar legolar bütün gün bunlarla oynuyoruz bide çizgi film izliyor Yumurcak ta can ve niloya trt de canım kardeşim bizim günümüz bu

Yemesine maşallah diyelim o zaman. Benımki de iyi yerdi bu aralar aç Aç aksama kadar dolaniyor
babaya çok bağlıyiz artık o da yoruluyor işten gelince oturmak durmak yok...oyun oyuncak diye peşinden ayrilmiyor.

Masallah...sıkılıyor benim ki uzun süre aynı şeyle Oyalayamiyoruz maksimum on dk.cok yoruyor ne yapacağımı nasıl oynatacagimi şaşırıyorum. Taş tabak dökmek favorisi yemek yapıyo güya yediriyo bize.basket i beceremedi.bowling almadık sever mi bilemiyorum. ..aslında oyumcak diyor ama oynamayı sevmiyor oyuncaklarla dediğim gibi on dk oynamaz. O yüzden zorlanıyor uz.

Haa bir de çizgi film değil de reklam delisi çok can sıkıcı

YOK canım sanmam esim girmisti yaninda sadece kontrolu var dedi zaman soylemedi de kari koca unutuyoruz biz hatırlatayim hemen....Sağlık sorunları oldu mu eşim ilgileniyo direkt ben çok dayanamıyorum
ben asla eşime bırakamam illa ben duyucam ben yanında olucam.bizim bu cuma bakalım ne diycekler.sende muhakak götür en azından yılda bır kontrol şart..

Forum gecen yildan kalmis :) selam kizlar yilin ilk gonderisi benden olsun bi suredir kizim hasta onunla ilgileniyorum hatta bir ay icinde ikinci hastaligi uzunca bi suredir neredeyse tum yaz iyiydi kis gelince actik hastalik sezonunu bronsiolit olduk iyilestik bir hafta rahattik grip olduk su an hala grip kuzucugum atesli gunleri atlattik bu kez hatta ilk kez antibyotiksiz tedaviye basladi doktorumuz agirlasmadigi surece antibyotik baslatmamakta kararli sizler nasilsiniz?

valla bu yıl kimse yazmamış.ben baslıyım kızlar kardesım dopum yaptı3100 gr 52 cm boyunda yakısıklı bır oğlumuz oldu.
bende tüp bebek merkezıne gıttım ıkıncı bebıs için hazırlıklara basladık bırıkı aya ınsallah bende bebeğimi beklemeye baslıycam.zamanı geldı gecıyor bıle

hadi inşallah canım, hayırlısı ile olur.

Hayırli olsun bebis.hadi inşallah canım guzel haberlerini bekliyoruz...

Canım geç oldu geçmiş gitmiştir ama geçmiş olsun diyeyim yine de.. ah bu kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…