2012 Ekim bebekleri büyüyor

Gercekten cok luzumsuzmus kullanissiz bisey heleki bizim kuzular gibi kis bebekleri icin cok gereksiz. Yanlis hatirlamiyosam topikte asi olan kuzularin benim pamugumda dahil atesi yukselmedi canim cok gecmis olsun kolaylikla atlatin insallah...

evet canım kesinlikle kış bebeklerine gereksiz bişeymiş bencede kangru benim kıscede 6 kg olmuş , dün kangruyla baya bi yol yaptık , bugün sol kolum tutmuyor , kangruzede oldum galiba dün geceye yakın ateşlendi kızım , 37.3 ü gördük koltuk altından , yarım ölçü calpol verdim mecbur , geceyide başında geçirdim tabii ama aşıdan beri bi halsiz , benim cadı gitti yerine melek gibi bişey geldi dünden beri ama tek sorun bu rota virüsü geçen hafta doktorunda yaptırmıştık ondan beride kakasını yaparken zorlanıyo , aynı şeyi yaşayan varmı bu rota virüs aşısından sonra ? bugün artık dayanamadım 2 damla hakiki zeytinyağı damlattım ağzına , inşallah bal gibi oda zararlı değildir bebeğe

Slm kizlar iki gundur benimki cok huzursuzdu biran kucamdam indiremedim ugrayamadim bugun daha iyi bnde evi toparladim biraz smdide ders calisicam uyutabilirsem tekrar sizler nasilsiniz

selam annişler oglum baya büyüdü artık pek giremiyorum buraya sizler nasılsınız baya tenhalaşmış burasıda

ben tırnak seti almıştım kızıma , içinde bildiğimiz makas var tırnak makasından hariç , meğerse o yenidoğan içinmiş , çok yumuşakya tırnakları henüz , ben emzirirken babası kesiyo onla rahatlıkla ama tırnak makasıyla denemedik henüz bence sende almalısın onlardan , kağıt keser gibi oluyo çok kolay , birde uyurken kesmeyi dene daha rahat kesersin

Cok gecmis olsun canim bizde degisik bisey olmadi benim gozledigim ama bu son gunlerde birgun zor yapiyo birgun 3-4 kez yapiyo bi duzen tutamadi

Bencede makas bende bir haftalikken kesmeye basladim makasla cok rahat

bizimkide ön tarafı yıkanırken çok ağlıyor ama tersini çevirip sırtını yıkarken susuyor , kafasına birden döküyoruz suyu yoksa su yutarmış dedi annem ama kulaklar sorun oluyo hep , varmı bu kulaklara su kaçırmamanın bir çaresi acep ?

daha neler görücez duyucaz acaba ? birde adını yazsaydın bu pişik kreminin iyi olurdu canım ...!

yeni doğduğunda doktoru bioline ın serum fiz. vermişti okyanus suyuymuş , kullandım bi işe yaramadı pek , az döksen açmıyor çok döksen genzine kaçıyor , bi komşum anne sütü damlat dedi bende denedim gerçekten açıyo ayrıcada genzine bile kaçsa sonuçta onun temel besini :)) hatta gözü çapaklandığındada anne sütü damlatınca geçirirmiş ama ben bunu öğrendiğimde ilaç kullanmıştım bile malesef acemilik ne zormuş yarabbim vede ilk bebekler bu açıdan şanssız gerçekten

Kızlar ben bugun 1 gıbı esımın cocukluk arkadasının esı cagırdı oraya gıdıcem acaba.bısey goturmem gerekır mı mevlutler harıc ılk defa oturmaya gıdıcem

evet geç oldu cevap ama fırsatın olursa bi pasta tatlı gibi bişey alabilirsin ama almasanda bişey olmaz bence , bebekle alışveriş çok zor oluyor çünkü

Cok gecmis olsun canim bizde degisik bisey olmadi benim gozledigim ama bu son gunlerde birgun zor yapiyo birgun 3-4 kez yapiyo bi duzen tutamadi

saol canım bu rota virüs aşısından önce su gibiydi kakası , bende anne sütü aldığı için öyle normal sanıyordum , şimdi biraz pütürleşti aşıdan sonra , o yüzden zorlanıyo sanırım , benim kız ishalmiydi acaba hep die düşünmeye başladım

Bizim yediklerimizden etkileniyorla o yuzden bence boyleler ishal olduklari o gunku yaptigi sayidan belli oluyo diue biliyorum yanlis degilse mesela gunde 5 kereyi gecerse gibi

bu doğum parasını sadece çalışan annelermi alıyo acaba? biz eşimle bu konuda hiç bilgi sahibi değiliz de

Evet canim hamileyken calisan ve son 4aylik analik sigortasi odenen dogum iznine cikmis ve izin suresini tamamlamis anneler aliyor...

Canim bi ara ailece gidersiniz o zaman telafi edersin skma canini evden cikipta biseyler bakma sansimiz su an nerdeyse yok gibi...

bende oyle dedim vallahi gidip bisey alamadim kusura bakma dedim.zaten gorduler ecenin huysuzlugunu anlamistir herhalde.kizin nasil annesi eskisi gibi agliyor mu?

Evet canim hamileyken calisan ve son 4aylik analik sigortasi odenen dogum iznine cikmis ve izin suresini tamamlamis anneler aliyor...

hümmm anladım canım saol açıklaman için , ben evlendikten sonra çalışma hayatım bitti malesef eskiden isyan ederdim eşim izin vermiyor çalışmama die , canım sıkılırdı evde ama şimdi iyiki çalışmıyorum diorum , bebeğimden ayrı kalmak çok zor olurdu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…