• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

Bacaklar tombik valla bogum bogum :1: kucuk degilki kilosuna uygun ne zormus ve skintili :ssz:

benimkide 5.5 kg oldu 3 noya geçtim 2 de oluyor ama tam olunca içim rahat etmiyor , biraz bol olunca daha rahat hemde çişle daha az temas ediyor gibi geliyor bu arada benim kızımda pamukçuk oldu ağzında , doktoru karbonatlı suyla sil ve mikostatin die bir ilaç verdi onu ver dedi ama 1 gün yapmasam yine oluyor , niye geçmiyorki ? dozumu yanlış uyguluyorum acaba ? varmı başına gelen nolur bana bir çözüm söyleyim , hergün o karbonatla silerken yıkıyo ortalığı bende çok üzülüyorum , geçse tamam dicem ama geçmiyorda , daha ne yapmam gerek acaba ? anne sütünden oluyormuş , ağızda kaldığı için , iyide emerken uyuyor napabilirim ? üstüne su versem uyanıyor bide kusuyor suyu çok çaresiz kaldım

Merhaba yeni üyeyim...Benim kızım 2.860 gr 50 olarak 15 gün erken dünyaya geldi.1 hafta önce kontrolde 4.650 gr ve 57 cm di..Biliyorum kıyaslamak doğru dağil ama annelik böyle birşey heleki benim gibi gurbette tek başınıza büyütmeye çalışıyorsanız inanın çok zor.Daha yolun başındayım ve kendimi yetersiz hissediyorum lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum bebeklerinizin gelişimleri nasıl

cnm maşalla bbgun guzel kg almış
benım oğlumda 21 gun önce 3780 dogdu 37 haftalık olarak
şimdi 6510 gr oldu 2 ay 1 haftalık 60 cm
cnm yaşıtlarıyla kıyaslama cunku doğum kg sı farklı oluyo aynı kg alsa bıle daha ufak kalabılıyo saglıgı yerınde olsun dıyoruz ama ınsan ıster ıtemez takılabılıyo

akşam eşim gelince uğricam gene kızlar inşallah bi cevap yazan olur , hepimize kolay gelsin , ne zormuş anne olmak ne büyük bir sorumlulukmuş :37:

akşam eşim gelince uğricam gene kızlar inşallah bi cevap yazan olur , hepimize kolay gelsin , ne zormuş anne olmak ne büyük bir sorumlulukmuş :37:

cnm benımde bıldıgım su ve karbonatla temızleme benım bebgımın de dılınde hafıf var ama dr bişey kullanmaya gerek yok dedı rahatsız edıcımı cnm

ben pırıma premıum care 3 numara kullanıyorum gayet memnunum kucukse bez ozaman sızdırıyor yada kenar lastıklerı dısa dogru olması gerekıyor ayrıca bızdede pamukcuk oldu neyapacagım bılemıyorum doktora gıdecez kontrolde soyleyecegım artık sonucta pamukcuk mantar demek emzıgını bıle alamıyor kuzucum kıyamam ben canı acıyor sanırım

ben pırıma premıum care 3 numara kullanıyorum gayet memnunum kucukse bez ozaman sızdırıyor yada kenar lastıklerı dısa dogru olması gerekıyor ayrıca bızdede pamukcuk oldu neyapacagım bılemıyorum doktora gıdecez kontrolde soyleyecegım artık sonucta pamukcuk mantar demek emzıgını bıle alamıyor kuzucum kıyamam ben canı acıyor sanırım

cnm bende 3 kullanıyorum cokta memnunum bezden
benım bebegımdede hafıf var dr bışey yapmaya gerek yok dedı emzık te emıyo belkı onunda bellı aşaması vardır

benimkide 5.5 kg oldu 3 noya geçtim 2 de oluyor ama tam olunca içim rahat etmiyor , biraz bol olunca daha rahat hemde çişle daha az temas ediyor gibi geliyor bu arada benim kızımda pamukçuk oldu ağzında , doktoru karbonatlı suyla sil ve mikostatin die bir ilaç verdi onu ver dedi ama 1 gün yapmasam yine oluyor , niye geçmiyorki ? dozumu yanlış uyguluyorum acaba ? varmı başına gelen nolur bana bir çözüm söyleyim , hergün o karbonatla silerken yıkıyo ortalığı bende çok üzülüyorum , geçse tamam dicem ama geçmiyorda , daha ne yapmam gerek acaba ? anne sütünden oluyormuş , ağızda kaldığı için , iyide emerken uyuyor napabilirim ? üstüne su versem uyanıyor bide kusuyor suyu çok çaresiz kaldım

Canim bende bi kac haftadir 3 no.ya gectim ama yok... Canim benim kizimin dilide hafiften beyazlamisti dr.kontrolunde bakti yok pamukcuk degil pamukcuk daha kalin bi tabakadir ve ANNE SUTU alan bebeklerde pek rastlanmaz dedi bu dr.larda ayri dilde konusuyor. Karbonat iyi gelir diye duymustum ama bi baska topiktede aslinda karbonat kullanmak iyi degil diye okumustum bilemiyorum ki. Ama burdan bi arkadas demisti bu sikayeti olan birine beslendikten sonra 1-2 cay kasigi su ver diye... Dertleri bitmez bu kuzularin allah yardimcimiz olsun..

Kizlar onerileriniz cevaplariniz icin sagolun sanirim primaya geri doncez. Tugce hic bekletmiyorum kiz cis sizmiyo kaka siziyor normalde emzirdikten sonra kaka yapiyosa 15 dk dik tutup degistiriyorum ki kusmasin ama bugun goze aldim kusmasini ve hemen degistirdim sonuc ayni :ssz:
canım ben huggısenı 3 numarasını kullanıyorum gecen gun yapmıs farketmedım ıshaldı ustelık yıne sızdırmamıst.1 numara buyugunu al canım.
Bacaklar tombik valla bogum bogum :1: kucuk degilki kilosuna uygun ne zormus ve skintili :ssz:
benımkınınde bacakları kat kat o cılız kız nasıl boyle buyumus dersın gorsen.5500 gr oldu kuzucuk 58 cm boyuda.senınkı nasıl?

Artik o kadar bezdim ki prima premium care de 11-25kg aldim abarttim ama caresizlik iste yok yok yok! Simdi altimizi ustumuzu batirdik yine varya tam bi iskenceye donustu alt temizleme faslimiz belim kolum kanadim tutmuyor artik.. Prima aktif bebege devam aksam babamiz getircek 4gozle bekliyorum...bide ustune ishal olmus pamugum tadindan yenmiyor...

canım ben huggısenı 3 numarasını kullanıyorum gecen gun yapmıs farketmedım ıshaldı ustelık yıne sızdırmamıst.1 numara buyugunu al canım.

benımkınınde bacakları kat kat o cılız kız nasıl boyle buyumus dersın gorsen.5500 gr oldu kuzucuk 58 cm boyuda.senınkı nasıl?

Oyyy masallahh :nazar: kontrolumuz cuma gunu bakalim ne durumdayiz. Kiz denedim denemez olur muyum bi buyugude cok buyuk... Ya bisey sorcam bu bebislerin bacaklarinda bezin bariyerinin geldigi yer benim kizimda bogum olmus acaba bezin bariyeri yer mi yapmis ta oyle olmus nasil gecicek o sizdede var mi? Umarim anlatabilmisimdir :27:

Kizlar prima aktif bebekten memnun kalmamistim simdi huggiese gectim kizimin degil beli sirtina kadar cikiyor :ssz: bu soguk kis gununde herdefasinda bastan asagi soyup vucudunu yikamak cok can skici gunde 3kez napcam ben ya bide huggies in bacak lastigi cok ski oturup kaliyor bacagina. Baska marka oneren var mi kullanipta memnun kalan..

bende prima sızdırıyor diye huggies'e geçmiştim ya huggies çok sıkı gibi geldi bana 3 numara kullanmama rağmen. tekrar primaya dönüş yaptık iyi bakalım şimdilik sızan yok :1:

arkadaşlara gittik geçen gün onlara bir doktor tavsiye etmiş bim'de bir bez varmış markasını bilmiyorum, kremliymiş çok iyiymiş. onlar onu almışlar ama ben denemedim nasıldır bilmem

Kizlar tetenoz asisi olduk ya gebeyken 2doz. 3.dozumuzda varmis s.ocagindaki ebe hatirlatti siz oldunuz mu? Ne cok sorular biriktirmisim annemdeyken :27:

bugün komşularım geldi bebek görmeye. sağolsun oğlumun sakinlği üzerindeydi maşallah annesine müsade etti temizlik yaptım, poğaça, börek yaptım

çay servisi yaparken de uyudu aman maşallah nazar değmesin :nazar:

kalabalık istiyor çocuk bıktı beni görmekten :1:

cuma işe başlıyorum ben ya offfff :ssz: :ssz:

Oyyy masallahh :nazar: kontrolumuz cuma gunu bakalim ne durumdayiz. Kiz denedim denemez olur muyum bi buyugude cok buyuk... Ya bisey sorcam bu bebislerin bacaklarinda bezin bariyerinin geldigi yer benim kizimda bogum olmus acaba bezin bariyeri yer mi yapmis ta oyle olmus nasil gecicek o sizdede var mi? Umarim anlatabilmisimdir :27:

benım oglumun da oyle canım sanırıım senınkıde tombık bızımkı gbı kurba gıbı yanlara dogru

bende prima sızdırıyor diye huggies'e geçmiştim ya huggies çok sıkı gibi geldi bana 3 numara kullanmama rağmen. tekrar primaya dönüş yaptık iyi bakalım şimdilik sızan yok :1:

arkadaşlara gittik geçen gün onlara bir doktor tavsiye etmiş bim'de bir bez varmış markasını bilmiyorum, kremliymiş çok iyiymiş. onlar onu almışlar ama ben denemedim nasıldır bilmem

Evet canim ya sengeldin aklima direk ayni sorunlar bizdede oldu ve gercekten cok ski bacak kismi ama bel lastigi iyi... Ben bi defasinda bim den bulasik mak.tableti aldim cokta memnun kalmistim hele bulut konsantre yumusatici tum renkler harika tabii kizce dogdu dogali yumusatici kullanmiyorum... Soz konusu kuzularin bezi olunca biraz tedirgin oldum acaba mi diye. Pismesin sonra.

bugün komşularım geldi bebek görmeye. sağolsun oğlumun sakinlği üzerindeydi maşallah annesine müsade etti temizlik yaptım, poğaça, börek yaptım

çay servisi yaparken de uyudu aman maşallah nazar değmesin :nazar:

kalabalık istiyor çocuk bıktı beni görmekten :1:

cuma işe başlıyorum ben ya offfff :ssz: :ssz:

Havuclu kekte yaptin mi :ssz: canim alisirsin bi sure sonra her maasinla doruk pasaya ciciler alirsin aldikca mutlu olursun... Sut iznin haftalik iznin idare edilir...

Evet canim ya sengeldin aklima direk ayni sorunlar bizdede oldu ve gercekten cok ski bacak kismi ama bel lastigi iyi... Ben bi defasinda bim den bulasik mak.tableti aldim cokta memnun kalmistim hele bulut konsantre yumusatici tum renkler harika tabii kizce dogdu dogali yumusatici kullanmiyorum... Soz konusu kuzularin bezi olunca biraz tedirgin oldum acaba mi diye. Pismesin sonra.

biz pişiği primada yaşamıştık daha 10 günlükken, iyi marka diyosun ama onda da olabiliyor

ama o bez için bişey diyemicem kullanmadım hiç. bimden alışveriş de yapmışlığım yok hiç bilmiyorum ürünlerini

ıslak mendile de yeni yeni başladım tekrar, hep su hazırlayıp siliyodum o pişik olayından sonra bir zeytiyağlı sabunla yıkanmış bez, bir temiz be derken zor gelmeye başlamıştı açıkçası

şimdi primanın ıslak mendiline geçtik tekrar şükür pişik falan yok

Back