2012 Ekim bebekleri büyüyor

Sagol canim
iştahsızlık yok sanırım gaz bu
ama daha once boyle ağlamıyordu
surekli kucak istiyor yatağına alınca bağırıyor
umarim atlatıriz cok yorgunum

Carsamba kontrol var
olmadi bir tahlil yaptırayım

merhaba yorgun uykusuz fedakar ve güzel anneler
kızlar yardım edinnnnnnnnnnn.......
benim kızım 22 ekim doğumlu ve gece ile gündüzü ayırtedemiyor gündüz uyuyor ama geceleri yok.ertesi sabah 09.00 larda uyuyor ilk zamanlarda gece 02.00 04.00 uyuduğu zaman ne kadar geç uyuyor diyordum yorgunluktan bitiyordum.sabah 09.00 ları görünce gece 02.00 leri arar oldum.gurbetteğim ailemden uzakta gündüzleri iii ama gece olunca artık pilim bitiyor.ben gündüz uykusunu gece uykusuna nasıl çevirebilirim.bu arada gunduz ayakta tutmaya çalıştım uyutmiyim dedim ama bana mısın demiyo uykusu geldikten sonra top patlasa duymuyo............YARDIMMMMMM......

Yeni üye olduğum için doğru yerdenmi yazıyorum bilmiyorum.Ekim annesi olarak bebeğinizin gelişim bilgilerini paylaşabilirminiz.

benım oglum 60 gunlukken 6230 kg dı bayagı bır onden gıdıyormus doktora gore ama acıktıgında durduramıyorum karnıı doyunca susuyor bırde ben sutumu sagıp veriyorum pasam oyle ıstıyor

cnm benim oğlumda 25 ekim doğumlu. geceyi ayırabiliyor. gece saat 20.00den sonra tüm uykularını yatak odasında karanlıkta uyuyor.saat 23.00-23.30 gibi en son emziriyorum. o saatten 03.30a kadar uyuyor. o uyanmasa da ben saati kurup hergün o saatte
kaldırıyorum. o saate alıştı artık. bazı arkadaşlar gece uykuları açılmasın diye bez değiştirmediklerini söylüyorlar. ben uyanınca onu alıp oturma odasında loş bir ışıkta emziriyorum altını temizleyip götürüp beşiğine bırakıyorum. yaklaşık 45 dakika sürüyor bunlar ve kendi uykusuna devam ediyor saat 7.00-7.30 a kadar. ama gündüz nasıl dersen en uzun uykumuz 2 saat ama genelde 45 dakika - 1 saat. bence sende akşam belli bir saatten sonra tam sessiz ve karanlıkta yatır, gündüz ise sesli ve aydınlıkta yatır. ilk günler uyandırmak için soyabilirsin, yıkayabilirsin. ben mesela izlemesem de radyo tv hep açıyorum ki sese alışsın ve de gündüz olduğunu bilsin diye. kolay gelsin işin çok zor. inşallah en kısa zamanda düzene koyarsın.

canım zaten gündüzleri oturma odasında uyuyor tv açık ses falan oluyo rahatsız olmuyor. bende akşamları saat 21.30 gibi uyutmaya başlıyorum oturma odasında kucağımda uyuyor emerken. tamam uyudu diyip yatağına götürüyorum ya koridorda uyanıyor yada yatağına koyar koymaz sonra hoppa tekrar başa dönuyoruz.ve gece uyuduğu zamanda kapı sesine uyanıyor.kızım uyuduğu zaman gece kısık sesle konuşuyoruz eşimle hatta bazen öyle bi alışmışız ki kızımın olmadığı odada bile kısık sesle konuşuyoruz :)evet işim çok ama çok zor.biliyorum bu zamanlarda geçicek umarım en kısa zamanda geçer:)

17 Ekim doğumlu ve 3-4 gündür
ayni şeyi yasıyoruz
gunduz uyuyor gece ayakta
gece hep emmek istiyor
agliyor yatırınca

Saol canim. ayina gore iyi kilosu zayifta durmuyor ama boyle ayda birbucuk kilo alanlar falan var. saglikli olsunlarda.

Ve evimize donduk... Kizimi acil yikamamiz lazim en son sali banyo yaptik carsamba anneme gittik ooo 1hafta olmus kuzum yikanmayali annem kuvette yikayalim dedide goze alamadim elimizden kayar felan allah esirgesin..

Ve evimize donduk... Kizimi acil yikamamiz lazim en son sali banyo yaptik carsamba anneme gittik ooo 1hafta olmus kuzum yikanmayali annem kuvette yikayalim dedide goze alamadim elimizden kayar felan allah esirgesin..

Bencede nolur olmaz bende goze alamam ve gunler gectikce hareketlenecekler tutmak zorlasacak dikkatli olmak lazim Rabbim kuzucuklarimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…