- 24 Aralık 2012
- 124
- 2
- 318
fazla gıren yok eskısı gıbı herkes bır bakıp cıkıyor canım.kımse yazmıyor.bırkackısı varız ıste.
dogru yerdesın canım.ben pek yazmıyım cunku benım kızım erken geldı eylul 8 dogumlu dolayısıyla premature ama bısey sormak ıstersen seve seve yanıtlarım. Çok teşekkür ederim dedim ya ben gurbette tekbaşına bebeğini büyütmeye çalışan acemi anne olarak bebeklerinizin kilo durumları nasıl öğrenmek istiyorum kızım biraz zayıf gibi birde uzayan sarılığımız var ne illet bişeymiş yavrumun kan alınmaktan elleri delik deşik
fazla gıren yok eskısı gıbı herkes bır bakıp cıkıyor canım.kımse yazmıyor.bırkackısı varız ıste.
dogru yerdesın canım.ben pek yazmıyım cunku benım kızım erken geldı eylul 8 dogumlu dolayısıyla premature ama bısey sormak ıstersen seve seve yanıtlarım. Çok teşekkür ederim dedim ya ben gurbette tekbaşına bebeğini büyütmeye çalışan acemi anne olarak bebeklerinizin kilo durumları nasıl öğrenmek istiyorum kızım biraz zayıf gibi birde uzayan sarılığımız var ne illet bişeymiş yavrumun kan alınmaktan elleri delik deşik
canım hala sarılık devam mı edıyor?bırde gurbette derken nerede?
canım hala sarılık devam mı edıyor?bırde gurbette derken nerede?
evet malesef sarılık devam ediyor canım uzayan sarılıkmış geçen hafta 6.95 lere düşmüştü bakalım 2 hafta sonra kontrol var.Ekim 15 tarihi dogumlu 1 hafta önce 4.650 gr idi zayıf değilmi...
Bu arada eşimin ataması nedeniyle Muşta yaşıyoruz
Biz 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdik.Belirtileri bezini açtığın zaman çok hareketli ise iştahsızlık vardı en önemlisi idrarını yada kakasını yaparken zorlanıyor ve ağlayarak yapıyordu.10 gün antibiyotik kullandık ve geçti çok şükür.Kız bebeklerin %80 inde idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor.Kültür tahlili ile bakteri sayısı ölçümü yapılıyor
dogru yerdesın canım.ben pek yazmıyım cunku benım kızım erken geldı eylul 8 dogumlu dolayısıyla premature ama bısey sormak ıstersen seve seve yanıtlarım
canım sakın hasta olmasın.benımkıde oyleydı sonra oksurmeye basladı ve bır haftadır perısanız.
evet malesef sarılık devam ediyor canım uzayan sarılıkmış geçen hafta 6.95 lere düşmüştü bakalım 2 hafta sonra kontrol var.Ekim 15 tarihi dogumlu 1 hafta önce 4.650 gr idi zayıf değilmi...
Bu arada eşimin ataması nedeniyle Muşta yaşıyoruz[/QUOTE
merhabalar
canım maalesef benim bebeğimde zamanında doğmasına rağmen sarılık oldu 1 gün hastanede kaldık fototerapi aldı hastaneye yattığında kızımın sarılık derecesi 21 di dr bana su ver sarılığı çabuk atar demişti bebişimiz sarılığı vücudundan idrarla atıyor muş sende ver bence ama kaynatılmış su olmalı
bizde eşimin ataması nedeni ile elazığ da yaşıyoruz ama bu sene tayin çıktı ya bakalım
Yeni üye olduğum için doğru yerdenmi yazıyorum bilmiyorum.Ekim annesi olarak bebeğinizin gelişim bilgilerini paylaşabilirminiz.
canım zayıf felan degıl gayet ıyı bence tabbı doktoru daha ıyı bılır ama ıyı.sarılık ıcınde ınsallah gecer bıran once.benım kızım fazla cıkmadı sarılıgı 10 u bıle gecmedı 2 gunun sonunda bıttı gıttı.evet malesef sarılık devam ediyor canım uzayan sarılıkmış geçen hafta 6.95 lere düşmüştü bakalım 2 hafta sonra kontrol var.Ekim 15 tarihi dogumlu 1 hafta önce 4.650 gr idi zayıf değilmi...
Bu arada eşimin ataması nedeniyle Muşta yaşıyoruz
tahlıle gerek yok canım doktor dınledıgı zaman anlıyor.Carsamba kontrol var
olmadi bir tahlil yaptırayım
canım benım daha var.boyle devam eder bır sure benım kızım 15 gun sonra 4 ayını bıtırıyor daha yenı duzene gırdı.merhaba yorgun uykusuz fedakar ve güzel anneler
kızlar yardım edinnnnnnnnnnn.......
benim kızım 22 ekim doğumlu ve gece ile gündüzü ayırtedemiyor gündüz uyuyor ama geceleri yok.ertesi sabah 09.00 larda uyuyor ilk zamanlarda gece 02.00 04.00 uyuduğu zaman ne kadar geç uyuyor diyordum yorgunluktan bitiyordum.sabah 09.00 ları görünce gece 02.00 leri arar oldum.gurbetteğim ailemden uzakta gündüzleri iii ama gece olunca artık pilim bitiyor.ben gündüz uykusunu gece uykusuna nasıl çevirebilirim.bu arada gunduz ayakta tutmaya çalıştım uyutmiyim dedim ama bana mısın demiyo uykusu geldikten sonra top patlasa duymuyo............YARDIMMMMMM......
merhaba yorgun uykusuz fedakar ve güzel anneler
benim kızım 22 ekim doğumlu ve gece ile gündüzü ayırtedemiyor gündüz uyuyor ama geceleri yok.ertesi sabah 09.00 larda uyuyor ilk zamanlarda gece 02.00 04.00 uyuduğu zaman ne kadar geç uyuyor diyordum yorgunluktan bitiyordum.sabah 09.00 ları görünce gece 02.00 leri arar oldum.gurbetteğim ailemden uzakta gündüzleri iii ama gece olunca artık pilim bitiyor.ben gündüz uykusunu gece uykusuna nasıl çevirebilirim.bu arada gunduz ayakta tutmaya çalıştım uyutmiyim dedim ama bana mısın demiyo uykusu geldikten sonra top patlasa duymuyo............YARDIMMMMMM......
canım zayıf felan degıl gayet ıyı bence tabbı doktoru daha ıyı bılır ama ıyı.sarılık ıcınde ınsallah gecer bıran once.benım kızım fazla cıkmadı sarılıgı 10 u bıle gecmedı 2 gunun sonunda bıttı gıttı.
tahlıle gerek yok canım doktor dınledıgı zaman anlıyor.
canım benım daha var.boyle devam eder bır sure benım kızım 15 gun sonra 4 ayını bıtırıyor daha yenı duzene gırdı.
ay inşallah ya en kısa zamanda düzene girer.allahtan sabır diliyorum.
cnm benim oğlumda 25 ekim doğumlu. geceyi ayırabiliyor. gece saat 20.00den sonra tüm uykularını yatak odasında karanlıkta uyuyor.saat 23.00-23.30 gibi en son emziriyorum. o saatten 03.30a kadar uyuyor. o uyanmasa da ben saati kurup hergün o saatte
kaldırıyorum. o saate alıştı artık. bazı arkadaşlar gece uykuları açılmasın diye bez değiştirmediklerini söylüyorlar. ben uyanınca onu alıp oturma odasında loş bir ışıkta emziriyorum altını temizleyip götürüp beşiğine bırakıyorum. yaklaşık 45 dakika sürüyor bunlar ve kendi uykusuna devam ediyor saat 7.00-7.30 a kadar. ama gündüz nasıl dersen en uzun uykumuz 2 saat ama genelde 45 dakika - 1 saat. bence sende akşam belli bir saatten sonra tam sessiz ve karanlıkta yatır, gündüz ise sesli ve aydınlıkta yatır. ilk günler uyandırmak için soyabilirsin, yıkayabilirsin. ben mesela izlemesem de radyo tv hep açıyorum ki sese alışsın ve de gündüz olduğunu bilsin diye. kolay gelsin işin çok zor. inşallah en kısa zamanda düzene koyarsın.
canım benım daha var.boyle devam eder bır sure benım kızım 15 gun sonra 4 ayını bıtırıyor daha yenı duzene gırdı.
merhaba yorgun uykusuz fedakar ve güzel anneler
umarım benim kızımında en kısa zamanda düzene girer.
evet canım hatırlıyorum senı... yok kız hepımız aynıyız eskısı gıbı aktıf olamıyoruz ama burdayız... canım kılo alımı gayet ıyı masallahhayda 800 gr ust sınırmış alt sınır ıse 600 gr... konak ıcın z.yagı kullanmanı onerırırm... gecmıs olsun...
Senin kuzunada masallah.sadece anne sutumu aliyor pekiıyı canım gayet ıyı almıs.benım kızım 1950 gr dogdu suanda 4 ayına gırdı 5470 gr 4 ayı bıterken 6 kg olur herhalde.ayda ortalama 1 kg.masallah kuzuna
Ve evimize donduk... Kizimi acil yikamamiz lazim en son sali banyo yaptik carsamba anneme gittik ooo 1hafta olmus kuzum yikanmayali annem kuvette yikayalim dedide goze alamadim elimizden kayar felan allah esirgesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?