- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
geçmiş olsun canım bebişine rabbim saglık wersin.
canim cok gecmis olsun uzme kendini seni cok iyi anliyorum canim biz gozumuzden bile sakinirken antibiyotik alicak kadar
sifayi kapmis olmalarina bende anlam veremiyorum benim kuzumda aliyo kac gundur..
ama iste olcak oldu mu oluyo naparsak yapalim.. Allah sifa versin kuzuna canim
uzme kendini stresin ona yansir sonra ben herseye ragmen pozitf olmaya calisiyorum sende ole yap
rabbim dermensiz dertler vermesinn
hayirli olsun tatlim koca kiz olmussunuz masaallah darisi bize insaallah:)
Cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin size ve tum hasta bebeklere
Gunaydın kızlar gece hastaneye gıttık.ecenın oksurugu gecmesı gerekırken dahada cogaldı.antıbıyotık verdı.zaten surup kullanıyorduk ama fayda etmedı eger cumartesıye kadar gecmezse hastaneye yatırıcaklar.cunku solunum sıkıntısıda olmaya basladı..nerde usuttu evın ıcınde hıc anlamadım.cannım cok sıkkın.ustelık sımdı karda var acıl bısey olsa nasıl gıdıcez.oooofff
tuğcesrdar geçmiş olsun antibiyotik iyi eder inş. bu arada bende kızımı ajansa yazdırcam biraz büyüyünce çok istiyorumhasta iken benim fikrim götürme ama iyileşince neden olmasın canım.
zifirose geçmiş olsun nasıl okadar hareketlenip düştüki
tuğcesrdar geçmiş olsun antibiyotik iyi eder inş. bu arada bende kızımı ajansa yazdırcam biraz büyüyünce çok istiyorumhasta iken benim fikrim götürme ama iyileşince neden olmasın canım.
zifirose geçmiş olsun nasıl okadar hareketlenip düştüki
saol canım..ya benım hıc oyle bır nıyetım yoktu bırden pat dıye soylıyınce sasırdım.esım ıstemıyor zaten...ısın acıkcası kafam karıstı ama bende pek sıcak bakmıyorum....kızımın orda kucaktan kucaga gezmesıne...
Gunaydın kızlar gece hastaneye gıttık.ecenın oksurugu gecmesı gerekırken dahada cogaldı.antıbıyotık verdı.zaten surup kullanıyorduk ama fayda etmedı eger cumartesıye kadar gecmezse hastaneye yatırıcaklar.cunku solunum sıkıntısıda olmaya basladı..nerde usuttu evın ıcınde hıc anlamadım.cannım cok sıkkın.ustelık sımdı karda var acıl bısey olsa nasıl gıdıcez.oooofff
bılmem esımle konustumda karsı bu ıse...şuan çok küçükler insan kıyamazama bez reklamındaki bebişler kadar olup o reklamlarda oynamasını isterim
bu arada herkes diğer yerde sanırım orası devamlı online durumda
allah razı olsun canım ınsallah gecer.Gecmis olsun canim ALLAH acil sifalar versin...
ay masallah Doruk pasayagünaydın güzel anneler tatlı bebekler
3. ayımızı doldurduk biz bugün
Rabbim acil sifalar versin Eceye ve tum hasta bebislere insallah capucak atlatirsinizGunaydın kızlar gece hastaneye gıttık.ecenın oksurugu gecmesı gerekırken dahada cogaldı.antıbıyotık verdı.zaten surup kullanıyorduk ama fayda etmedı eger cumartesıye kadar gecmezse hastaneye yatırıcaklar.cunku solunum sıkıntısıda olmaya basladı..nerde usuttu evın ıcınde hıc anlamadım.cannım cok sıkkın.ustelık sımdı karda var acıl bısey olsa nasıl gıdıcez.oooofff
ben olsam pek sicak bakmazdim hem cok kucuk biz evde mikrop falan bulasmasin derken:2: oyle bir kalabaligin icine sokmaya gonlum razi olmazKızlar,bır arkadasım ajans da calısıyor patronuna bızım kızı gosterınce bır dızı ıcın uygun gormus.sadece 2 gun ama ben cok kararsızım.toplamda 2 saat surucek bır cekım.ne yapıcam bılmıyorum valla
Bebegim Pusetten kayip dusmus sanirim. Lavaboya gidip geldim alti ustu elleriyle oynuyodu gelince ne gorim yerde yatiyo siz dikkatedin artik hareketlenmeye basladilar Cok sukur ki bisey olmadi
hayirli olsun tatlim koca kiz olmussunuz masaallah darisi bize insaallah:)
saol canım ece bugun daha ıyı ecem.ay masallah Doruk pasayanasil buyuyorlar ya yatma emme gaz falan derken farkinda bile degiliz
Rabbim acil sifalar versin Eceye ve tum hasta bebislere insallah capucak atlatirsiniz
ben olsam pek sicak bakmazdim hem cok kucuk biz evde mikrop falan bulasmasin derken:2: oyle bir kalabaligin icine sokmaya gonlum razi olmazhem esim de izin vermez ki
dikkatli olmak lazim bebisler hareketlendikendi yatagimiza sirtusu koyuyorum ayaklariyla emekler gibi hareket yaparak yerini degisiyor saga sola da yavasdan cevrilmeye basladi artik
saol canım doruk nasıl?3 aylık olmus...
erkekiz ama biz teyzesi kız değiliz ki
tuğçacim geçmiş olsun ece'ye
esracım nerdesın canım senı merak ettım:44:
merhaba kızlar dicem ama kimse yok
pişttttttttt ben geldim hamsiyenin anası
napıyonuz hanımlar bebişler iyidir umarım uzun zaman oldu görüşmeyeli
Kzlarr bebeğim 2 ay 2 günlük 6,600 kilo sizinkiler ne durumda 3 200 doğmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?