- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
ayy sorma elifcim gece 3-5 nobeti tutturuyo bu zilli kizlar bizee
uyku tam basmisken basiyo cigligi onu avutcam derken uyku felan
hak getire coktan kacmis oluyo buldgum boslukda buraya takiliyorum bende napimm
melegim geldi geleli tek sosyallestgm yer burasi nede olsaa
ayy senin oglusun da takdire sayanmis walla
naptin kiz askeri disiplin mi uyguladin bebeyee
ne guzell yaa nasil alismis olee masaallahh tuu tuuuu tuuu
eger 2 ay oncesine kadar da boleydi dersen kiskanicam walla solimm
benimki gece devriyesi gbi iki gun ust uste ayni saatte uyudgnu hic bilmem
ki onu gectim 1den 2den once zaten uyumaz
masallah oglusunaa sen ona deli ediyo deme hic
bi de bize bak bi hunimiz eksik bu gidislee
aksam 4e kadar mizildadi minnos
Kizlar canim cok skildi dun kizim yesil kaka yapiyodu ya bugunde sumuksu yapti arastirdim da amipli dizanteri olabilirmis dr.da yarin izinli of ya. Aglamasi bundanmiydi yoksa.. Kaka tahlilide yaptircaz sanirim, idrar temizdi sira kakada...
Valla canim ayni şeyi bugün düşündüm oğlum 45günlük bugün eski pantolonunu denedi,bacakta kaldi moralim bozuldu biraz...hamilelikte 8 almıştım Simdi daha fazladır eminim tahin tatli süt icin her sey yiyorum bebislerimuz sağlıklı olsunda brb zayıflar formüller buluruz..
selam kızlar nasılsınız bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz benim kızım sepetinde sallanmak istiyo ya başka türlü uyumuyo gündüz başka yerdeysek uyku yok ağlıo illa sepeti olucak((
günaydın kızlar gene uykusuz bir gecenin sabanı paşamı gene gaz sancısı sardı ne zaman bitcek bu sancılar ya ne yaptıysam fayda etmedi dr 2 ay daha sürer dedi bir de benden başkasında durmuyor ne babasında ne babaannesinde ne de ananesinde illa bende durcak markete bile gidemiyorum bırakıp sizinkilerde bu kadar fena mı kaynanam dün 10 dk aşağıya indirdi kendi katına bende banyoyu temizlicektim nerde ortalığı yıkmış neler yapmışlar genede susmamış ben aldım 2 salladım sustu kokumdan heralde birde bazı çocuklar bu konuda fena olurlarmış illa annelerde olcaklarmış benim paşada öyle galiba
esra yavrum sen benden de pinpiriklisin yapma böyle bek kendine zarar
Bız masallah 2 gundur gece gunduz cok duzenlı uyuyoruz yememız ıcmemız yerınde.dun ılk defa meyve puresı verdım cok sevdı.
birde kızlar meleğimin ağzında pamukçuk oldu , doktora sorduk , anne sütü ağızda kalınca olur dedi , karbonatla silin dedi bide ilaç verdi ama ilacı yutuyorki , 3 kere sildim ama tekrar tekrar oluyor , varmı bunun başka bir çaresi ? lütfen biri bana nasıl geçireceğimi söylesin
Selam kızlar..
normal doğum yapalı 64 gün oldu ama dikiş yerlerimde hala acı var biraz..
İlişkide acayip canım yanıyor sizde durumlar nasıl
Esracım naber canım.kız nasıl?duzeldı mı aglamalar
günaydın kızlar
oğlum 3 gündür çok üzüyor bizibir ağlama krizine giriyor durduramıyoruz ne emiyor ne uyuyor ne duruyor o sırada
gaz sancıları bitti derken ara ara yoklamaya devam ediyor galiba
Geldik hastaneden dr.kaka tahlili yapmadi tek basina yesil kakayi onemsemediama cok agliyor diyince komple ultrasona gonderdi organlari incelendi hersey cok iyi temiz allaha sukur ben tekrar ama cok agliyor dr.bey diyince adam dedi dua etcez gecmesini bekliycez yapcak bisey kalmadi herseyi temiz dedi... Aglamasin pamuk kuzum allahim hicbirimizin melegi aglamasin cok uzuluyorum kizlar... Farkettimde uslu kuzular bu ara costu hepimizde ayni sikayet...
çok şükür minik adaşımın bişeyi yok annesi üzme kendini
evet ya biara hepsi düzeldi dedik şimdi azıttılar yine, nazar mı değdiriyoruz napıyoruz
valla doruk ağladıkça kendime kızıyorum bazen anlatmıcam kimseye diyoruminsan her ihtimali düşünüyor
semacım ben sezeryan oldum ve hala biraz zorlandığımda dikişlerim acıyor
sezeryan olmasında rağmen ilişki çok çok zor, ilk evlendiğimiz günlere döndük diyorum
ilk evlendiğimiz ne ki şimdi çok fena:18::18:
Evet ya bende sezeryan d.yaptim ama fenayim bide 10ay olmadi bizde vajinismus oldum galiba hic cezbetmiyorkasiliyorum...
ıyı barı boser o zaman benım kızda bazen oyle agıyor dıkkat cekmek ıcın dıyorum bende...Geldik hastaneden dr.kaka tahlili yapmadi tek basina yesil kakayi onemsemediama cok agliyor diyince komple ultrasona gonderdi organlari incelendi hersey cok iyi temiz allaha sukur ben tekrar ama cok agliyor dr.bey diyince adam dedi dua etcez gecmesini bekliycez yapcak bisey kalmadi herseyi temiz dedi... Aglamasin pamuk kuzum allahim hicbirimizin melegi aglamasin cok uzuluyorum kizlar... Farkettimde uslu kuzular bu ara costu hepimizde ayni sikayet...
Yok be canim son hiz devam uyku duzeninide bozdu dun
birde kızlar meleğimin ağzında pamukçuk oldu , doktora sorduk , anne sütü ağızda kalınca olur dedi , karbonatla silin dedi bide ilaç verdi ama ilacı yutuyorki , 3 kere sildim ama tekrar tekrar oluyor , varmı bunun başka bir çaresi ? lütfen biri bana nasıl geçireceğimi söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?