2012 Ekim bebekleri büyüyor

Saat 6;36 ve bız hala kızı kucakta gezdırıyoruz.offf aksam dugune gıdıp azcık kafa dagıttım ya sımdı yıne canım sıkkıldı.uyumadıgı zaman cok uzuluyorum gozler kırmızı oluyor hemen.perısan oluyor yavrum

koğuş yat diyorum yatıyor

uykusu geldiği anı kaçırmamaya çalışıyorum ,gece rutini oluşturduk gibi

odamıza gidiyoruz ,altını değiştiriyor uyku tulumunu giydiriyor babası, sonra ben emziriyorum ama odasının lambası kapalı, koridor açık oluyor

böyle uykuya dalıyor daha doğrusu dalıyordu buaralar nazar değdirdim galiba zorlmaya başladı bizi ağlayarak sallanarak zor dalıyor uykuya

dün gece 9da uyuttum mesela

senin bebeğin daha çok küçük canım zamanla kendi düzenlerini oturtuyolar onlar ,1 ay öncesine kadar akşam 6dan gece 1e kadar ağlama krizlerimiz kolik sancılarımız vardı

zamanla düzeliyolar çok şükür

Kizlar canim cok skildi dun kizim yesil kaka yapiyodu ya bugunde sumuksu yapti arastirdim da amipli dizanteri olabilirmis dr.da yarin izinli of ya. Aglamasi bundanmiydi yoksa.. Kaka tahlilide yaptircaz sanirim, idrar temizdi sira kakada...

dün benim oğlumda yeşil kaka yaptı canım sıkıldı ağlama krizlerine giriyor 3 gündür de ara ara ama baktım bu sabah tekrar kaka normale döndü sadece 1 kere yeşil kaka yaptı kötü kokulu olmayan, sümüksğ olmayan

humana stiltea içindeki çemen otuda sebep olabiliyomuş yeşil kakaya

ben 10,5 kilo aldım 14,5 kilo verdim ilk 17 gün içinde. sonraki ayda 2 kilo geri aldım. hamilelik öncesi kilomun altındayım ama eski pantolonlarıma giremiyorum bacaklarım genişlemiş sanki

selam kızlar nasılsınız bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz benim kızım sepetinde sallanmak istiyo ya başka türlü uyumuyo gündüz başka yerdeysek uyku yok ağlıo illa sepeti olucak((

gündüz anakucağında sallaya sallaya zor uyutuyorum ve bıraktığım an gözünü açıyor

en fazla uykumuz yarım saat genelde. çoğu zaman 5-10 dk

nadiren 1 saat oluyor o da hiç durmadan sallayarak

benim oğlum çok şükür yabancı hissetmiyor kimseyi, karşı komşularım çok iyiler sağolsunlar çok seviyolar doruk'u

temizlik, yemek vs. yapçaksam yada markete gidiceksem bırakıyorum bazen. bazen de onlar alıyor sevmek için

o aralar biraz dinlenmiş oluyorum sanki

Bız masallah 2 gundur gece gunduz cok duzenlı uyuyoruz yememız ıcmemız yerınde.dun ılk defa meyve puresı verdım cok sevdı.

maşallah ece bebeğe

emzirdikten sonra su ver canım 1-2 çay kaşığı süt kalmasın ağzında

günaydın kızlar

oğlum 3 gündür çok üzüyor bizi bir ağlama krizine giriyor durduramıyoruz ne emiyor ne uyuyor ne duruyor o sırada

gaz sancıları bitti derken ara ara yoklamaya devam ediyor galiba

Selam kızlar..
normal doğum yapalı 64 gün oldu ama dikiş yerlerimde hala acı var biraz..
İlişkide acayip canım yanıyor sizde durumlar nasıl

Selam kızlar..
normal doğum yapalı 64 gün oldu ama dikiş yerlerimde hala acı var biraz..
İlişkide acayip canım yanıyor sizde durumlar nasıl

semacım ben sezeryan oldum ve hala biraz zorlandığımda dikişlerim acıyor

sezeryan olmasında rağmen ilişki çok çok zor, ilk evlendiğimiz günlere döndük diyorum

Geldik hastaneden dr.kaka tahlili yapmadi tek basina yesil kakayi onemsemedi ama cok agliyor diyince komple ultrasona gonderdi organlari incelendi hersey cok iyi temiz allaha sukur ben tekrar ama cok agliyor dr.bey diyince adam dedi dua etcez gecmesini bekliycez yapcak bisey kalmadi herseyi temiz dedi... Aglamasin pamuk kuzum allahim hicbirimizin melegi aglamasin cok uzuluyorum kizlar... Farkettimde uslu kuzular bu ara costu hepimizde ayni sikayet...

günaydın kızlar

oğlum 3 gündür çok üzüyor bizi bir ağlama krizine giriyor durduramıyoruz ne emiyor ne uyuyor ne duruyor o sırada

gaz sancıları bitti derken ara ara yoklamaya devam ediyor galiba

Benim kizimdada ayni sorun elif cok yipraniyorum o sirada 5dk.lik bi sure o aglamalari ama benim omrumden omur gidiyor yorulup susuyor anca kucak meme vs.. Kesmiyor pamugumu..

çok şükür minik adaşımın bişeyi yok annesi üzme kendini

evet ya biara hepsi düzeldi dedik şimdi azıttılar yine, nazar mı değdiriyoruz napıyoruz

valla doruk ağladıkça kendime kızıyorum bazen anlatmıcam kimseye diyorum insan her ihtimali düşünüyor

Sagol canim... Aynen bende nazar diye dusunmeye basladim hastanedeykende kizimin yuzunu disari baktirmadan tuttum kucagimda her goren seviyor masallah diyen cok az cevsen takiyorum ben omzuna...

Kizlar bi ara dis sancisimi diye dusunuyordum ya dr.damaklarina bakti degilmis adam artik caresizce keske dis olsada dis sancisi desem diyor...

ıyı barı boser o zaman benım kızda bazen oyle agıyor dıkkat cekmek ıcın dıyorum bende...
Yok be canim son hiz devam uyku duzeninide bozdu dun

dun bızımkıde bozudu...

kıslar ya grip oldum eşimden bulaştı 2 gündür ıhlamur içip nar yıorum.baska napsamki ilaç içmek ıstemiorum bu 10 gündür cok ilaç içtim rahimde kalan kan için.artık içmiyim ilaç.ne önerirsiniz

Bana da karbonatlı suyla temiz tülbente parmağını sarıp ağzını sil demişlerdi,ilk başta geçiriyo fakat tekrar ediyo bikaç gün sonra.. en son eczacı önerisiyle karadut şurubu denedik 1 günde tamamen bitti pamukçuk olayımız..kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…