Evet canım benimki de vbazenKizlar 2gundur daha cok dikkatimi cekiyor pamuk kuzum uykusunda cok seri hizli kisa kisa nefes aliyor sizde var mi boyle bi durum normal mi?
kizlar canim cok skildi dun kizim yesil kaka yapiyodu ya bugunde sumuksu yapti arastirdim da amipli dizanteri olabilirmis dr.da yarin izinli of ya. Aglamasi bundanmiydi yoksa.. Kaka tahlilide yaptircaz sanirim, idrar temizdi sira kakada...
Evet canım benimki de vbazen
kesik kesik nefes nefese kalmis ggibi
uyuyor
normslmis birkaç kişi daha
bundan bahsetmişti
tatlım bu durum normalmış benım oğlumda yeşil kaka yaptı nerdeyse 2 hafta ılk göturdum kontrolde dedım dr yorum yapmadı
sonra 2 hafta surunce yıne gıttım dr normal dedı anne sutu emen bebkte kı benımkıde sumukumsuydu
bende netten baktım dızanterıden falan bahsedıyodu cok korktum
dr sırf ıcınız rahat etsın dıye tahlıl yapıcam dedı
maşalla tertemız cıktı
2 hafta yeşil kaka yapan cocuk başladı sarı kaka yapmaya dr a gıtmekmı ıstedı ne
Sagol canim dr.ile gorustum o da onemsemedi pek senden de duyuca daha rahatladi icim basta yani dun yesildi bugun sumuksu oldu bende sumuksu olunca arastirip baya kurdum kafamda. Her ihtimale karsi p.tesi tahlil isterse dr.yaptircam. Kakali bezi gotursem abartmis olur muyum dr.gorsun istiyorum bilemedim yada tarif etmem yeterli kalir mi
cnmben tarıf ettım dırek ne söyledımı anladı
hatta arası aldı kcagına ah aras enne taktı senın yeşil kakana dedı
yenıdoğan anne sutu aln bebgın kaksı her renk olabılır dedı
ama beraberınde kg almada azlık arasta 1 haftada 400 gr almış o hafta
kusma ateş olursa o zman korkarız dedı
yanı başlı başına yeşil kaka onları cezbetmıyo cnm önemsemıyolar
Hastanemizi aradim nb.dr ile gorustum civik degilse korkulcak bisey yok ama yinede gormekte fayda var dedi bende p.tesi 10:20 de kendi dr.randevu aldim insallah temiz cikar sonucumuz 1 hafta icinde 4.dr ziyaretimiz olcak ah pamuk kizim ah pimpirikli bi anneye dustun. Hic sevmiyorum bu huyumu ama vazgecemiyorum da, cok yiprandim kizlar
Bız masallah 2 gundur gece gunduz cok duzenlı uyuyoruz yememız ıcmemız yerınde.dun ılk defa meyve puresı verdım cok sevdı.
Purelere gecmek icin erken degil mi canim yaa?
4 aylık bır bebek ıcın degıl ayrıca ben kendı kafama gore yapmıyorum kı.bı ogunu komple degıl sonucta 3 cay kasıgı bısey..Tugcer ne meyve puresi cnm simdiden!!!!
günaydın kızlar gene uykusuz bir gecenin sabanı paşamı gene gaz sancısı sardı ne zaman bitcek bu sancılar ya ne yaptıysam fayda etmedi dr 2 ay daha sürer dedi bir de benden başkasında durmuyor ne babasında ne babaannesinde ne de ananesinde illa bende durcak markete bile gidemiyorum bırakıp sizinkilerde bu kadar fena mı kaynanam dün 10 dk aşağıya indirdi kendi katına bende banyoyu temizlicektim nerde ortalığı yıkmış neler yapmışlar genede susmamış ben aldım 2 salladım sustu kokumdan heralde birde bazı çocuklar bu konuda fena olurlarmış illa annelerde olcaklarmış benim paşada öyle galiba
esra yavrum sen benden de pinpiriklisin yapma böyle bek kendine zarar
Bence de cok pimpiriklisin canim ya ağrı dizisi yok aglamiyorsa tek başına diski rengi tabiki sorun olamaz kaldiki bir yerde okumuştum iyi beslenrnletdr yeşil olur diye bilmem ne kadar dogru ama sorun da olmadığı acik
4 aylık bır bebek ıcın degıl ayrıca ben kendı kafama gore yapmıyorum kı.bı ogunu komple degıl sonucta 3 cay kasıgı bısey..
selam kızlar nasılsınız bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz benim kızım sepetinde sallanmak istiyo ya başka türlü uyumuyo gündüz başka yerdeysek uyku yok ağlıo illa sepeti olucak((
canım beslenme amaclı degıl bızımde.bır ıkı cay kasıgı.Canim dr.uygun gorduyse vercen tabii..bizim gelisimimiz bu sekilde devam ederse ben 6.ayda baslamayi dusunuyorum tabii dr.kontrolunde. Ama 4.ayda belki degisik tatlari dudagina deydirebilirim beslenme amacli degil tabii... Maksat tatsin istebide cok tatli besinler yerine boyle cocuklarin pek sevmedigi sebze corbalarindan baslamak iyiymis mesela benimde pek sevmedigim brokoli corbasi gibi...
bundan sonra duzelır daha yenı 1,5 aylık sasırdım valla benımkı 4 ayına gırdı ya tuhaf geldı.merhaba kızlar biz evimize döndük 1.5 aylık oldu kızım bu arada : ) ama hiçbirşeye vakit yokkocamı çok ihmal ediyorum malesef eve döndüğümüzden beri kangru gibi kızımı uyuyana kadar taşımak zorunda kalmıyorum hiçyoktan , anakucağına alıştı gibi sanki 3 günde , altını alıp doyurup gazınıda çıkarıp koyuyorum , sallana sallana uyuyo meleğim , ama bazen çok ağlıyo bende kahroluyorum acaba biyerimi ağrıyoda anlamıyoruz die , çok zormuş anne olmak , Allahım hepimizin yardımcısı olsun , meleklerimizide korusun bundan sonra sık sık uğrarım meleğimden vakit buldukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?