- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ecesız gıtmem onada degısıklık oldu haftayada fuardayız harbıyede.300 foto olduda yuklemedım daha fazlasını.bıde kardesımle olanı yuklerım pzt.ıyımıs oda bıde ayrı eve cıkabılseydı ıyı olucaktı.onu takmıs kafaya onun dısında ıyı yanı.Oh iyi yapmissiniz ece kuzuda geldi mi sizle kiz ne guzel resimler yuklemissin ben bugun profilinde gezinirken gordum albumu hepsi cok guzel hele gogusunde yatan hali paha bicilemez bi guzellikbu arada ekim anneleri topiginden bi an cagrisim yapti kardesin iyimiymis
ecesız gıtmem onada degısıklık oldu haftayada fuardayız harbıyede.300 foto olduda yuklemedım daha fazlasını.bıde kardesımle olanı yuklerım pzt.ıyımıs oda bıde ayrı eve cıkabılseydı ıyı olucaktı.onu takmıs kafaya onun dısında ıyı yanı.
Msllh doruk bebise annesi benim kizim gece 2 yi gormeden uyumuyo sonrasi ogleye kadar uyuyoruz neyseki...günaydın kızlargece 2de 3de napıyosunuz burda
bende oğlum 11de uyudu geç uyudu diyordum maşallah diyim oğluma aman nazar değmesin
saat 10da uyuyan çocuk beni 2 gündür deli ediyor zor uyutuyorum saat 11i geçiyor ağlaya ağlaya zor uyuyor
kızlar sab simplex bitkisel değilmiş haberiniz olsun , bende vermiştim kuzuma malesef bikaç kez
vallahi oyle annem her zaman diyo ben sizi hala tam cozemedim simdi bileBiz 2gun evvel kontroldeydik kulagina idrarina vs.. Bakildi temiz cikti ah kuzular ah zaten evhamliyiz hergun yeni bi sey cikiyor
onemli diil canm.. bebisin gayet guzel kilo akmis bak bosuna evham yapma
ayriyeten de buyuk gogus=cok sut veren gogus demek diil bunu da sev bence
sut kesilmesi dye bsi var eger ole olsaydi gogsu buyuk olan kimsenin sutu kesilmezdi dmi??
masaallah canm Allah bagislasin kizini.. aramzda bi hafta var
benim minnosum da 25 ekimde dogdu bayramin 1.gunu
hosgeldn aramizaa
madem artik burdasin senin paylasimlarini gormek isterz yaniii:))
bu arada nickini cok sevdim cunku benim minnosumun adi "eylul" var icindee
ayy bende normal dogum yapip gobisi kalan bi ben varim saniyodum yalniz diilmisim
hic dert etme canm benim de gobegim duruyo anlamsz bi sekilde:26:
bende kilo verdgm halde senin gibiyim
hatta bi ara doktorumu arayip ben hala gobisliyim
siz benim icimde plesantayi felan unuttunuz herhalde dicektim zor tuttum kendimii
saka bi yana dogumdan sonra vucudun eski halini alip kendini toparlamasi 6 ayi buluyomus
daha vaktimiz var yani dert etme
bizzat yakin arkadaslarimda bzimle benzer seyi yasadilar ve simdi filinta gibiler
kuzucuklarmiz iyi olsunlar da biz eninde sonunda eritrz gobislerii
günaydın kızlargece 2de 3de napıyosunuz burda
bende oğlum 11de uyudu geç uyudu diyordum maşallah diyim oğluma aman nazar değmesin
saat 10da uyuyan çocuk beni 2 gündür deli ediyor zor uyutuyorum saat 11i geçiyor ağlaya ağlaya zor uyuyor
slm canimmMerhaba canım inan bende çok sevindim evet afyondayım bende evlendikten 1,5 sene sonra memleketime geri döndük eşimin işi nedeniyle çokda iyi oldu tabi irtibatta olalım canım özelledende konuşalım....Ay çok mutlu oldum...
ayy sorma elifcim gece 3-5 nobeti tutturuyo bu zilli kizlar bizeegünaydın kızlargece 2de 3de napıyosunuz burda
ohh masaallah size suslu kokoslarr siziBiz bugunde 13:00 de kalktik kizcemle uykucu kusum benimteyzesi gelcek kizimin suslendik bekliyoruz
Kizlar canim cok skildi dun kizim yesil kaka yapiyodu ya bugunde sumuksu yapti arastirdim da amipli dizanteri olabilirmis dr.da yarin izinli of ya. Aglamasi bundanmiydi yoksa.. Kaka tahlilide yaptircaz sanirim, idrar temizdi sira kakada...
Canim gecmis olsun skintisiz gecer insallah... Anlamadim inek sutu almadan inek sutu alerjisi nasil oluyor ben dogumdan bu yana tuketmedim sutu cok sevdigim halde gaz olmasin diye e kizimda anne sutu aliyor... Bilemedim...cnm bizim kakamızda yeşil oldu sonrasından sümüksüye döndü doktorumuz kaka tahlili sonucunda inek sütü alerjisi dedi inşallahh sizde böyle bişey çıkmaz 1yaşında atlatır dedi doktorumuz ama o 1 sene nasıl geçecek ben bilmiyorum:18::18::18:
kizlar gobisleriniz ne alemde hala duruyormu
benimki hala 3aylik hamileler gibi pantalonlarimi hala giyemiyorumnormal dogum yapdigimdanmi ne benim pantalonlar bacaklardan yukari cikmiyo
hamileyken 10 kilo aldim 6si dogumda gitdi sadece karnim kaldio ne zaman gitcek bilemiyom
Aç olduğu içinde aĞlıyor olabilir. Bi ara bizde yasadık aynı sorunu gaz sancısı olduğunu düşündük ancak benim oğlum emmiyordu. Doktoruna danışıp mama takviyesi yapabilirsin bence hala gazı var ama doyduğuna eminim artık. Önce emzirmeye çalıyorum sütümü sağır veriyorum sonrada doymazsa mama ile takviye yapıyorum
Valla canim ayni şeyi bugün düşündüm oğlum 45günlük bugün eski pantolonunu denedi,bacakta kaldi moralim bozuldu biraz...hamilelikte 8 almıştım Simdi daha fazladır eminim tahin tatli süt icin her sey yiyorum bebislerimuz sağlıklı olsunda b zayıflar formüller buluruz..[/QUOT
nasıl becerdiniz ya 8 kilo 10 kilo alarak doğuma gitmeyi ...ben tam 24 kilo aldım sanırım bi 12 kilo falan gitmiştir gerisi olduğu gibi duruyo ama tabi sütüm artsın diye ne buluyorsam yiyorum ...önce bebi,şler sonra Allah ın izniyle vericez fazlalıkları:)
Hastanemizi aradim nb.dr ile gorustum civik degilse korkulcak bisey yok ama yinede gormekte fayda var dedi bende p.tesi 10:20 de kendi dr.randevu aldim insallah temiz cikar sonucumuz 1 hafta icinde 4.dr ziyaretimiz olcak ah pamuk kizim ah pimpirikli bi anneye dustun. Hic sevmiyorum bu huyumu ama vazgecemiyorum da, cok yiprandim kizlarKizlar canim cok skildi dun kizim yesil kaka yapiyodu ya bugunde sumuksu yapti arastirdim da amipli dizanteri olabilirmis dr.da yarin izinli of ya. Aglamasi bundanmiydi yoksa.. Kaka tahlilide yaptircaz sanirim, idrar temizdi sira kakada...
selam kızlar nasılsınız bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz benim kızım sepetinde sallanmak istiyo ya başka türlü uyumuyo gündüz başka yerdeysek uyku yok ağlıo illa sepeti olucak((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?