2012 Ekim bebekleri büyüyor

günaydın kızlar gece 2de 3de napıyosunuz burda

bende oğlum 11de uyudu geç uyudu diyordum maşallah diyim oğluma aman nazar değmesin

saat 10da uyuyan çocuk beni 2 gündür deli ediyor zor uyutuyorum saat 11i geçiyor ağlaya ağlaya zor uyuyor

ecesız gıtmem onada degısıklık oldu haftayada fuardayız harbıyede.300 foto olduda yuklemedım daha fazlasını.bıde kardesımle olanı yuklerım pzt.ıyımıs oda bıde ayrı eve cıkabılseydı ıyı olucaktı.onu takmıs kafaya onun dısında ıyı yanı.

Biz bugunde 13:00 de kalktik kizcemle uykucu kusum benim teyzesi gelcek kizimin suslendik bekliyoruz

kızlar sab simplex bitkisel değilmiş haberiniz olsun , bende vermiştim kuzuma malesef bikaç kez

Allah nazarlardan esirgesin ohh gezginler sizi kis iyce girmeden gezin hos kisinda gidilcek kapali mekan cok.. Yaz gelsinde parklarda tozumuzu attiralim mis gibi havada... Kardesinin iyi olmsna sevndm kaynanayla oturmak zordur tabii cikarlar ins.

Msllh doruk bebise annesi benim kizim gece 2 yi gormeden uyumuyo sonrasi ogleye kadar uyuyoruz neyseki...

kızlar sab simplex bitkisel değilmiş haberiniz olsun , bende vermiştim kuzuma malesef bikaç kez

Zinco kullandik biz tamamen bitkisel diye ama dr.bu kontrolde sab simplexle destekle demisti bende gerek duymadim artik luzum yok diye. Ama herkes kullaniyor zarari olsa onermez sanirim dr.

Biz 2gun evvel kontroldeydik kulagina idrarina vs.. Bakildi temiz cikti ah kuzular ah zaten evhamliyiz hergun yeni bi sey cikiyor
vallahi oyle annem her zaman diyo ben sizi hala tam cozemedim simdi bile
supersin rosecum boyuk gogus=bol sutlu gogus degil her zamanbunu dahacok sevdim
6aymibu da bi ayri mutluluk ben de 40 cikinca inmeli bilyordum
ne gusel ya ben de korseden bikmisdim artik takmiycam
zaten gobis hala orda duruyo hamilelikde ne kadar sevinmisdim cikmasina simdi bakdikca:95:sinir oluyorum

aman nazar degmesinDoruk bebege
Omer gece 1e kadar uyumak bilmiyo salla-salla kolum kopuyo sabah 7de uyaniyo babasindan once sanki ise o gitcek
dogdugundan beri artik saat calarimiz oldu

bugun baya duygusallasdim :106:
neden bilmiyorum her bebegim acikirken bana masum-masum bakip agliyo ya gogsumu verirken 2 eli ile yapisiyo ya muck-muck emerken sanki rahatlamis gibi
gozleriniacip yumuyor ya icim oyle bi tuhaf oluyo ki karisik duygular sariyor:116:

slm canimm
oo ne guzel cok iyi olmus senin icin memleketine donmek..
bende cok mutlu oldum canimm yazisalim, goruselim hatta cok isterim tanismayi
benim burda cok cevrem yok bi arkadas kazanmak beni fazlasyla mutlu eder yaniii

ayy sorma elifcim gece 3-5 nobeti tutturuyo bu zilli kizlar bizee
uyku tam basmisken basiyo cigligi onu avutcam derken uyku felan
hak getire coktan kacmis oluyo buldgum boslukda buraya takiliyorum bende napimm
melegim geldi geleli tek sosyallestgm yer burasi nede olsaa

ayy senin oglusun da takdire sayanmis walla
naptin kiz askeri disiplin mi uyguladin bebeyee
ne guzell yaa nasil alismis olee masaallahh tuu tuuuu tuuu
eger 2 ay oncesine kadar da boleydi dersen kiskanicam walla solimm
benimki gece devriyesi gbi iki gun ust uste ayni saatte uyudgnu hic bilmem
ki onu gectim 1den 2den once zaten uyumaz
masallah oglusunaa sen ona deli ediyo deme hic
bi de bize bak bi hunimiz eksik bu gidislee
Biz bugunde 13:00 de kalktik kizcemle uykucu kusum benim teyzesi gelcek kizimin suslendik bekliyoruz
ohh masaallah size suslu kokoslarr sizi
mis gbi olmustur simdi kuzucukk
biz de 12ye kadar ailece uyku modundaydik bgun oohh iyi geldi walla bu uyku ama
meger firtina oncesi sessizlikmis de habermz yokmuss
aksam 4e kadar mizildadi minnos
ne hayaller kurmustum halbuki babasina satarim azicik
degisik bi gun gecrms olurum bnde dye ama nerdeeee
simdilerde uyudu da anca grebildim burayaa

Kizlar canim cok skildi dun kizim yesil kaka yapiyodu ya bugunde sumuksu yapti arastirdim da amipli dizanteri olabilirmis dr.da yarin izinli of ya. Aglamasi bundanmiydi yoksa.. Kaka tahlilide yaptircaz sanirim, idrar temizdi sira kakada...

Kizlar canim cok skildi dun kizim yesil kaka yapiyodu ya bugunde sumuksu yapti arastirdim da amipli dizanteri olabilirmis dr.da yarin izinli of ya. Aglamasi bundanmiydi yoksa.. Kaka tahlilide yaptircaz sanirim, idrar temizdi sira kakada...

cnm bizim kakamızda yeşil oldu sonrasından sümüksüye döndü doktorumuz kaka tahlili sonucunda inek sütü alerjisi dedi inşallahh sizde böyle bişey çıkmaz 1yaşında atlatır dedi doktorumuz ama o 1 sene nasıl geçecek ben bilmiyorum:18::18::18:

Canim gecmis olsun skintisiz gecer insallah... Anlamadim inek sutu almadan inek sutu alerjisi nasil oluyor ben dogumdan bu yana tuketmedim sutu cok sevdigim halde gaz olmasin diye e kizimda anne sutu aliyor... Bilemedim...

Valla canim ayni şeyi bugün düşündüm oğlum 45günlük bugün eski pantolonunu denedi,bacakta kaldi moralim bozuldu biraz...hamilelikte 8 almıştım Simdi daha fazladır eminim tahin tatli süt icin her sey yiyorum bebislerimuz sağlıklı olsunda brb zayıflar formüller buluruz..

doktorumuz bebek bi ayda 800 gr alıyorsa sütün yeterlidir ,ağlasa da mama verme yoksa memeyi bırakır dedi ama bebişim ağladığında dayanamıyorum bende önce mememdeki son kalıntıları da sağıp veriyorum doymazsa da çaresiz mama takviyesi yapıyorum...

selam kızlar nasılsınız bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz benim kızım sepetinde sallanmak istiyo ya başka türlü uyumuyo gündüz başka yerdeysek uyku yok ağlıo illa sepeti olucak((

Hastanemizi aradim nb.dr ile gorustum civik degilse korkulcak bisey yok ama yinede gormekte fayda var dedi bende p.tesi 10:20 de kendi dr.randevu aldim insallah temiz cikar sonucumuz 1 hafta icinde 4.dr ziyaretimiz olcak ah pamuk kizim ah pimpirikli bi anneye dustun. Hic sevmiyorum bu huyumu ama vazgecemiyorum da, cok yiprandim kizlar

selam kızlar nasılsınız bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz benim kızım sepetinde sallanmak istiyo ya başka türlü uyumuyo gündüz başka yerdeysek uyku yok ağlıo illa sepeti olucak((

Benim melegimde pusetinde uyuyor ama sallayinca degil bi geri bi ileri itcen yoksa basiyor cigligi kuzucugum.. Hepsi bi hos bu kuzularin... Bacak kadar boyu var turlu turlu huyu var salincagini kurduk 2gun evvell yok istemiyor onu, keske bebek olsaydim da tadini cikarsaydim yapilanlarin...

Kizlar 2gundur daha cok dikkatimi cekiyor pamuk kuzum uykusunda cok seri hizli kisa kisa nefes aliyor sizde var mi boyle bi durum normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…