2012 Ekim bebekleri büyüyor

Oh iyi yapmissiniz ece kuzuda geldi mi sizle kiz ne guzel resimler yuklemissin ben bugun profilinde gezinirken gordum albumu hepsi cok guzel hele gogusunde yatan hali paha bicilemez bi guzellik bu arada ekim anneleri topiginden bi an cagrisim yapti kardesin iyimiymis

kizlar gobisleriniz ne alemde hala duruyormu
benimki hala 3aylik hamileler gibi pantalonlarimi hala giyemiyorum normal dogum yapdigimdanmi ne benim pantalonlar bacaklardan yukari cikmiyo
hamileyken 10 kilo aldim 6si dogumda gitdi sadece karnim kaldi o ne zaman gitcek bilemiyom

Kizim aglarken o'na bisey olcak diye aklim cikiyor allah esirgesin, yavrularimiz yetemedigimiz yerde allah'a emanet...

Benim 3kilom var o da bence gobisimde sezeryan gobisi zor gidermis diyorlar ben 15 kilo aldim.

Bizde 5 gundur fenayiz dr.gaz diyor ama gaz degil. İsimiz cok zor...

kuzucum kalkti emzirdim simdi yatagina koydum hafif salliyorum
insallah derin uyuya dalir bi de ikinmasi olmasa ne guzel olurdu
o ikindikca cani yaniyo diye cok yipratiyorum kendimi aksamdan beri kakamizi yapamiyoruz bi turlu
omerin ara-sira kakasi yesil oluyo neden oluyo acaba enfeksiyon falan olabilirmi:44:

Bugun benim kizimda yesil yosun gibiydi hatta o sekilde yapti arastirdimda ciddi bisey degilmis arada olurmus takip ediyorum simdi tekrarliycakmi diye. Ve benim kizimda ikiniyor ozellikle sabahlari uyanana kadar devam ediyor...

Bugun benim kizimda yesil yosun gibiydi hatta o sekilde yapti arastirdimda ciddi bisey degilmis arada olurmus takip ediyorum simdi tekrarliycakmi diye. Ve benim kizimda ikiniyor ozellikle sabahlari uyanana kadar devam ediyor...

oglumda 2 gunde 1 defa bazen hergun 1defa bezinde sarili yesilli karisik bazen de tam dedigin gibi yesil yosun gibi kaka goruyorum:105: insallah ciddi bi sorun degil
annem bebegin kulagi agrirken de yesil kaka yapabilir diyo

fena uyku basdi....cocuk da galiba daldi tamamen derin uykuya
yatayim artik malum gunduz firsat yok uyumaya

oglumda 2 gunde 1 defa bazen hergun 1defa bezinde sarili yesilli karisik bazen de tam dedigin gibi yesil yosun gibi kaka goruyorum:105: insallah ciddi bi sorun degil
annem bebegin kulagi agrirken de yesil kaka yapabilir diyo

Biz 2gun evvel kontroldeydik kulagina idrarina vs.. Bakildi temiz cikti ah kuzular ah zaten evhamliyiz hergun yeni bi sey cikiyor

Cnm bence sezeryanla ilgisi yok bunye meselesi...bende gobek dogurdum ciktum gitti.6kilo almistim hamilelkte.8verdim

Msllh sende fazla fazla vermissin. Bende bi verseydim artik. Cevremden hep oyle duydum sez.gobegi gec gidermis diye. Kendimi oyle teselli ediyordum

cok sagol canim ya bu cocuk zaten kucuk dogmus
benim de gogsum baya kucuk onunicin herkes galiba sutun az diyor
sut=moral sevdim bunu tesekkur ederim sen de hosgeldin canim
onemli diil canm.. bebisin gayet guzel kilo akmis bak bosuna evham yapma
ayriyeten de buyuk gogus=cok sut veren gogus demek diil bunu da sev bence
sut kesilmesi dye bsi var eger ole olsaydi gogsu buyuk olan kimsenin sutu kesilmezdi dmi??
Merhaba arkadaslar benimde Ekim'in 17 şinde bir kızım oldu aranıza yeni katıldım. Cok guzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz..gorunce dayanamadım aranıza katılmak istedim
masaallah canm Allah bagislasin kizini.. aramzda bi hafta var
benim minnosum da 25 ekimde dogdu bayramin 1.gunu
hosgeldn aramizaa
madem artik burdasin senin paylasimlarini gormek isterz yaniii:))
bu arada nickini cok sevdim cunku benim minnosumun adi "eylul" var icindee

ayy bende normal dogum yapip gobisi kalan bi ben varim saniyodum yalniz diilmisim
hic dert etme canm benim de gobegim duruyo anlamsz bi sekilde:26:
bende kilo verdgm halde senin gibiyim
hatta bi ara doktorumu arayip ben hala gobisliyim
siz benim icimde plesantayi felan unuttunuz herhalde dicektim zor tuttum kendimii
saka bi yana dogumdan sonra vucudun eski halini alip kendini toparlamasi 6 ayi buluyomus
daha vaktimiz var yani dert etme
bizzat yakin arkadaslarimda bzimle benzer seyi yasadilar ve simdi filinta gibiler
kuzucuklarmiz iyi olsunlar da biz eninde sonunda eritrz gobislerii

ayy cok issiz bu saatte burasi !!!!
hepiniz nobettesiniz sanirim annecikler
ben tabi uykusuzluga bagisiklik kazandigmdan hala buralarda geziniyorumm

Merhaba canım inan bende çok sevindim evet afyondayım bende evlendikten 1,5 sene sonra memleketime geri döndük eşimin işi nedeniyle çokda iyi oldu tabi irtibatta olalım canım özelledende konuşalım....Ay çok mutlu oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…