hersey yolunda sekerım.bugun babamız evdeydı alısverıse gıttık pelıkan mall a.bıde kardesım evlı malatyada oturuyor o geldı onunlaydım kızıda yıkkadım yedırdım uyuttum.ıyıyız yanı sız napıyosunuz bakalım.hersey yollunda mı?
kizlar gobisleriniz ne alemde hala duruyormu
benimki hala 3aylik hamileler gibi pantalonlarimi hala giyemiyorumnormal dogum yapdigimdanmi ne benim pantalonlar bacaklardan yukari cikmiyo
hamileyken 10 kilo aldim 6si dogumda gitdi sadece karnim kaldio ne zaman gitcek bilemiyom
selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah biz 3 gündür berbattık yine gaz atak yaptı ağladı sürekli geçengün arkadaşıma gittim susturamadık eşimi öağırdım gel al diye eve geldim geri bugün iyidik çok şükür...
ilk ay kontrolunda 3900 grdi kuzum yani 1100gr almisdi dr da gayet iyi buldu sutum de ona yetiyor yetmezse nasil alirdi 1100 grami
kuzum sadece bu insanlarin basima dr cikmalari beni deli ediyo dogru diyorsun duymazdan gelmek lazim oyle de yapcam
tesekkurler esracim ben de memnun oldum
cok sagol canim ya bu cocuk zaten kucuk dogmus
benim de gogsum baya kucuk onunicin herkes galiba sutun az diyor
sut=moralsevdim bunu tesekkur ederim sen de hosgeldin canim
Masallah cok iyi kilo almis hatta 800gr.sinirmisama kuzular onden gidiyor masallah
Benim 3kilom var o da bence gobisimde sezeryan gobisi zor gidermis diyorlarben 15 kilo aldim.
ilk ay kontrolunda 3900 grdi kuzum yani 1100gr almisdi dr da gayet iyi buldu sutum de ona yetiyor yetmezse nasil alirdi 1100 grami
kuzum sadece bu insanlarin basima dr cikmalari beni deli ediyo dogru diyorsun duymazdan gelmek lazim oyle de yapcam
tesekkurler esracim ben de memnun oldum
Masallah cok iyi kilo almis hatta 800gr.sinirmisama kuzular onden gidiyor masallah
hastaneden cikdimizda 2600gr olmusduk hatda onu hic saymiyorim o zaman 1300 gr almis oluyo
tesekkurler canim kuzularimiza kocaman
bakalim benim cocukda farki kapatabilcekmi saglikli olsunda gerisi bos
kuzucum kalkti emzirdim simdi yatagina koydum hafif salliyorum
insallah derin uyuya dalir bi de ikinmasi olmasa ne guzel olurdu
o ikindikca cani yaniyo diye cok yipratiyorum kendimiaksamdan beri kakamizi yapamiyoruz bi turlu
omerin ara-sira kakasi yesil oluyo neden oluyo acaba enfeksiyon falan olabilirmi:44:
Kutsev benim oglusun adida omer adaslar
Bugun benim kizimda yesil yosun gibiydi hatta o sekilde yapti arastirdimda ciddi bisey degilmis arada olurmus takip ediyorum simdi tekrarliycakmi diye. Ve benim kizimda ikiniyor ozellikle sabahlari uyanana kadar devam ediyor...
oglumda 2 gunde 1 defa bazen hergun 1defa bezinde sarili yesilli karisik bazen de tam dedigin gibi yesil yosun gibi kaka goruyorum:105: insallah ciddi bi sorun degil
annem bebegin kulagi agrirken de yesil kaka yapabilir diyo
Cnm bence sezeryanla ilgisi yok bunye meselesi...bende gobek dogurdum ciktum gitti.6kilo almistim hamilelkte.8verdim
onemli diil canm.. bebisin gayet guzel kilo akmis bak bosuna evham yapmacok sagol canim ya bu cocuk zaten kucuk dogmus
benim de gogsum baya kucuk onunicin herkes galiba sutun az diyor
sut=moralsevdim bunu tesekkur ederim sen de hosgeldin canim
masaallah canm Allah bagislasin kizini.. aramzda bi hafta varMerhaba arkadaslar benimde Ekim'in 17 şinde bir kızım oldu aranıza yeni katıldım. Cok guzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz..gorunce dayanamadım aranıza katılmak istedim
ayy bende normal dogum yapip gobisi kalan bi ben varim saniyodum yalniz diilmisimkizlar gobisleriniz ne alemde hala duruyormu
benimki hala 3aylik hamileler gibi pantalonlarimi hala giyemiyorumnormal dogum yapdigimdanmi ne benim pantalonlar bacaklardan yukari cikmiyo hamileyken 10 kilo aldim 6si dogumda gitdi sadece karnim kaldi o ne zaman gitcek bilemiyom
ne guzeeelll oglusumun adasi hemde arakadasina kocaman opucukler
biz 2 ay 5 gunluguz adasimiz bizden buyukmu
merhaba canimm..
anamm sende afyondasin demek
bende kizlara cok ozenmistm hepsi ist.te dye baska bise dilesem olcakmis walla
nickin tanidik geldi zaten nidensee:44::44:
daha oncede konusmus olabilirz belki:26::26:
afyon da yasiyorum hemen hemen 1 yildr canm afyonlu diilim ama
usak tan geldik buraya hemseri sayilirz ynede tabii
memnun oldum canm seninle tanstgma iki hemso irtibatta olalim mademm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?