Sabahları ceviz incir ye.. Günde 3 kere humana cayı iç hem gaz bakımındanda rahat edersin.. Sabahları kahvaltıda marul ye.. Soğanı ciğ olarak tüket her fırsatta su iç hatta masanda bulundur bir sürahi onu o gün bitir kendini şartla yani... Süt ile petibör bisküvi tüket buları yap görceksin işe yarıyacak en önemliside dinlen yorgun olunca sütte gidiyor her fırsatta uyu uyumak acayip süt yapıyor her kalktıgımda tşörtüm hep ıslak oluyodu.. En önemliside sütüm yok diye üzülme pozitif düşün yok diye diye olanda yok olur..İki gögsündende eşit ver birini verince diğerinden süt akıyorsa gidişatın iyi... Bunlarda benim tecrübelerim inşallah yararım olur
bebişe çiğ soğan gaz yapıyor. belki süt de yapar benim bebeğime ben süt içtiğimde yapıyorda ...
bünyeden bünyeye değişiyor herhalde . bende humana içtim de çare olmadıAbartılmadığı sürece bence birşey yapmaz benim bebeğimin maşallahı var hiç gazlı değil humana çayı içiyorum belki ondan
bünyeden bünyeye değişiyor herhalde . bende humana içtim de çare olmadı
offff gecmis olsun elin iyidir umarim simdi...
maltana ise yaramadi mi? ben icip duruyorum ama fark goremiyorum
birde gunde 4 litre suyu icebiliyor musun?
merhaba arkadaşlar gaz için önerebileceğiniz en iyi yöntem ilaç...vs. ne var?? lütfen cevap
merhaba arkadaşlar gaz için önerebileceğiniz en iyi yöntem ilaç...vs. ne var?? lütfen cevap
ya ben artık pek giremiyorum siteye unuttunuzmu beni niye kimse cvp vermiyor soruma çok canım sıkıldı niye sallıyor çocuğum emerken ayağını elini
ya ben artık pek giremiyorum siteye unuttunuzmu beni niye kimse cvp vermiyor soruma çok canım sıkıldı niye sallıyor çocuğum emerken ayağını elini
Iyı geceler kızlar ben bugun hıc ugrayamadım umarım herkesler ıyıdır benım dun geceden berı kanamam oldu.neden oldu bılmıyorum bugecede devam ederse doktora gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?