2012 Ekim bebekleri büyüyor

Mutfakta işleri olup da bebişleri uyumayan anneler,bebişinizi yanınıza alıyorsunuz aspiratörü açıyosunuz.bebis de mışıl mışıl uyuyo işinizi bitirene kadar tabi aspiratörüzün bizimki gibi gürültülü çalışması lazım

Benim oğluşum da 2760gr doğdu.1 aylıkken 4170gr olmuştu maşallah..haftaya 2 aylık olcaz bakalım ne kadar olmuşuz merak ediyorum..

Bir de feysteki 2012 Ekim Anneleri'ne gelmeyen kaldı mı? Tavsiye ederim, orası çok hareketli[/QUOTE]

kızlar ben gırmeyı denedım kapalı grup dıyor

benim kızım da 2450 gr doğdu hastaneden çıkarken 2310 gr 46 cm di. 2 ayımız bitti şimdi de 54 cm 4450 gr doktorumuz ggayet iyi diyor ama bana çok az geliyor..bir de 1 aylık mı diye sorulunca sinir oluyorum

Yemek yemeğe fırsat vermiyor yalnızken oğlum:)
Nasıl denk getiriyor bilmiyorum, elime çay fincanı alsam uyanıyor hemen. Dün kucağımda oğlum, çorba ve makarna yaptım:)

Aspiratörü biz akşamları kullanıyoruz. Kolik bir oğlum var. Akşam 7 ile 10 arası ağlama nöbetlerimiz var. Hiç istemesemde artık aspiratör, fön makinesi ve saire hepsini kullanıyorum.
Beynim davul gibi oluyor. Dün akşam ana kucağına koydum, misafirlere çay hazırladım. Kendimde mutfaktan çıkamadım oğlumu bırakıp.
Şu 3 ay bir bitse...
Geçen gün kendi kendime kadın doğum doktorumun dedikleri aklıma geldi, sabret 3 ayda geçecek mide bulantıları demişti. Geçti. O zamanda gün saymıştım.
Şimdi de..
Geçecek inşallah.

Aranizda yakinda ise donecekler varmi arkadaslar ben 10 aralikta donucem 71 gunluk oluyor annem bakicak sut iznim var 9 da iste olup 2 de cikicam isim yakin 12 ile 13 arasi ogle tatilindede eve gelicem ama sanki icim buruluyor 3 saat ayri.kalcam oglene kadar ogleden sonra ise 1 saat((

arkadaşlar bebek arabası alıcam,memnun olduğunuz marka ve modeli yazar mısınız? kraft çinde üretiliyomuş onun için vazgeçtim,chicco olabilir ama hangi modeli?

merhaba ben memnun olmadığım bebek arabasını söyliyeyim )) kraft twist ağır ve taşıması zor ben taşınır ne olucak ki dedim gerçektende zor oluyomuş :)

merhaba ben memnun olmadığım bebek arabasını söyliyeyim )) kraft twist ağır ve taşıması zor ben taşınır ne olucak ki dedim gerçektende zor oluyomuş :)

Arkadaşım aynı arabayı almayı bende çok istemiştim. Özellikle twist özelliği beni cezbetmişti ama yorumlara bakınca hep ağır oluşundan şikayetçiydi herkes. Ben de wollex aldım. New york modeli. Gerçekten çok hafif bir araba. Sap kısmı değil ama koltuk kısmı döndürülerek çift taraflı kullanılabiliyor. Zaten bebekliğinde hep kendimi dönük olacak. E yazın da dışarıyı görmek isteyecek. Olur biter diyorum. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Düşünen arkadaşlara da tavsiye ederim. 4. katta oturan arkadaşıma asansör olmadığı için bir elimde puset bir elimde arabanın kadrosuyla çıkabiliyorum ve inmesi daha da kolay oluyor. Katlanırken iki eli kullanmak gerekiyor ama açarken sapından tutup çekince tık diye açılıyor. Birde üstünde port bebesi varken de katlanabiliyor.

Son düzenleme:
kızlar yaa çok acil oğlum emerken arada ayakları seyriyor böyle hani biz sallarız ya arada onun kısa hali int baktım hiç hoşuma gitmed, okuduklarım bu durumu yaşayan varmı

merhaba ben de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ateşim iki gündür 38 39 gibiydi doktor serum ve iğne verdi emzirirken kullanabilrsin dedi ama ilacın üzerinde (forsef antibiyotik iğne şeklinde) emziren annelerin dikkat etmesi gerektiği az miktarda bebeğe gecebileceği yazıyo kullanmasam mı acaba doktorlara da pek güvenim yok da.

offff gecmis olsun elin iyidir umarim simdi...
maltana ise yaramadi mi? ben icip duruyorum ama fark goremiyorum
birde gunde 4 litre suyu icebiliyor musun?

Cok sizliyor elim..... Maltana ilk basta cok ise yaradi ama yavas yavas etki etmiyor artik suyu 1 lt anca icebiliyorum

Benim bebiş 3550 boy 50cm doğdu hastaneden cıkınca 3200 düşmüştü meme ucum yoktu ememiyordu şimdi tam bir aylık çok şükür 5 kilo 55 cm

Uffff elimi yaktim sutum yine azaldi yetmiyor napcami sastim yass

Sabahları ceviz incir ye.. Günde 3 kere humana cayı iç hem gaz bakımındanda rahat edersin.. Sabahları kahvaltıda marul ye.. Soğanı ciğ olarak tüket her fırsatta su iç hatta masanda bulundur bir sürahi onu o gün bitir kendini şartla yani... Süt ile petibör bisküvi tüket buları yap görceksin işe yarıyacak en önemliside dinlen yorgun olunca sütte gidiyor her fırsatta uyu uyumak acayip süt yapıyor her kalktıgımda tşörtüm hep ıslak oluyodu.. En önemliside sütüm yok diye üzülme pozitif düşün yok diye diye olanda yok olur..İki gögsündende eşit ver birini verince diğerinden süt akıyorsa gidişatın iyi... Bunlarda benim tecrübelerim inşallah yararım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…