cnm sadece altı cıkarıyorlar ultrason aletını doktor bı sağ popişe bi de sol popişe değdiriyor ekrandan bakıyor bı sorun var mı diye,2 dakika suruyor inş seninkinde de bişi cıkmaz simdiden geçmiş olsun
Bizde daha cektirmedik peki cocuk dr.mu yapiyor usg yi
Yok canim ultrason uzmani yapiyor
Bende gecen ay cektırdım kalca usg sını erken dogan bebeklerde kalcadakı bır kıkırdak yumusak oluyormus.bızımkıde oyle cıft bez vagla 1 ay sonra gel tekrar bakalım dedı cumartesı gıdıcez bakalım.2 dk fln suruyor zahmetsız yanı.bugun bızde verem asımızı oldulk mınacık bır ıgnenın sadece ucunu degdırıyolar bebıs hıssetmıyor bıle ama sonrası tam ıskence cok huysuzlanıyor sabah9 da oldu asıyı halı dolanıyoruz delı gıbı aglayıp duruyor.
Herkeze Slm kızlar bende 2 gündür malum sitedeyim buraya pek yazamadim :)
Herkeze Slm kızlar bende 2 gündür malum sitedeyim buraya pek yazamadim :)
İyi sonuclar alin insallah. Canim 2bacak1koldan oldunuz degilmi asiyi?
Evet pek bi sessiz kaldi burasi uzuldum yani sohbet heryerde sohbettir tabii de bilemedim ordaki ayricalik ne. ekim anneleri topiginde ki canlilik kalmamis burda.
yanı bu konuya en cok uzulenlerden bırıde benım ben artık o malum sıteyı kullanmıyorum 2 senedır.ne guzel paylasımlarımız vardı hamıleyken sımdı yok o kadar uzuluyorum valla.bellı baslı bırkac kısıyız.bıde arada ugrayanlar var....buarada masumıyet nerde tlf gırıyorum bırkac gundur goremıyorum
yanı bu konuya en cok uzulenlerden bırıde benım ben artık o malum sıteyı kullanmıyorum 2 senedır.ne guzel paylasımlarımız vardı hamıleyken sımdı yok o kadar uzuluyorum valla.bellı baslı bırkac kısıyız.bıde arada ugrayanlar var....buarada masumıyet nerde tlf gırıyorum bırkac gundur goremıyorum
amıyor dıye tercıh edılmısyanı bu konuya en cok uzulenlerden bırıde benım ben artık o malum sıteyı kullanmıyorum 2 senedır.ne guzel paylasımlarımız vardı hamıleyken sımdı yok o kadar uzuluyorum valla.bellı baslı bırkac kısıyız.bıde arada ugrayanlar var....buarada masumıyet nerde tlf gırıyorum bırkac gundur goremıyorum
Aranizda bebegi gobek fitigi olan varmi anneler
benımkıde sımdı uyudu bende uzandım azıcık bakalım ne kadar ?Aynen 1yildir bende sildim malum site hesabimi. Esimin sayfadan girdim yanilmiyorsam 100 kisi felan vardi orada uye de istek yollamadim.
Oyy basim agriyo kizce uyumuyoo:-(
hımm bız burda takılıyoruz burası daha ıyı.neyse herkes gıttı eskılerden bı ben kaldım herhalde.belkı bırkac kısı dahaamıyor dıye tercıh edılmıs
masumıyette malum sıtede canım hemde hergunorada sayfa kullanımı daha rahat ve verılen cevaplar arada kaynamıyor dıye tercıh edılmıs
benım oglum oldu gobegı dısarı cıktısenın kı nasıl oladu ?doktora gosterdın mı ?
benımkıde sımdı uyudu bende uzandım azıcık bakalım ne kadar ?
hımm bız burda takılıyoruz burası daha ıyı.neyse herkes gıttı eskılerden bı ben kaldım herhalde.belkı bırkac kısı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?