2012 Ekim bebekleri büyüyor

Bizde daha cektirmedik peki cocuk dr.mu yapiyor usg yi

Bende gecen ay cektırdım kalca usg sını erken dogan bebeklerde kalcadakı bır kıkırdak yumusak oluyormus.bızımkıde oyle cıft bez vagla 1 ay sonra gel tekrar bakalım dedı cumartesı gıdıcez bakalım.2 dk fln suruyor zahmetsız yanı.bugun bızde verem asımızı oldulk mınacık bır ıgnenın sadece ucunu degdırıyolar bebıs hıssetmıyor bıle ama sonrası tam ıskence cok huysuzlanıyor sabah9 da oldu asıyı halı dolanıyoruz delı gıbı aglayıp duruyor.

İyi sonuclar alin insallah. Canim 2bacak1koldan oldunuz degilmi asiyi?

Herkeze Slm kızlar bende 2 gündür malum sitedeyim buraya pek yazamadim :)

Evet pek bi sessiz kaldi burasi uzuldum yani sohbet heryerde sohbettir tabii de bilemedim ordaki ayricalik ne. ekim anneleri topiginde ki canlilik kalmamis burda.

İyi sonuclar alin insallah. Canim 2bacak1koldan oldunuz degilmi asiyi?

ben hepsını bırarada yaptırmadım zaten kucuk agır olur dıye doktorumda haklısın dedı sadece 2 bacaktan yaptı gecen hafta pazartesı.bugunde koldan olan verem asısı oldu cumartesı gunude rotavırus var.bakalım ona nasıl tepkı verıcek bızım cnavar.

Evet pek bi sessiz kaldi burasi uzuldum yani sohbet heryerde sohbettir tabii de bilemedim ordaki ayricalik ne. ekim anneleri topiginde ki canlilik kalmamis burda.

yanı bu konuya en cok uzulenlerden bırıde benım ben artık o malum sıteyı kullanmıyorum 2 senedır.ne guzel paylasımlarımız vardı hamıleyken sımdı yok o kadar uzuluyorum valla.bellı baslı bırkac kısıyız.bıde arada ugrayanlar var....buarada masumıyet nerde tlf gırıyorum bırkac gundur goremıyorum

Aynen 1yildir bende sildim malum site hesabimi. Esimin sayfadan girdim yanilmiyorsam 100 kisi felan vardi orada uye de istek yollamadim.
Oyy basim agriyo kizce uyumuyoo:-(

Aynen 1yildir bende sildim malum site hesabimi. Esimin sayfadan girdim yanilmiyorsam 100 kisi felan vardi orada uye de istek yollamadim.

Son düzenleme:
amıyor dıye tercıh edılmıs

masumıyette malum sıtede canım hemde hergun orada sayfa kullanımı daha rahat ve verılen cevaplar arada kaynamıyor dıye tercıh edılmıs

Aranizda bebegi gobek fitigi olan varmi anneler

benım oglum oldu gobegı dısarı cıktı senın kı nasıl oladu ?doktora gosterdın mı ?

benımkıde sımdı uyudu bende uzandım azıcık bakalım ne kadar ?
hımm bız burda takılıyoruz burası daha ıyı.neyse herkes gıttı eskılerden bı ben kaldım herhalde.belkı bırkac kısı daha

Bende varim kiz beni atlama allahtan k.validen annen yakinda agirlasinca gebeligin yardim ederler bende yapcam 2.bebisi

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim , inanın o kadar çok acı çekiyorum ki hepsini deneyeceğim.bugün aile hekimine götürdük aşısı için kızımı orda doktorumuza da danıştım göğüs ucu için Gül suyunun içine ayva çekirdiğini koy bi gece beklet jel kıvamını alıcak dedi, kremler hiçbir işe yaramaz en iyisi budur dedi.bu da geçirmezse kakao yağını denemeni tavsiye ediyorum dedi.sizinlede paylaşmak istedim aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…