- 21 Nisan 2008
- 1.017
- 1
mereba kızlar bizde dün keselerimizi gördük çok şükür
bitanesi çok güzel dedi doktorumuz gelişimi bulunduğu yer güzel tam istediğimiz gibi dedi 1 taneside yolda geliyor gibi çokkk küçük ama gelişebilirde kaybolabilirde dedidoktora kalsa o minik olan gelişmesin ve 1 tane sağlıklı gebelik olsun diyor
ama allhım bize neyi layık görürse biz ona razıyız allhım sağlıklı hayırlı evlatlar versin biz tekede razıyız 2 kiyede inşallahhhh
hakkımızda hayırlısı
ama şimdilik 2 tane kesemiz var
evvett güzel teyzoşlar biz geldikk:) şimdi geldim doktordan mercimeğimi gördüm kalbinin atışını dinledimmm allahım ne mucizevi birşeyy.. allah isteyen herkese tattırsın bu mucizeyi.. bu arada kilo vermişim sanırım düzenli az az sık yememden kaynaklanıyo:) bugun itibariyle 6+5 iz:) bir dahaki kontrol 1 ay sonraya . şimdilik bu kadar kızlar..
gözünüz aydın maşallah bebişlere
Kızlar size bir şey soracağım kese ne kadarlıkken görünebiliyor bilginiz var mı?Ben ay basında gıdecegım tekrar gorunmemıstı sanıyorum 2 haftalıktı o zaman?Sizin en erken kac haftalıkken gorunebıldı???
kese üstten 5 haftada görünüyo sanırım.alttan bakarsa 4 haftalıkken bile görülebiliyo herhalde...
gunaydınn dun cok kötuydum bas agrısından ölcek gıbıydım öğürmekten bogazlarım tahriş olmuş nasıl acıyor en son atesım 38 çıktı acıle gıtcektık gıdemedık felaket kar ruzgar vardı bıran öluyorum galıba dedım
çok geçmiş olsun canım..baş ağrısı çok fena
canım benim seninle günüm aynı gibi valla ben salı günü kalp atışları için gideceğim sonrasında tabi bi sorunla karşılaşmazsam herhalde 4 hafta sonra felan çağırır genelde öyle oluyo 2li tarama testi yapıyolar
bizim de günlerimiz aynı sanırım.ben de pazartesi gitcem kalp atışlarını duymaya 7+2 olcaz o zaman..