Ayy çok dyygulandim ya mAsallah ne güzel Allah anali babali büyütsün ins :)kızlar selam sabah bahsetmıstım hastaneye nst ye gıdıyorum coyoteye ugrarım demıstım..nst den once coyotemı goreyım moral vereyım dedım..zaten nst de aynı katta hemsıre odasını gosterdı ama bana bır sey demedı hayırlı olsuna geldım zannettı heralde..bende kapıyı tıklattım,içeri girerkende moral vermeyı düşünüyorum tabii :18:aman bır gırdım kii odayaaapespembe iloş anasının koynunda fosur fosur uyumuyor muuu ben nasıl şok oldum boğazım düğümlendi başladım ağlamaya konusamadım sadece bu neee demişim minnocuk ,pespembe mis kokulu kokusuyla odayı kokutmus anasının koynundada bir uyuyor görmelıydınız,3400 g. dogmuş iloşşş maşşallah Allah nazarlardan korusun..o kadar duygulandım kı oğlumun yoldaşı ya iloşş...aynı zamanda anne karnındaydılar ...sizlerin dogumları benı çok etkılıyor ,:2::2: vallahı asağı ınıp bende doğuracam dıyesım geldi...coyotem de cok ıyı gorunuyordu..gece gelen kan fooşşşttt diye gelmiş,wc den çıktıgında akmadık yer kalmamıs evde ambulansla gelmısler tabı gelene kadar düşünün psikolojisini..hemen doktor acil sezeryana almış genel anestezi uygulamış,ama ben gormek ıstıyordum dogarken demıs olmaz şimdi yapamayız demıs coyote bayılmıs zaten,sonra birilerinin seslendıgını duymus dırek kızım nasıl demıs,vermısler koynuna bebiş hemen..dogdugunda kan sekerı dusmus mecbur mama vermısler karnı toktu mısıl mısıl uyuyordu..coyotede ıyı agrıları var ama iloşun yuzunu gorunce hepsi geçiyor dedi...ben nst ye cıktım benım sonucta ıyı cıktı masallah sonra tekrar odasına gırdım..anneyı emmeye calısıyordu..henuz cene kasları taze oldugu ıcın cabuk yoruluyor arada dınlenıyor,sonra esnıyor bırde uykucu... sonra meme arıyor sutu henuz gelmemıstı gelmesı ıcın emmesı lazım tabı ayyyyy Allahım hepımıze sağlıkla nasıp etsin yaabbimmmmmm....kucagında olması daha guzel bır duygu...bu arada ilaydanın ilk şekerinide biz aldık oğlumla ,
cnm gecer gecer merak etme dün gibi sanki ilk haftalarımsizlere o kadar özeniyorumki yazdıklarınıza ve hamilelik takvimlerinize baktıkça ne güzel mutlu sona yaklaşmışsınız o müthiş duyguyu yaşamaya çok az vaktiniz var ve içinizde yaşayanlarınızda var benim daha 30 haftam var geçer mi kızlar yaaa
Rabbim hayirli bı sekilde kuUrtarsın sEnide yavrunu da ins dualarımız seninle :)bence tadını çıkar her anın..gerçekten de ikinci üç aylık dönem çok rahat..bizim çoğumuzun sıkıntıları son ayda başladı..ben yarın kızıma kavuşacağım ,allah nasip ederse,ve karnımdaki hareketlerini gerçekten çok özleyeceğim için hüzünleniyorum zaman zaman.
Tirsma cnm ya ins çok güzEl ve başarılı bı Sezeryan olacak dualarımız seninle aklımızdasin habersiz bırakmayın bizi :)kızlarrr dr dan geldık yarın doguma gırıyorum((( çok tırsıyorum kızım babasını beklemış resmen
hanı demı bıkaç gundur suyum gelıyor dıye evet suymuş ve azalmaya baslamış bebekte dogum kanalına ınmış ve sancım çıktı gece 12 den sonra hıçbışı yemıcem 10 da hastanede olcaz
oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...
canım benim oğlumda da biraz sıkıntı var boynunda 2 kez kordon dolanması ve bende de pıhtılaşma bozukluğu olduğu için son 20 günde gelişimi çok yavaşladı hatta durdu bu nedenle pazartesi günü sezaryen olacağım.. 2.200 civarı doğacak nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum.. biraz bilgi verir misin? korkuyorumda.. kuvözde kalır sanırım bir süre hastane arka sokağımda süt götürmem kolay olur diye düşünüyorum.. offf pazartesi sanki hiç gelmeyecek kafamda bir sürü soru.. ben 17 kilo almışken ona bu kiloları verememek.. nasıl bencil bir anneyim ben :) bütün yediklerim kendime yaramış :))
Benim akıntım bayaa arttı. bir de bugün çamaşırım ıslanıyor, peçeteyle sildiğimde su gibi ıslanıyor.. ama çok küçük bir bölgesi ıslanıyor. öyle kıyafetlerimi ıslatacak, bacaklarımdan akacak gibi değil. sarı akıntı da geliyor. su gelmesi mi oluyor bu?
bende bu durum uzun zamandır var
minik mii? 1950 den 1750 dusen benım kızıma ne demelı o zaman?
anneme soruyorum o da bilmiyor. 4 tane doğum yapmış ama suyu hep doğum esnasında gelmiş yani keseyi patlatmışlar öyle gelmiş. suyum azalır falan diye korkuyorum ben de.
Ay ne güzel yaa... Hemşire kızkardeşinin olup yanında kalabilecek olması da şahane :) Gözünde büyütme kalan şleri. Bir giişildi mi bitecek nasılsa. Ben sinrden ağlamıştım bileSonra bir baktım olmuş bitmiş... Ay ne stresse giriyordum o işlerin içinde. Nevresimleriniz de çok cicidir eminim ki. Bu arada bebeğinin üstünü örtecek misin? Ben örtme taraftarı değilim açıkcası. Nevresim aldım ama çarşafları dışında kullanılmayacak şimdilik. Anca seneye kışın geçerim yorgana diyorum. Onun yerine uyku tulumu aldım. Onu kullanacağım. Hatta dedim ki kendi kendimi çarşafların 2side kirlenir ve kurumaz ise yorgan kılıflarını çarşaf gibi sererim yatağa Oda kullanılır o şekilde yani
Cm ins suni ile normal rahat bı dogum yapabilirsin aslında BDT doldu muki 2 cm açıkla kaç hafta sancısını bekleyenler biliyorum :44:kızlarrr..dün temizliğim var artık kızımı bekliycez demiştim.bugün kontrolümüz vardı.2 cm açılmam olmuş suyum azalmış yarın suni sancı verecekler.olmazsa sezeryan.dua edin benim için.
normal doğumu bekliyorum........:119::119::119:
şafak 9 olmuş.....
çok heyecanlıyım.....
günü gününe mi?gelecek bebeğim acaba....
şimdilik tık yok...
Bence sin BDT nin dolmasını bekleyebilirsin 2 cm suyun filan mİ azaldı niye hemen suni sancıya başvuruyor Dr anlamadım ??
cnm açılmadan dolayı değil de suyumun azalmasından dolayı verecekler sancıyı.
ben yatağa gitmeye korkuyorum sabaha kadar dön dur babamız maşallah saat 10 dan beri horul horul karşımda uyuyorbu nasıl adalettir anlamadım yaa.. sancım var diyip yataktan fırlatmak ne güzel olurdu ama oda çözüm değil 5 sn içinde tekrar uykuya dalabiliyor biz niye uyuyamıyoruz yaaaa offffffffffffffff
hadi bakalım allah kolaylıkla sağlıkla almayı nasip etsin kucağına...kızlarrr..dün temizliğim var artık kızımı bekliycez demiştim.bugün kontrolümüz vardı.2 cm açılmam olmuş suyum azalmış yarın suni sancı verecekler.olmazsa sezeryan.dua edin benim için.
evet canım bende işlerim yapılmayınca çok kötü psikolojim bozuluyor,senin gibi.
ben anneme minik bir(battaniye boyunda)yün yorgan yaptırdım,ince bir yorgan.kış bebeği bunlar yün olmazsa üşürler,bizde yünlerde yatıyoruz kış gelince.ben uyku tulumu falan ısınmaz bebeğim,üşür hastalanır,kızımada örtüm ben geceleri,onun yorganı büyüktü biraz yaz bebeğiydi kızım kışa kadar biraz büyüdü onu kullandık,ama bu direk kış bebeği olacağı için ona minik yaptık.göğüs hizasında örtüyorum yorganı zaten sık sık kontrol ederim gece uykum hafiftir.
sen battaniye falandamı örtmeyeceksin?sadece tulummu.
Canlarim o kadar saskin ve yorgun ama mutluyum ki...hepinize ayri ayri tesekkur ederim,su an pek okuyamiyorum cunku benim kucugum dun hasretimize dayanamadi illa gelicem dedi ve geldi,hosgeldi safa geldi...su an emme sorunumuzvar,benden sut gelmiyo o da emmiyo tabii.mama verdiler,insallah bugun gelir sutum,su an Allaha sukur ediyorum ki kizim iyi.hepiniz saglikla alin insallah,simdilik telden bu kadaryazabiliyorum,minnakimla sizi cok opuyoryz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?