kızlarrrrrrrr bir bebeğimizzzz dahaaa olduuu kedersiz arkadaşımız dün suyu gelmesiyle birliktee hastaneyee gitti ve gece normal dogumlaa bebeğiini kucagına aldı bir ekim bebeği daha eylül bebeği olduuuuuu
Canim benim esimin ailesi de cuma gunu gelecekler onlarda ist disinda yasiyorlar
Ama bakalim benim sagligim el verecek mi pazartesi gunku operasyona :44:
kızlarım,canlarım,yoldaşlarım,bugün hastanede kontrolüm vardı,ve çooooook sancılandım.çatı muayenemde de doktorum evet sancıların var dedi. ve bebeğim 4200 olmuş,sezeryana karar verdik veeeeeee cuma alalım istersen dediben de tamam dedim. 28 eylül cuma günü kızımız liva kollarımızda olacak inşallah..değişik duygulardayım,karmakarışık oldum,heyecan panik neler saysam neler...şu anda da sancım var,fazla duramayacağım.detayları kendimi iyi hissettiğimde bildiririm....ilk defa geçmişi okuyamıyorum. bugün sabahtan itibaren bana özet geçerseniz çok sevinirim..hemen listeye al beni artistim
selam herkesee
bugün üniden ev arkadaşım doğum yaptı üstelik benim doğum yapacağım hastanede ve benim doktorum doğurttu,özel hastane ve çok met edilen bir doktor .Neyse işte doktor bebeğin kilosunu 4400 gr demişti normal doğum yapman çok zor demişti ve bebek 3950 gr doğdu ve ben allah bullak oldum.Benimde bebeğime hep başından beri kilolu normal doğuramazssın diyordu.Onun bebeğinin cinsiyeti kız şimdi çok kararsız kaldım ben sezeryan yaptırmasammı acaba boşu boşuna((((
Bence ne kadar geç o kadar iyi cnm orda durduğu kadr gelişiyor her yonden
Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.
ben de yarın sabah oğluşuma kavuşuyorum sonundadualarınızı eksik etmeyin bizden... oğlum da nezle oldu yaa..bana da geçecek diye korkuyorum.bebişe bulaştırmasak bari..tam da zamanında geldi bu nezle inşallah çabucak iyileşir oğlum.yoksa işimiz zor...
Ambulansla gldk yatiyorunolur dua edin bize
Serum takildi nst de sancim cikti,kanama devam,doktorumu bekliyorum cok korkuyorum kizlarcok.lutfen kizimla benim icin dua edin,ben suyum geldi sandimyatakta uyurken,meger kanmis,korkuyorum!
kızlarrrrrrrr bir bebeğimizzzz dahaaa olduuu kedersiz arkadaşımız dün suyu gelmesiyle birliktee hastaneyee gitti ve gece normal dogumlaa bebeğiini kucagına aldı bir ekim bebeği daha eylül bebeği olduuuuuu
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......
20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............
23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu
25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu
27 Eylül Perşembe......Saturnn.......Bugun
27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......Bugun
27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......Bugun
28 Eylül Cuma............Cimeka.. Yarın...
1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......
1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....
2 Ekim Salı.............Gulubik.......
3 Ekim Çarşamba......Artist.......
14 Ekim Pazar..........Luna82....
Arkadaşlar geçmişi tam okuyamadım atladıklarım var ...atladıklarımı söylersenız ekleyeyım camokada listeye ceker..bu tablonun amacı birbirimize dua etmek,pozitif enerjiler göndermek sadece sezaryenle doğum yapacakların listesi değildir.tek fark sezeryanın tarihinin belli olması.normal dogum yapacak arkadaslarda tarihini versin bence...sonucta hepimiz aynı kapıya çıkacağız otak noktalarımız aynı..Allaha emanet olalım..
evet ben varım aynı hastanede dogum yapacagız bende bugun nst ye baglanmaya gıdıyorum ugrayacagım yanına..tel ile aramadım belkı musaıt degıldır..sıze haber verırım coyoteye dua edelım güzel enerjıler yollayalım kızlar...
Kızlar sonunda doğum hikayemi yazabildim, hala hastanedeyiz, bu gün dilerim ki bebeğimizle beraber taburcu olabiliriz:
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...anneleri-dogum-hikayeleri-9.html#post26629729
canım cuma gelmeleri benim için zor olucak..
çünkü dr um doğuma kadar uzanmaya çalış yorulma dedi..
ben ne kadar rahat edebilirim bilmiyorum :26:
Allah yardımcımız olsun inş..
sen nasıl oldun düzeldin mi biraz daha??
canım hakkınızda hayırlısı olsun inş..
ne güzel bebişine kavuşuyorsun
maşallah güzel kızına
canım drun hakkında birşey diyemicem ama kilo açısından baya farketmiş..
evet canım öylee..bizde öyle düşündüğümüz için 1 ekime karar verdik..
çok geçmiş olsunn..sağlıkla evinize geçmekte nasip olur inş
dualarım seninle canımm..oğluna da çok geçmiş olsun..
bende şuan da sezeryene girecektim seninle birlikte tuhaf oldum okuyunca
canım seni çok merak ettim ne durumdasın acaba??
inş herşey yolundadır ve bebişinle iyisinizdir..
haberlerini bekliyorumm..
kızlar coyoteye ulaşacak biri var mı aranızda ????
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş
bu arada ilk normal doğumumuzu yanılmıyorsam nergiz arkadaşımız yaptı..
ben 1-2 tane hatırlıyorum eğer yanlış değilse..
canım seni çok merak ettim ne durumdasın acaba??
inş herşey yolundadır ve bebişinle iyisinizdir..
haberlerini bekliyorumm..
kızlar coyoteye ulaşacak biri var mı aranızda ????
evet ben varım aynı hastanede dogum yapacagız bende bugun nst ye baglanmaya gıdıyorum ugrayacagım yanına..tel ile aramadım belkı musaıt degıldır..sıze haber verırım coyoteye dua edelım güzel enerjıler yollayalım kızlar...
merhaba herkesee...
kızlar biz son kontrolümüzden döndük..
bebeğim çok iyi ve keyfi yerindeymiş..
1 ekime kadar bekleyebilirmiş..istersen 1 ekimde de alabiliriz dedi..
eve gidip düşün karar ver dedi..
kafam çok karıştı..
yarın sabah mı pazartesi sabah mı diye düşünmeye başladım..
çok arada kaldımm
aynennn hatta öğlen uzanmıştım uyuyup kalmışım az önce uyandım dahave doğuran kızları gördükçede erken doğurmamaya kadar verdim :)) 40 dolsun hatta 41 filan olsun , ben anca uykumu almış olurum gecede uyuyorum ben 1 kez wc kalkıyorum sadece keşke uyku depolanabilen bişey olsaydı :44:
Yaa ne guzel benim de tam tersi hic uyuyamiyorum hergun gozlerim kipkirmizi geziyorum gece ztn 4saat uyuduktan snra bi uyaniyorum bir daha tik yok cildircam nasil uyuyosunuz nolur bana da bi yol gosteriiin((
Canim ben bugun daha iyiyim cok sukur dun terledim bol bol o mu etkili oldu bol bol meyve yedim c vitamini aldim bir de dun cok dua ettim Allahima kizima kavusayim biran once diye insaallah pazartesi bende kavusucam Allah nasip ederse
dr.un sorun yok dediyse bence 1 ekimde doğum yapman daha güzel olur tatlım hem biraz daha toparlamıs olur bebişin kendini... hani derler ya ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi olurmus bebişler diye. yine de hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?