2012 Ekim Anneleri

kızlarrrrrrrr bir bebeğimizzzz dahaaa olduuu kedersiz arkadaşımız dün suyu gelmesiyle birliktee hastaneyee gitti ve gece normal dogumlaa bebeğiini kucagına aldı bir ekim bebeği daha eylül bebeği olduuuuuu

KEDERSİZ le bdt miz aynıydı 17 ekim o da tüp bebek bekliyordu çok sevindim. maşallah onlara Allah ömür versin.

cimekam hadı gozun aydın senınkı en ıyısı oldu valla...dogumdan 1-2 gun once ogrenmen ıyı oldu ya 10 gun önce ögrenınce zaman dahada bır duruyor poffff o son 10 gün sankı 2.kez 9 ay ın gecmesını beklemek gibi doktorumda bana dedıkı ben sana hazırlıkları son haftaya bırak demedım mı zamanın nasıl gectıgını anlamayacaksın bile dedi..eee erken dogum olsaydı hazırlıksız yakalanacaktım hiç olmazssa şimdı ufak tefek eksıkler var ..neyse bende 3 ekim çarşambayı beklıyorum hayırlısıyla hepimiz sağ salim kavusalımda yavrularımıza aminnnnnnnnnnn......

Günaydın Kızlar

dün akşamı uyuyarak geçirdik biz kızımla, saata baktığımda en son 9'du bir uyumuşuz iki saat sonra uyandık sonra yine uyuduk sonra tekrar sabah 4 de. artık daha sık tuvalete uyanmaya başladık. çok şükür antibiyotik iğnelerimiz de bitti nihayet. umarım bu sefer iyi gelmiştir, enfeksiyon kalmamıştır.
az önce yerime geçici olarak almayı düşündükleri eleman görüşmeye geldi, bakalım hadi hayırlısı

Canim benim esimin ailesi de cuma gunu gelecekler onlarda ist disinda yasiyorlar
Ama bakalim benim sagligim el verecek mi pazartesi gunku operasyona :44:

canım cuma gelmeleri benim için zor olucak..
çünkü dr um doğuma kadar uzanmaya çalış yorulma dedi..
ben ne kadar rahat edebilirim bilmiyorum :26:
Allah yardımcımız olsun inş..

sen nasıl oldun düzeldin mi biraz daha??

canım hakkınızda hayırlısı olsun inş..
ne güzel bebişine kavuşuyorsun
maşallah güzel kızına

canım drun hakkında birşey diyemicem ama kilo açısından baya farketmiş..

Bence ne kadar geç o kadar iyi cnm orda durduğu kadr gelişiyor her yonden

evet canım öylee..bizde öyle düşündüğümüz için 1 ekime karar verdik..

Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.

çok geçmiş olsunn..sağlıkla evinize geçmekte nasip olur inş

dualarım seninle canımm..oğluna da çok geçmiş olsun..
bende şuan da sezeryene girecektim seninle birlikte tuhaf oldum okuyunca

Ambulansla gldk yatiyorunolur dua edin bize

Serum takildi nst de sancim cikti,kanama devam,doktorumu bekliyorum cok korkuyorum kizlarcok.lutfen kizimla benim icin dua edin,ben suyum geldi sandimyatakta uyurken,meger kanmis,korkuyorum!

canım seni çok merak ettim ne durumdasın acaba??
inş herşey yolundadır ve bebişinle iyisinizdir..
haberlerini bekliyorumm..

kızlar coyoteye ulaşacak biri var mı aranızda ????

kızlarrrrrrrr bir bebeğimizzzz dahaaa olduuu kedersiz arkadaşımız dün suyu gelmesiyle birliktee hastaneyee gitti ve gece normal dogumlaa bebeğiini kucagına aldı bir ekim bebeği daha eylül bebeği olduuuuuu

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş

bu arada ilk normal doğumumuzu yanılmıyorsam nergiz arkadaşımız yaptı..
ben 1-2 tane hatırlıyorum eğer yanlış değilse..

kızlar bizim sezeryen tarihimiz 27 eylülden tekrar 1 ekime kaydı..
dr bekleyebilecek durumda..yine isterseniz alırım ama 1 ekimde alsak daha iyi olur dedi..

1 ekim toplu doğuma tekrar ekleyebilirsiniz beni

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............

23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu

24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu

24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu

25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu

27 Eylül Perşembe......Saturnn.......Bugun

27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......Bugun

27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......Bugun

28 Eylül Cuma............Cimeka.. Yarın...

1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......

1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....

2 Ekim Salı.............Gulubik.......

3 Ekim Çarşamba......Artist.......

14 Ekim Pazar..........Luna82....

Arkadaşlar geçmişi tam okuyamadım atladıklarım var ...atladıklarımı söylersenız ekleyeyım camokada listeye ceker..bu tablonun amacı birbirimize dua etmek,pozitif enerjiler göndermek sadece sezaryenle doğum yapacakların listesi değildir.tek fark sezeryanın tarihinin belli olması.normal dogum yapacak arkadaslarda tarihini versin bence...sonucta hepimiz aynı kapıya çıkacağız otak noktalarımız aynı..Allaha emanet olalım..

canım seni çok merak ettim ne durumdasın acaba??
inş herşey yolundadır ve bebişinle iyisinizdir..
haberlerini bekliyorumm..

kızlar coyoteye ulaşacak biri var mı aranızda ????

evet ben varım aynı hastanede dogum yapacagız bende bugun nst ye baglanmaya gıdıyorum ugrayacagım yanına..tel ile aramadım belkı musaıt degıldır..sıze haber verırım coyoteye dua edelım güzel enerjıler yollayalım kızlar...

Son düzenleme:

canım beni 1 ekime alır mısın tekrar

canım güzel haberlerini bekliyoruz coyotenin..
bizden çok slm söyle..
dualarımız onunla ve bebişinle

çoook sevindimmm yaa maşalahhh çooook sıkıntı çekmişti bu yolda ve Rabbime şükürler olsun kavuşmuş miniğineee ... Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin ...

Kızlar sonunda doğum hikayemi yazabildim, hala hastanedeyiz, bu gün dilerim ki bebeğimizle beraber taburcu olabiliriz:

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...anneleri-dogum-hikayeleri-9.html#post26629729

canım hayırlı olsun bugun beraber taburcu olursunuz inşallah ,hıkayenı okurken bebeğıne kavusma anına cok duydulandım ama doktorlarla ve hemsırelerle ınatlasmana cok guldum yınede bıldıklerını yapıyor doktorlar ...Allah analı babalı buyutsun ...

Canimben bugun daha iyiyim cok sukur dun terledim bol bol o mu etkili oldu bol bol meyve yedim c vitamini aldim bir de dun cok dua ettim Allahima kizima kavusayim biran once diye insaallah pazartesi bende kavusucam Allah nasip ederse

Canim bende cok heyecanlandim ne oldu acaba merak ettim sen gidiceksin madem hastaneye ogrenirsin durumunu bizi de habersiz birakma canim Allaha emanet olsunlar coyotemle kizi insaallah bugun kizina kavusur

dr.un sorun yok dediyse bence 1 ekimde doğum yapman daha güzel olur tatlım hem biraz daha toparlamıs olur bebişin kendini... hani derler ya ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi olurmus bebişler diye. yine de hayırlısı olsun

:)))) keske valla uyku depolayan bişi olabilse dediğin gibi cok işimize yarardı dönüşümlü olarak kullanırdık. gece wcye 1 kez uyanıyorum ben de bu kadar olması normal herhalde. ama ben senin gibi 40 olsun 41. hafta olsun diyemiyorum cok ta uzatmasın işi vaktiyle gelsin hani ne cok geç ne cok erken sabırsızlanıyorum artıkkkk

kızlar günaydın bu arada nasılsınız ?

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............

23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu

24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu

24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu

25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu

26 Eylül Çarşamba.....Kedersiz......Doğurdu

27 Eylül Perşembe......Saturnn.......Bugun

27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......Bugun

28 Eylül Cuma............Cimeka.. Yarın...

1 Ekim Pazartesi........Edaaammmm.......

1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......

1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....

2 Ekim Salı.............Gulubik.......

3 Ekim Çarşamba......Artist.......

14 Ekim Pazar..........Luna82....

Arkadaşlar geçmişi tam okuyamadım atladıklarım var ...atladıklarımı söylersenız ekleyeyım camokada listeye ceker..bu tablonun amacı birbirimize dua etmek,pozitif enerjiler göndermek sadece sezaryenle doğum yapacakların listesi değildir.tek fark sezeryanın tarihinin belli olması.mesela listedeki sevcanyk ve kedersiz arkadaşımız normal doğum yaptı..normal dogum yapacak arkadaslarda bdt tarihini versin bence...sonucta hepimiz aynı kapıya çıkacağız otak noktalarımız aynı..Allaha emanet olalım..

Yaa ne guzel benim de tam tersi hic uyuyamiyorum hergun gozlerim kipkirmizi geziyorum gece ztn 4saat uyuduktan snra bi uyaniyorum bir daha tik yok cildircam nasil uyuyosunuz nolur bana da bi yol gosteriiin((

yeri geliyo türk kahvesi içiyorum yeri geliyo normal kara cay içiyorum da ona rağmen uykum geliyor düsün. hoş kahve ya da cayı uyumamak için içmiyorum sevdiğimden ama yok uykudan uyanıyorum da sanki enerjimi almıslar üstümden uyusam devamı gelicek sanki günlerce o derece bir yorgunluk hissi geliyor pff

kızlar ben hastaneye gıdıyorum nst ye baglanacam her gidişte heyecanlanıyorum:18:coyoteye de ugrayacam haber ederım sıze bıze dua edın..

Canim ben bugun daha iyiyim cok sukur dun terledim bol bol o mu etkili oldu bol bol meyve yedim c vitamini aldim bir de dun cok dua ettim Allahima kizima kavusayim biran once diye insaallah pazartesi bende kavusucam Allah nasip ederse

çok sevindim canımm
umarım çok çabuk toparlanırsın bir an önce kavuşursun minik kızına

evet canım bizde böyle düşünerek 1 ekim olarak karar verdik..
yoksa şuan bebişimi kucağıma alıyor olacaktım..
ama anladım ki daha doğuma da hazır değilim..
sezeryen bile olsa çok korkuyorum :18:
olmadı sakinleştirici isticem dr umdan..
dün düşünürken fenalaştım resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…