2012 Ekim Anneleri

kızlarrr
cok kötüyüm kahverengi bir leke gelmiş
aslında sadece camasırıma bulaşmıs gibi duruyo peceteyle falan sildigimde bişi gelmiyor
doktoruda aramadım acaba normalmı
suan 4 hafta 7 günlük hamileyim
offf cok kötü oldum sabah kalktıgımdada vardı camaırıma bulaşmıs tı hemen camasır degiştim bidaha olmaz inşallah diye şimdi gittim gene var
kasıklarımda belimde agrıyor napmalıyım sizceeee
aman canım tedirgin olup da aklına kötü şeyler getirme biraz dinlen geçmezse gidersin doktora

Kizlar mide bulantisina limon iyi geliyormus limonu dilimleyip agzinizda yavas yavas emerseniz mide bulantinizi bastirirmis bir deneyin isterseniz hem C vitamini dogal bisey

arkadaşlargöğüslerdeki hassasiyeti hafifliyen varmı.ben 8.haftayı geçiyorum ama göğüslerde çok ağrı yok.normal mi bu sizce.illaki çokmu acımalı?:KK31::KK31:ben gibi olan varmıııııı

arkadaşlargöğüslerdeki hassasiyeti hafifliyen varmı.ben 8.haftayı geçiyorum ama göğüslerde çok ağrı yok.normal mi bu sizce.illaki çokmu acımalı?:KK31::KK31:ben gibi olan varmıııııı

yapıdan yapıya farklılık gösterebilir bence..benim adet dönemimde de çok ağrırdı..şimdi patlamak üzereler:KK52:

gittikçe kilo veriyorum kızlar ne zaman geçer bu bulantılar bütün gün çekiyorum yatana kadar.....

kızlarr mutlakaa okuyun bayılacaksınız

MUTLAKA OKUYUN BAYILACAKSINIZ ♥
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari:KK66:):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hiç ağlayasım yoktu ağlattınız beni...:KK43:((

sen de benim gibisin desene.. bende neden bulantım yok diyordum,takmıştım hatta bi ara.. herkesin belirtileri ayrı canım,hatta aynı kişinin 2 hamileliği bile ayrı oluyor.. benim göğsümde ağrı çok değişken en çok sabah acıyor,sanki şişkinliği indi ama uçları acıyor hala..ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmayacaktım diyenler var...

selam kızlar nasılsınız kullandığınız ilaçları yazmışsınız ben sadece folidoce kullanyorum 3.aydan sonra elevite geçicez...

slm uykudan alamıyorum valla kendımı okadar tatlı oluyorkı:))))
bugun arkadaslarla gezmege gıttık bı bebek magazasına gırdık ayyy o zıbınların guzellıgını görmenız lazım bayıldım ben yaaa

kızlarrr
aslında sadece camasırıma bulaşmıs gibi duruyo peceteyle falan sildigimde bişi gelmiyor
offf cok kötü oldum sabah kalktıgımdada vardı camaırıma bulaşmıs tı hemen camasır degiştim bidaha olmaz inşallah diye şimdi gittim gene var

bence hemen progestan içeren jel veya iğne veya hap başlamalısınn.. doktorun yazar herhalde, bide sırt üstü yat...

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız kullandığınız ilaçları yazmışsınız ben sadece folidoce kullanyorum 3.aydan sonra elevite geçicez...

bende folidoce kullanıyorum içinde b12 olduğu için daha faydalıymış diye söyledi doç doktorum...

nihayet benim kullandığım folik asidi kullanan duydum..herkes folik plus, folbiol yazıyordu.yalnız olmadığıma sevindim :KK52::KK52:

ben de folidoce kullanıyorum
b12 oldugu için dr özellikle ondan iç dedi
günde 1 tane
zaten gebe kalmadan önce bi kutu folidoce 1 kutu folbiol bitirmiştim :KK1:

saatle hiç geçmio sanki
şu kalp sesini duysak da rahatlasak :KK1:

kızlar patlamak üzereyim..çok şiş hissediyorum kendimi.halsizim..huysuzum. bulantım falan yok ama iştahım da sıfır..

cnm senle aynı haftadayız
sen ne zaman gidiceksin kalp atısını duymaya
benm iştahımda en ufak bir azalma yok
midem de bulanmıyo

sen de benim gibisin desene.. bende neden bulantım yok diyordum,takmıştım hatta bi ara.. herkesin belirtileri ayrı canım,hatta aynı kişinin 2 hamileliği bile ayrı oluyor.. benim göğsümde ağrı çok değişken en çok sabah acıyor,sanki şişkinliği indi ama uçları acıyor hala..ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmayacaktım diyenler var...

evet ya ben de öyleyim
belirtim yok diye kafayı yiyorum
acaba bebek gelişmio mu diorum kendi kendime
sonra böyle şeyler okuyunca saçmaladıgımı anlıyorum :KK1:

öncelikle panik yapma,buradaki hemen hemen herkes bu kahverengi lekeleri gördü,bence doktoruna git çünkü sanırım bi ilaç veriyor adı progestan olmalı,düşüğe karşı önlem..ben yaşamadım ama çok kişide oldu hatta birkaç hafta sürenler var sanırım..sen en iyisi doktorunu ara..

canım panikleme. ama doktoruna görünmeyi ihmal etme..bhcg değerlerin umarım yüksektir..

canım sıkıntı yapma yerleşme aşamasında uçuk renkli lekeler yada kahverengi lekeler olabiliyormuş herkezde olmuyor ama bazı kişilerde olabiliyormuş yinede dr.una sor tabi ama korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum

aman canım tedirgin olup da aklına kötü şeyler getirme biraz dinlen geçmezse gidersin doktora

bence hemen progestan içeren jel veya iğne veya hap başlamalısınn.. doktorun yazar herhalde, bide sırt üstü yat...

hepinize tesekkürler destekleriniz için
doktorumu aradım normal oldugunu akıntı rengi tam kırmızıya yada pembeye dönmedigi sürece sorun olmadıgını vakit buldukca yatmamı iş yapmamamı söyledi
içim rahatladı ama eşimin içi rahat olmadı işten geince tekrar aradı doktoru onada aynısını söylemiş
bişi yapmak için cok erken yatsın dinlensin eger içi rahat etmiyorsa hastanede nöbetci arkadasım var gtsin ultrasınla bakar ilac verir ama ben gerek görmüyorum dogal bir sürec demiş
şimdi yatıyorum sırt üstü cok şükür 7 saattir leke falan yok
zaten leke diyipte öle camasırı doldurcak gibi falan degil cok acık kahverengi ve bir çimke bulasmıs gibi oluyordu
neyse buna şükür yarında dinlerim ve p.tesi kantesti ultrason ne varsa bakcaz artık
bende böle ben nzivaya cekiliyorum iyi gecelerr:KK49:

kızlarrr

canım sakin ol bu haftalarda çok normal çoğu kişide oluyor..
tam 5 haftalık hamilesin..yerleşiyordur bebişin..
yine de tedbirini al ama olur mu bir dr a görün istersen...

X