• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 dgscileri !

selam InciRecelii

DGS sınavı zaten 80 sözel (türkçe), 80 sayısal (matematik, geometri) sorularından oluşuyor. Ben geçmiş DGS sorularına da bakıyorum. Sayısala daha ağırlık veriyorum. Yargı yayınlarını önerdi bana DGS'yi kazanan arkadaşlar. Yargı yayınları DGS kitabının nokta atışı yaptığını söylediler.

Ben de dgs'ye çalışıyorum. Tasarı'dan yararlanıyorum, aslında dgs'nin web sitesini yani forumunu da takip ediyorum ama yargı yayınlarının bu konuda çok iyi olduğunu daha önce duymamıştım.

Gerçekten faydası oldu mu? Nasıl bir kitap?

2010 da dgs ye tasarı yayınlarıyla hazırlandım ve bu yayından çok memnun kaldım. o yüzden herkese tavsiye ediyorum

Merhabalar arkadaşlar bende 2012 dgsye başvurdum..
hemşireliğe geçiş yapabiliyorum..
intibak kalktı biliyorsunuz..
bundan sonraki süreç nasıl işlicek bilgisi olan var mı ..1.sınıftan başlanack dendi.. ?:20:
bayagı arastırdım ama kafam daha da karıştı.. ?:20:

Merhabalar arkadaşlar bende 2012 dgsye başvurdum..
hemşireliğe geçiş yapabiliyorum..
intibak kalktı biliyorsunuz..
bundan sonraki süreç nasıl işlicek bilgisi olan var mı ..1.sınıftan başlanack dendi.. ?:20:
bayagı arastırdım ama kafam daha da karıştı.. ?:20:

İntibak sistemi, üniversiteye göre farklılık gösteriyor.
Geçiş yapmak istediğiniz üniversitenin web sitesinden takip edebilirsiniz.

Son düzenleme:
bende mezun olalı 2 sene oldu aslında açıktan devam etme isteğim vardı.
Uluslararası Ticaret Yönetimi mezunuyum ve 2 senedirde kendi mesleğimde çalışıyorum.
erkek arkadaşımın isteği ile bu sene sınava başvurdum:8:
öyle çok çalıştığım söylenemez sadece çıkmış soruları çözdüm ve çözmeye devam edeceğim:8: yaklaşık son 3 aydır elime almadım da:) son hafta çözerim diye düşünüyorum:8:

yeni yasalardan filanda pek haberim yok aslında :) biraz araştırmalıyım sanırım :) össde türkçeyi tam net çıkarmıştım :) dgsdede sanırım ona güveniyorum biraz:16:

Ben de dgs'ye çalışıyorum. Tasarı'dan yararlanıyorum, aslında dgs'nin web sitesini yani forumunu da takip ediyorum ama yargı yayınlarının bu konuda çok iyi olduğunu daha önce duymamıştım.

Gerçekten faydası oldu mu? Nasıl bir kitap?

bende girecem dgs ye bakalım:) Asinaz seni dikeygeçişteki asinazmısın:)

evet:)

nasıl geçti sınavın?

İyi değil, hiç türkçe çözmedim. Zaten kendim deneme yaparken de süre yetmiyordu. Çok yavaşım:)
Ayrıca çok hastayım, baş ağrısından duramıyorum. Kendimi iyi hissederek giremedim sınava, sonuç ortada işte.

Senin nasıldı?

İyi değil, hiç türkçe çözmedim. Zaten kendim deneme yaparken de süre yetmiyordu. Çok yavaşım:)
Ayrıca çok hastayım, baş ağrısından duramıyorum. Kendimi iyi hissederek giremedim sınava, sonuç ortada işte.

Senin nasıldı?

bende süreyi yetiştiremedim türkçeden son 10 soruya hiç bakamadım:(

bende 2012 de gircekler arasında olucam inşallah . çocuk gelişmi mezunu olrak okulöncesi öğretmenliğine aöf ye yerleşmek istiyorum :3: Allah yardımcımız olsun kızlaaar :42:

bende çocuk gelişimi okuyorum aynı şekilde aöf den dörde tamamlarım düşüncesiyle girmiştim bu yıl ne yazıkk ki aöf okul öncesi öğrt. bölümü kaldırdı nasıl üzüldüm anlatamam
sende biliyosundur şimdi işimiz çok daha zorlaştı

Back