- Konu Sahibi guldennnnnn
İçini ferahlatacak cümle geliyor bak 40 yaşındayım hissettiğimi sen düşünAh hemde nasıl 27 yaşındayım 50 yaşında hissediyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçini ferahlatacak cümle geliyor bak 40 yaşındayım hissettiğimi sen düşünAh hemde nasıl 27 yaşındayım 50 yaşında hissediyorum kendimi
Amin amin insallah değildir AllahımKorkma inşallah değildir bu arada yediğimiz besinler 5 güne kadar etkiliymiş ona göre düzen yapmak gerek.
Olabilir dene bakalım bi olmadı yazarsın yediklerini ona göre net bulursunAslında ben muzdanda şüphe ediyorum oda ishalini tetikliyor sanki
sende haklısın ozaman ablacığımİçini ferahlatacak cümle geliyor bak 40 yaşındayım hissettiğimi sen düşün
Bizimki de 2 4 kez yapıyor kakasınıGünde kaç defa yapıyor benim bebeğim 3 4 defa sıvı şeklinde yapıyor
Yaa bn hiç yumurtadan şüphe etmemiştim şuan bir buçuk haftadr kestik yumurtayı hatta tavugu daOsman gönülal yumurta alerjisinde o kızarıklıkları söylüyor. Bu arada ben incia kullanıyordum o da alerji yaptı. Şimdi genel olarak yıkıyorum iyice kuruluyorum, ara ara terledikçe Müslin ile pomad şeklinde kuruluyorum çok şükür iyi gidiyor.
Analık zor zanaat be
Evet düşündüm aslında yazmayı ama bebeğimle çok problem yaşadık, çok şükür rabbime rabbim kalıcı hastalık vermesin çok panik atak oldum.Olabilir dene bakalım bi olmadı yazarsın yediklerini ona göre net bulursun
Düzeldi mi peki? Ben alerji doktoruna dediğim zaman bana sadece süt ürünlerini ve dana etini kes geri kalan herseyi verebilirsin dedi.Yaa bn hiç yumurtadan şüphe etmemiştim şuan bir buçuk haftadr kestik yumurtayı hatta tavugu da
Peki nasıl yapıyor sıvı cıvık katı?Bizimki de 2 4 kez yapıyor kakasını
Süt ürünleri dana eti yumurta tavuk çerez.yasak. Denizürünleri pekmez tahin susam bunları da takip et dedi. Bize mayalı şeylerde gelmiyor . Hurma da gelmiyor. Bizim liste çok uzunDüzeldi mi peki? Ben alerji doktoruna dediğim zaman bana sadece süt ürünlerini ve dana etini kes geri kalan herseyi verebilirsin dedi.
Düzelmedi açıkçası sadece biraz daha rahat olduDüzeldi mi peki? Ben alerji doktoruna dediğim zaman bana sadece süt ürünlerini ve dana etini kes geri kalan herseyi verebilirsin dedi.
Bazen su gibi bazen mukuslu süt tanecikli cııvık. Kakası 6.7. aydan önce düzelmez diyor Herkex bn yenidoğdugundan beri diyetteyim yumurtayı tavugu faln yeni kestim.Peki nasıl yapıyor sıvı cıvık katı?
Banada alerji doktoru 1 yasa kadar mukuslu kaka normal dedi görselde.Bazen su gibi bazen mukuslu süt tanecikli cııvık. Kakası 6.7. aydan önce düzelmez diyor Herkex bn yenidoğdugundan beri diyetteyim yumurtayı tavugu faln yeni kestim.
Rabbim kalıcı hastalık vermesin de. Geçer insallah ya. Rabbim geldi geçti demeyi nasip etsin. Çok geçmiş olsunSüt ürünleri dana eti yumurta tavuk çerez.yasak. Denizürünleri pekmez tahin susam bunları da takip et dedi. Bize mayalı şeylerde gelmiyor . Hurma da gelmiyor. Bizim liste çok uzun
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunRabbim kalıcı hastalık vermesin de. Geçer insallah ya. Rabbim geldi geçti demeyi nasip etsin. Çok geçmiş olsun
Merhaba bestiron damla kullanıyorum bebeğimde süt alerjisi var onuda drnuza sorabilirsinizSelam kızlar ocean mı vegaferon mu kullanalım diye sormuştum daha önce. bugün saglık ocagının vermiş oldugu demir ilacını deneme amaçlı 3 damla vereyim dedim ancak süt ürünü tüketmiş gibi aynı belirtileri verdi süt alerjisi olanlar doktorunuza danışmadan kullanmayın. Tüm çabam bu hale gelmemek içindi ama yine geldik keşke herkes bu kadar hassas konularda daha bilgili olsalar
Hayır içerisinde sodyum benzoat içeriyor benim kızımdada süt alerjisi var mesela sidefer damlada direk süt proteini var en iyisi bestiron ve newwitOcean güvenli mi . Doktorumun cevap vermesini bekliyorum bnde ne kullansam diye
Doktorum onu önerdi ilk . Bugün aldım bnde ama kullanmadım daha ne gibi bir zararı var acabaHayır içerisinde sodyum benzoat içeriyor benim kızımdada süt alerjisi var mesela sidefer damlada direk süt proteini var en iyisi bestiron ve newwit
İçinde pancar şekeri var oda bebek için uygun değil ve kıvam arttırıcı renklendiriciler bulunuyorDoktorum onu önerdi ilk . Bugün aldım bnde ama kullanmadım daha ne gibi bir zararı var acaba
Teşekkür ederim İçeriği yeni okudum hep de öneriyorlardı oysa bestirondan başlayalım biz umarım dokunmaz oİçinde pancar şekeri var oda bebek için uygun değil ve kıvam arttırıcı renklendiriciler bulunuyor
Ama en önemlisi sodyum benzoat uzun vadede kanser hastalığına sebep faktörlerden biri Amerika'da yasaklı bı madde asla bir ürünün içinde varsa ülkeye girişi yapilmiyor