2012 dgscileri !

Adalet okuyorum ben de :) ama öğrenci olmak dışında bir sorumluluğum yok çok şükür

Ben bu sene girdim dgs sınavına.
Kaynak tavsiyesi olarak Tasarı denmiş,İntibak dendi mi hatırlamıyorum.
Konu anlatımlı olarak da Pegem'in Ales yayınlarını önerebilirim size.Matematiğinden memnun kaldım.
Sözel bölümde de aman diyeyim mantık sorularını ihmal etmeyin.Gerçekten zaman alıyor ve zaman bu sınavda çok önemli.
2011 dgs sınavında mantık sorularını bilip bilmemek çok etkiledi sonuçları.Çok var ''nasılsa yetiştiremem'' deyip mantık sorularını yapmadan çıkan.O yüzden bir soru bile çok şey farkedecek.
Kolaylıklar diliyorum. :)

dgs ye girmeye yaklaşık 15 dakika önce karar verdim. ama hiç bilgi sahibi değilim nedir ne değildir. tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik okuyorum. sağlık yönetimi bölümüne geçiş yapabiliyomuşuz. acaba kaç puan almam gerekli.

nurda serbest mi bilmiyorum ancak google dikeygecis yazdığında gerekli forumu görceksin her türlü yardımcı olacaklardır sana...

merhabalar. ben hem kpss ye hazırlanıyorum hem de şeytan dürtüyor dgs yede gir diye
2010 da girmiştim dgs ye ama tercih yapmamıştım. bu yıl tekrar denemek istiyorum şansımı ama çalışmadanda olmaz.
öğrenmek istediğim şu dgs ile yerleşirsem kpss ile atandığım takdirde okuyabilir miyim bilmiyorum ikisi bir arada yürürmü yani?

28 nisan da izmir de radikal akademi de hızlandırılmış DGS KURSU BAŞLAYACAK,2013 e işinizi şansa bırakmayın arkadaşlar,sözelmantık,hızlı okuma kursuna İSA GÜLEÇ adında bi öğretmen geliyor,dgs DE EN ZOR OLANI başarmayı sağlıyor.Aklınızda olsun...

Bende Ankara Karacan Akademi ye gidiorum ama bütün yayınların denemelerine girmeye çalışıorum türkiye geneli olanlar tasarı, intibak vs Ankara ya da Gazi istiorum ama puanları yüksek eşit ağırlıktan en az 275 almam gerek ve şu an forumda deil ders çalışma masasında olmamda gerek ve çıkıorummmm

Son düzenleme:

dgs çok zor bir sınav değil arkadaşlar dgs bir nimet intibakta kalktı hem...

arkadaslar bende bu sene dgs ye grcem

iletişim lisesi cıkıslıym yaklasık 4-5 senedir matematik görmedm ve bu sene radyo tv bolumume dewam etmek 4 seneye tamamlaya karar verdim sizce matematiği anlatabilcek en ıyı yayın hangısıdır.? bu sene projelerm yuznden pek çalısamasamda en azndan bılgım olsun ıstıyorm. seneye de dgs kurslarına gdıp acıklarımı kapatmak ıstyorm yardım edeblırmısınız?

bu sene dgs olmayacak mı ya? ösym öğrenci bilgi sayfası sınav listesinde dgs sınavı yok

Hemen yardımcı olalım
Hangi bölüm mezunusun?
teşekkür ederim arkadaşım
harita kadastro mezunuyum
harita mühendisliği için çalışacağım bakalım olursa
bu sene dgs olmayacak mı ya? ösym öğrenci bilgi sayfası sınav listesinde dgs sınavı yok

22. Dikey Geçiş Sınavı 2012-DGS 15.07.2012 28.05.2012 06.06.2012 ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri, MYO Müdürlükleri, ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi 40 TL

allah belalarını versin bir yıllık emeğim boşa gitti be kontenjanlarda nerdeyse %70 azalma var nasıl can verecek bunlar kaç bin kişinin hakkını yıyolar lanet olsun sınavınada sisteminede

İyi günler.Ben halkla ilişkiler ve tanıtım 2. sınıftayım.3. sınıfta aöf işletme fakültesine direk geçebiliyor muyum yoksa dgs ye girmem mi gerekiyor

Selam arkadaşlar

Ben de DGSye girecem. Az kaldı. Herkese başarılar. Başvuru yapmamış arkadaşlar PAZARTESİ son gün.

Selam arkadaşlar

Ben de DGSye girecem. Az kaldı. Herkese başarılar. Başvuru yapmamış arkadaşlar PAZARTESİ son gün.

Ben de gireceğim,ama daha başvurumu yapmadım.Girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
Yanlış bilgilendirme yapmışsınız başvurular 6 Haziran Çarşamba günü son bulacak.

Benim kardesim de biraz önce kayıt yaptırdı.. Balıkesir Üniversitesi 2. yıllık mezunu, diplomasını henüz hazır degil ama. Sınava hangi kaynaklardan calışıyorsunuz?

selam InciRecelii

DGS sınavı zaten 80 sözel (türkçe), 80 sayısal (matematik, geometri) sorularından oluşuyor. Ben geçmiş DGS sorularına da bakıyorum. Sayısala daha ağırlık veriyorum. Yargı yayınlarını önerdi bana DGS'yi kazanan arkadaşlar. Yargı yayınları DGS kitabının nokta atışı yaptığını söylediler.

Ben de dgs'ye çalışıyorum. Tasarı'dan yararlanıyorum, aslında dgs'nin web sitesini yani forumunu da takip ediyorum ama yargı yayınlarının bu konuda çok iyi olduğunu daha önce duymamıştım.

Gerçekten faydası oldu mu? Nasıl bir kitap?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…