valla ben 2013 dgs'ciyim asıl benim sizlerden öğreneceğim çok taktik var:)bu sene aöf-adalet 1. sınıfım ve 10-11 aralık'ta sınavlar var allahtan kpss-alan sınavına gireceğim bu sene de aöf-adalet ile kpss-hukuk konuları çakıştığında bir taşla iki kuş vurmuş oluyorum. bu sene kpss için matematik çalışacağımdan(daha başlamadım matematiğe aralık'a sarktı)bunun seneye bana bir altyapı oluşturacağını düşünüyorum ama asıl seneye ne yapacağım konusu kabusum olmuş durumda.hem adalet dersleri hem dgs(ki hukuk kazanmak için ilk 500'e girmek gerekiyor) hem halihazırdaki işim hem de kpss alan atamalarında girmek istediğim kurumların mülakatları için yapmam gereken çalışmalar...ufffffff valla sizden almam gereken çok tavsiye olacak arkadaşlar. hepinize kolay gelsin.
sevgilerimle...
dgs ye girmeye yaklaşık 15 dakika önce karar verdim. ama hiç bilgi sahibi değilim nedir ne değildir. tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik okuyorum. sağlık yönetimi bölümüne geçiş yapabiliyomuşuz. acaba kaç puan almam gerekli.
Bende Ankara Karacan Akademi ye gidiorum ama bütün yayınların denemelerine girmeye çalışıorum türkiye geneli olanlar tasarı, intibak vs Ankara ya da Gazi istiorum ama puanları yüksek eşit ağırlıktan en az 275 almam gerek ve şu an forumda deil ders çalışma masasında olmamda gerek ve çıkıorummmm
teşekkür ederim arkadaşımHemen yardımcı olalım
Hangi bölüm mezunusun?
bu sene dgs olmayacak mı ya? ösym öğrenci bilgi sayfası sınav listesinde dgs sınavı yok
Selam arkadaşlar
Ben de DGSye girecem. Az kaldı. Herkese başarılar. Başvuru yapmamış arkadaşlar PAZARTESİ son gün.
selam InciRecelii
DGS sınavı zaten 80 sözel (türkçe), 80 sayısal (matematik, geometri) sorularından oluşuyor. Ben geçmiş DGS sorularına da bakıyorum. Sayısala daha ağırlık veriyorum. Yargı yayınlarını önerdi bana DGS'yi kazanan arkadaşlar. Yargı yayınları DGS kitabının nokta atışı yaptığını söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?