• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 dgscileri !

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
selam kızlar , ben 2012 dgsye deneme amaçlı gireceğim. asıl amaç 2013'te yerleşmek :) ilgisi bilgisi olan herkesi sohbetimize beklerim.

alakayı kuramadım açar mısın biraz? niye öylesine giriyosun sene kaybı umrunda değil galiba :)
ben bu sene giricem.

çünkü önlisans programına bu sene başlayacağım. 2012de mezun olmuyorum, ancak ilk kez girdiğim sınavlarda stres yüzünden daha az puan yapıyorum.

ben sana eşlik ederim tatlım.
sırf icra müdürlüğü sınavına girebilmek için adalete kayıt yaptıracağım ama aynen senin gibi 2013'te dgs için de uğraşacağım.
daha önce ales'den iyi bir skorum vardı,80 almıştım(aslında eşit ağırlık öğrencisine göre iyi bir puan diyelim) dgs de ales'e çok benzeyen hatta daha kolay bir sınav olduğu için hazırlanmak mantıklı.
ama asıl amacım bu sene kpss a grubu, olmazsa seneye icra müdürlüğü sınavı...bakalım bütün bu sınav anarşisi içinde belki dgs için de kendimde güç bulabilirim.
sen nasıl başladın çalışmaya biraz anlat bence.
ben şu an kpss için matematik ve geometri çalışıyorum zaten seneye de icra müdürlüğü sınavı genel yetenek bölümü için yine çalışacağım.
bunun dışında tasarı dershanesinin dgs kitaplarının iyi olduğunu öğrendim ve çok benzediği için ales denemeleri çözülebilir.
çözüp beğendiğin yayınları burada paylaşırsan memnun olurum.
sevgilerimle...

bende 2012 de gircekler arasında olucam inşallah . çocuk gelişmi mezunu olrak okulöncesi öğretmenliğine aöf ye yerleşmek istiyorum :3: Allah yardımcımız olsun kızlaaar :42:

bende 2012 de gircekler arasında olucam inşallah . çocuk gelişmi mezunu olrak okulöncesi öğretmenliğine aöf ye yerleşmek istiyorum :3: Allah yardımcımız olsun kızlaaar :42:

afra dgs.org diye bir site var, bi göz at oraya istersen. kaynaklar konusunda da nasıl çalışılacağı konusunda da o sitedeki arkadaşlar aşmış durumdalar.
ben adalet okumayı sadece icra müdürlüğü için düşünüyordum ve açık öğretim adalet mezunlarının bu sınavdaki şansı nedir diye araştırırken keşfettim ve o kadar fazla adaletten hukuk fak. geçen insanla karşılaştım ki site sayesinde yeni bir kariyer planı hazırladım kendime...

Evet canım ben o adresi biliyorum arada takip ediyorum..benim sıkıntım matematik

tatlım okul öncesine geçebilmen için sözel ya da eşit ağırlık puan türünde dereceye girmen gerekiyor mu? ya da 160 soruda aşağı yukarı nasıl netler çıkarman gerekiyor? önce bunları öğreneyim ona göre sana tavsiye vereyim. başlangıç için ihtiyaç matematik konu anlatım kitabı edin ya da tasarı ya da intibak yayınları(aman ilk aşamada yargıdan uzak dur!!!) internet üzerinden de ekolhoca gibi sitelerden yardım al kendini belli seviyelere getir sonra zaten çalışma sistematiğini öğrenmiş olursun.

Son düzenleme:
bende çocuk gelişimi mezunuyum bu sene dgs olmadı ama olmaz tabi hiç çalışmadım
seneye tekrar giricem ama bu sefer çalışıcam ve yarıca kpss yede giricem tek sorunum matematik önemli olan ama olsun başarıcam bir şekilde

tatlım okul öncesine geçebilmen için sözel ya da eşit ağırlık puan türünde dereceye girmen gerekiyor mu? ya da 160 soruda aşağı yukarı nasıl netler çıkarman gerekiyor? önce bunları öğreneyim ona göre sana tavsiye vereyim. başlangıç için ihtiyaç matematik konu anlatım kitabı edin ya da tasarı ya da intibak yayınları(aman ilk aşamada yargıdan uzak dur!!!) internet üzerinden de ekolhoca gibi sitelerden yardım al kendini belli seviyelere getir sonra zaten çalışma sistematiğini öğrenmiş olursun.

tşk ederim canım bir arkadaş sağolsun tasarının matematik konu anlatımlı ve türkçe kitaplarını verdi..çalışmalara başladım ..dediğin gibi ekol hocadanda ders dinliyorum..:):66:

Bu sene gireceğim,dgs'ye.açıkçası kontenjan azlığı sebebiyle önceleri pek sıcak bakmasamda,öss müfredatının neredeyse yarısından sorumlu olduğumuzdan dolayı,cezbetti açıkçası.Turizm-otel işletmeciliği mezunuyum.şimdilik çalışmalarım ağır ama güzel ilerliyor,aynı zamanda kpss içinde çalışıyorum.Türkçede bir sıkıntım yok,geometri benim için her zaman zor olmuştur,onu halletmeye çalışacağım.tasarı dgs soru bankası kitabından ve yargı dgs konu anlatımlı kitaplarından,öss zamanından kalan türkçe ve mat-1 kitaplarımdan faydalanıyorum.Ales denemeleri var elimde,mantık soruları için almıştım,konularım bittiğinde çözeceğim.onun dışında internetten videolu konu anlatım sitelerini çok kullanıyorum,çok faydası olduğunu düşünüyorum.videoları dinlerken durdurup,özet çıkarıyorum,sonra konuyla ilgili soru çözümlerini dinliyorum,daha sonra soru çözüyorum. Körfez video,ekol hoca sıkça kullandığım siteler.Çalışıp,emek veren tüm arkadaşlar umarım 2012 dgs ile istedikleri üniversitelere yerleşirler :34:

Merhaba kızlar...
Bende çocuk gelişimi mezunuyum 2011 dgs girdim sınavda aksilik yaşadım erken çıktım falan tam anlamıyla kıl payı kaçırdım.
Puan da aöf de o kadar düşmüşken yerleşememek baya üzdü beni.
Şimdi bir şeyler yapıp seneye aöf girmek istiyorum. Yalnız sistemli ders çalışamıyorum aynı zamanda öğretmenlik de yapıyorum.
Şimdi en baştan başlamak gerekirse nasıl çalışsam?
Dersaneye yazılayım mı? Evde konu anlatımlı kitaplarla yapabilir miyim?
Başlangıç için hangi yayınları önerirsiniz? Matematik 0 denilecek kadar az bende ama sözelim iyi.
Bir yerden başlamam lazım, geç bile kaldım. Bayram sonrası başlayacağım. Önerilerinizi alayım biraz cesaretlenmeye de ihtiyacım var :)

slm kızlar
topiği görünce hemen daldım
bende bu yıl greceğim dgs ye bayağı ara verdim bana da yardımcı olursanız sevinirim 2001 mezunuyum ben

ben çalışmaya başladım kızlar.tasarının kitaplarını aldım.süper matametiği anlayaniliyorum.ah yine bir ek 2000 kontenjan açılsa ve kazansam rabbimden her gece dua ediyorum.ve tabi ki çalışıyorum

ben çalışmaya başladım kızlar.tasarının kitaplarını aldım.süper matametiği anlayaniliyorum.ah yine bir ek 2000 kontenjan açılsa ve kazansam rabbimden her gece dua ediyorum.ve tabi ki çalışıyorum

Ben de 2012 dgs'ciyim. Tasarının kitapları hakikaten güzel.
Kolaylıklar dilerim sana.

valla ben 2013 dgs'ciyim asıl benim sizlerden öğreneceğim çok taktik var:)bu sene aöf-adalet 1. sınıfım ve 10-11 aralık'ta sınavlar var allahtan kpss-alan sınavına gireceğim bu sene de aöf-adalet ile kpss-hukuk konuları çakıştığında bir taşla iki kuş vurmuş oluyorum. bu sene kpss için matematik çalışacağımdan(daha başlamadım matematiğe aralık'a sarktı)bunun seneye bana bir altyapı oluşturacağını düşünüyorum ama asıl seneye ne yapacağım konusu kabusum olmuş durumda.hem adalet dersleri hem dgs(ki hukuk kazanmak için ilk 500'e girmek gerekiyor) hem halihazırdaki işim hem de kpss alan atamalarında girmek istediğim kurumların mülakatları için yapmam gereken çalışmalar...ufffffff valla sizden almam gereken çok tavsiye olacak arkadaşlar. hepinize kolay gelsin.
sevgilerimle...

Merhaba kızlar...
Bende çocuk gelişimi mezunuyum 2011 dgs girdim sınavda aksilik yaşadım erken çıktım falan tam anlamıyla kıl payı kaçırdım.
Puan da aöf de o kadar düşmüşken yerleşememek baya üzdü beni.
Şimdi bir şeyler yapıp seneye aöf girmek istiyorum. Yalnız sistemli ders çalışamıyorum aynı zamanda öğretmenlik de yapıyorum.
Şimdi en baştan başlamak gerekirse nasıl çalışsam?
Dersaneye yazılayım mı? Evde konu anlatımlı kitaplarla yapabilir miyim?
Başlangıç için hangi yayınları önerirsiniz? Matematik 0 denilecek kadar az bende ama sözelim iyi.
Bir yerden başlamam lazım, geç bile kaldım. Bayram sonrası başlayacağım. Önerilerinizi alayım biraz cesaretlenmeye de ihtiyacım var :)

Bence dershaneye yazılmalısın.
Yazarak çalışmak en iyisidir.
Başlangıç için Karekök Yayınları Matematik 0, Geometri 0 kitaplarını öneririm.

Back