Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 2012 de gircekler arasında olucam inşallah . çocuk gelişmi mezunu olrak okulöncesi öğretmenliğine aöf ye yerleşmek istiyorumAllah yardımcımız olsun kızlaaar
![]()
Evet canım ben o adresi biliyorum arada takip ediyorum..benim sıkıntım matematik
çünkü önlisans programına bu sene başlayacağım. 2012de mezun olmuyorum, ancak ilk kez girdiğim sınavlarda stres yüzünden daha az puan yapıyorum.
tatlım okul öncesine geçebilmen için sözel ya da eşit ağırlık puan türünde dereceye girmen gerekiyor mu? ya da 160 soruda aşağı yukarı nasıl netler çıkarman gerekiyor? önce bunları öğreneyim ona göre sana tavsiye vereyim. başlangıç için ihtiyaç matematik konu anlatım kitabı edin ya da tasarı ya da intibak yayınları(aman ilk aşamada yargıdan uzak dur!!!) internet üzerinden de ekolhoca gibi sitelerden yardım al kendini belli seviyelere getir sonra zaten çalışma sistematiğini öğrenmiş olursun.
ben çalışmaya başladım kızlar.tasarının kitaplarını aldım.süper matametiği anlayaniliyorum.ah yine bir ek 2000 kontenjan açılsa ve kazansam rabbimden her gece dua ediyorum.ve tabi ki çalışıyorum
Merhaba kızlar...
Bende çocuk gelişimi mezunuyum 2011 dgs girdim sınavda aksilik yaşadım erken çıktım falan tam anlamıyla kıl payı kaçırdım.
Puan da aöf de o kadar düşmüşken yerleşememek baya üzdü beni.
Şimdi bir şeyler yapıp seneye aöf girmek istiyorum. Yalnız sistemli ders çalışamıyorum aynı zamanda öğretmenlik de yapıyorum.
Şimdi en baştan başlamak gerekirse nasıl çalışsam?
Dersaneye yazılayım mı? Evde konu anlatımlı kitaplarla yapabilir miyim?
Başlangıç için hangi yayınları önerirsiniz? Matematik 0 denilecek kadar az bende ama sözelim iyi.
Bir yerden başlamam lazım, geç bile kaldım. Bayram sonrası başlayacağım. Önerilerinizi alayım biraz cesaretlenmeye de ihtiyacım var :)
slm kızlar
topiği görünce hemen daldım
bende bu yıl greceğim dgs ye bayağı ara verdim bana da yardımcı olursanız sevinirim 2001 mezunuyum ben