• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

tamam canım kolay gelsin....

kızlar ben çıkıyorum şimdi ancak pazartesi gelebilirim :34:
siz iyice soru düşünün canlarım. :1: sonra gelince konuşuruz :51: :37::37:
Çok sağol cnm cevaplar için düşünürüm ben bol bol :34: görüşmek üzere.
canım meraklanma ya,sanmam inşallah kavga etmez.bizde bir kere tel.de konuşurken askerim bağırmıştı sesli konuşuyorlar diye oradaki diğer askerlere.korkma:112:

hoşçakal,kendine iyi bak,tekrardan teşekkür ederim...:16:

Onu sık sık yapıyor arkda küfürlü konusan oluyor bazen cnm ama bu farklı dur bakalım anlarız bırazdan ama meraklandım

merhaba bayanlar:3: nasılsınız:32:bikaç gündür girmedim geçmşi okumaya başlıyorum hmn...
düğün mekanımızı tuttuk bugün 28 nisan awcılar benerde olacak....kayınvalidem kayınpederim sağolsunlar en iyi şekilde organize ediyolarr düğünü cok mutlu oldum:16:

merhaba bayanlar:3: nasılsınız:32:bikaç gündür girmedim geçmşi okumaya başlıyorum hmn...
düğün mekanımızı tuttuk bugün 28 nisan awcılar benerde olacak....kayınvalidem kayınpederim sağolsunlar en iyi şekilde organize ediyolarr düğünü cok mutlu oldum:16:

Mrb cnm hadi gözün aydın mutluluklar dilerim.

Hoşşşbulduk kuşum facede asker ve bekleyenlere özel sayfam var 1 yılı gectı acalı orayada bakıyorum o yuzden bu saatlerde cok ugruyamıyorum ama sımdı her ıkısınede bakıyorum:70:
anladım canım, e kolay gelsin madem :)

- Ev tutulacak,tadilatı varsa yaptırılacak
- Eşya alınacak
- Perdeler ve halılar alınacak
- Kına yeri tutulacak,yemek işi ayarlanacak
- Kına resimleri için fotoğrafçı ayarlanacak
- Kına gecesi için elbise,ayakkabı ve kuaför
- Gelinlik,ayakkabı,iç çamaşırı ve kuaför
- Düğün yeri ayarlanacak ve organizasyon şirketi bulunacak
- Davetiye ve nikah şekeri seçilecek
- Düğün,gelin-damat resimleri için fotoğrafçı bulunacak
- Damatlık,aksesuarlar ve berber
- Gelin arabası kiralanacak ve süslenecek
- Takı almaya gidilecek

kızlar ne çok işimiz var ahh ahhh..hayırlısıyla atlatsak,bizde yuvamızı açsak inşallah:18:
ay yoruldum okurkeeenn, ama keyifle yapılır bunlar eminim yaa :21::21:

ayyyyy yoruldumm vallaa tüm gün oturmadım neredeyse:9::9:milföyden pizza yaptım atıştırmalık, yanına mısırlı patates salatası yaptımm tabii birdeee günlerdir serüvene dönen cheescakekimi yaptımmm..şimdi çayımı aldımmm bakayım bi hatuncuklarım ne yapmışsınıss:21::21::21::21::21:
aaaa eline sağlııkk :70:
tadına bakınca mutlaka hem tadı için yorumunu hem de resim istiyoruz bak ona göre :56:

evet canm var doğru adrestesin.
2500 TL kiralık dedi 1700 TL aldık :34: güzel indirim yaptırdık ama fiyatları uçuk birazcık :18::18:
iyiymiş 1.700se, çünkü şimdi sitelerine baktım, bayağı şatafatlı görünüyorlar :9:

oohh mutlu oldum canım senin adınaa :16:
bak ne güzel gönlüne göre bir yerde düğünün olacak, herkes sizin için güzel bişeyler yapmaya da çalışıyorlarmış, ne mutlu sana :70:

bugün cuma, bizim burda büyük pazar var, fındıkzade de
annem de geçerken uğramış, ucuza pijama bulmuş, günlük giyersin temizlik falan yaparken de rahat olur demiş almış sağolsun
pembe-siyah puantiyeli
Eki Görüntüle 277056 Eki Görüntüle 277057
bayılırım puantiyeli pijamalara uzerinede bi yüzücü atlet süper bnm nişanlım cok sewer böle renkli desenli şeyleri:23:

Mrb cnm hadi gözün aydın mutluluklar dilerim.
teşekkür ederim tatlım:16:
anladım canım, e kolay gelsin madem :)

ay yoruldum okurkeeenn, ama keyifle yapılır bunlar eminim yaa :21::21:

aaaa eline sağlııkk :70:
tadına bakınca mutlaka hem tadı için yorumunu hem de resim istiyoruz bak ona göre :56:

iyiymiş 1.700se, çünkü şimdi sitelerine baktım, bayağı şatafatlı görünüyorlar :9:

oohh mutlu oldum canım senin adınaa :16:
bak ne güzel gönlüne göre bir yerde düğünün olacak, herkes sizin için güzel bişeyler yapmaya da çalışıyorlarmış, ne mutlu sana :70:

saol canım benim tutulurken gözyaşalrıma hakim olamadım ağladım cok zor zamanları aşıp geldik buralara rüya gibi 6 ay sonra Allahın izniyle kavusuyoruz artık:38:

1 Askerimiz Şehit 3 Asker yaralı Yer : siirt Pervari
ALLAHIM SEN YARDIM EYLE:72::72::72:
amin :72::72::72:

bugün şehitlerimiz içindi sanırım, burada bütün camilerde selâ okundu bugün.. :72:
bütün camilerin sesi geliyodu eve, tüylerim diken diken oldu :72:
eski İstanbul olduuğu için, oturduğum yerde çok şükür çok fazla cami var, sabah ezanlarını bir başka dinlerim, her birinden ayrı ayrı yükselir ses sabahın sessizliğinde yalnızca ezanı dinlersin, "essalatu hayrumminennevm" yani "namaz uykudan hayırlıdır" der müezzin..
ama bugün öğlen duyduğum bir başkaydı.. gözlerimi bir ayrı yaşarttı.. :72::72::72:

teyzem de bugün işten eve gelirken bir şehit cenazesiyle karşılaşmış, trafik durmuş, cenazeye yol vermişler, müthiş kalabalık varmış, tekbirlerle camiye götürüyorlarmış :14:
ağlamış bir sürü, bana anlatırken de gözleri doldu :14:

Rabbime emanet bütün kardeşlerimiz :72:

Son düzenleme:
mrb kızlarrr 10 günden fazla oldu kkya girmeyeli burdaki bizim tayfa 2012 gelinleri bilirler istabbula banka eğitimine geldim 16 günlük 4 günüm kaldı şükürler olsun istanbulda bayada gezdim ama yok ya ben bursamı çok seviyorum burda kocişim yok isterse dünyanın en güzel yeriolsun çokk özledim kocişimi ya ah ah şu 4 günde bi geçse bi ara eğitimi bırakıp bursaya dönesim geldiya ama sabır az kaldı.kızlar ben yokken çok muhabbetler dönmüş ama okumam yetişmem mümkün değil ama son msjlarda gördüm şehitlerimize canlarımıza değinmişsiniz yemin ederim dünden beri ağlıyorum suçsuz günahsız gencecik insanlar içim parçalanıyo valla nedir bu saçmalık yeter artık kökünü kurutsunlar bu belanın

mrb kızlarrr 10 günden fazla oldu kkya girmeyeli burdaki bizim tayfa 2012 gelinleri bilirler istabbula banka eğitimine geldim 16 günlük 4 günüm kaldı şükürler olsun istanbulda bayada gezdim ama yok ya ben bursamı çok seviyorum burda kocişim yok isterse dünyanın en güzel yeriolsun çokk özledim kocişimi ya ah ah şu 4 günde bi geçse bi ara eğitimi bırakıp bursaya dönesim geldiya ama sabır az kaldı.kızlar ben yokken çok muhabbetler dönmüş ama okumam yetişmem mümkün değil ama son msjlarda gördüm şehitlerimize canlarımıza değinmişsiniz yemin ederim dünden beri ağlıyorum suçsuz günahsız gencecik insanlar içim parçalanıyo valla nedir bu saçmalık yeter artık kökünü kurutsunlar bu belanın

aaa doğru sen eğitimdeydin dimi? ee nasıl geçiyo eğitimin, tabi iş gibi olmaz belki ama için ısındı mı bari?
sevmişsindir inşallah :70:

hoşgeldin canım,umarım eğitim iyi geçiyordur ve geçmiştir.evet senin yokluğunda bayağı bir ilerlemiştir sayfa 10 günde..:26:

sağolun kıslar iyi geçiyo önümüzdeki çarşambada bursada işime başlıcam inşallah sevdimmi sevmedimmi anlayamadım pek ama olsun ya iş iştir şuan çok alıncak var bu iş benim için gerekli yani iyi kötü 1yıl çalışmak zorundayım belkide çok iyi olur yükselir kalırım bankacılıkta

sağolun kıslar iyi geçiyo önümüzdeki çarşambada bursada işime başlıcam inşallah sevdimmi sevmedimmi anlayamadım pek ama olsun ya iş iştir şuan çok alıncak var bu iş benim için gerekli yani iyi kötü 1yıl çalışmak zorundayım belkide çok iyi olur yükselir kalırım bankacılıkta

inşallah canım hayırlısı olsun,dediğin gibi belki çok seveceksin ve yükseleceksin inş.hadi bakalım...:16:

selam kızlar ben geldım butun gun bı arastırma yaptım ılac uzerıne

buraya hıc gırmedım ama epeyce kaynatmıssınız :1:

gasolınım pıjamaların cok rahat gözukuyor vede cok guzeller gule gule gıy:61:

Son düzenleme:
hoşbulduk canım benım ne yapıyorsun ceyız hazırlıkları nasıl gıdıyor şaka felan ekımde bıtmek uzere:1::nazar:

iyiyim kuzum napiim valla çeyiz hazırlığım bitti gibi hatta topicimi düzenledim,çeyizimiz için biz neler aldık konusunda topicim:9:
sen Türkiye ye gelecek misin çeyiz için,dün akşam annem yanıma gelecek dedin,sen gelmeyecek misin Türkiye'ye?

çok iyi olur inş., sadece 1 yıl değil sonrası da parlak geçsin senin için :70:

selam kızlar ben geldım butun gun bı arastırma yaptım ılac uzerıne

buraya hıc gırmedım ama epeyce kaynatmıssınız :1:

gasolınım pıjamaların cok rahat gözukuyor vede cok guzeller gule gule gıy:61:
sağol yavrumm :54:

Back
X