• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

canım yaa konuşmuştuk daha önce sağol valla resimler için,adı neymiş o yerin? resimler karışık olduğu halde çok güsel görünüyor bütün takılar..muhteşem yüzyıl esiyor valla:8:

5lira mı hem de büyük büyük mü haftaya oradayım nasipse:9::9:
bilmem mi yaa,kızlarla acayip taraşlardık tezgahları hahahah eski günleeeer:1:
bu sefer en azından ismini aldım kaydettim :)))
carav bijuteri
sitesinde de güzel şeyler var, adresi falan da yazıyor bahariyede demiştim zaten, gidecek olursan sitesinden adresine de bakarsın :112:

hahha 5 lira yine pahalı :1: annem 2,5-3 liraya alıyo pijama veya penye parçalarını bazen, benim çeyizimde vardır çok böyle ucuza tezgahlar karıştırılarak alınmış şeyler :))

canım yaa konuşmuştuk daha önce sağol valla resimler için,adı neymiş o yerin? resimler karışık olduğu halde çok güsel görünüyor bütün takılar..muhteşem yüzyıl esiyor valla:8:

5lira mı hem de büyük büyük mü haftaya oradayım nasipse:9::9:
bilmem mi yaa,kızlarla acayip taraşlardık tezgahları hahahah eski günleeeer:1:

Ahhh istan bul Ahhh gelicem birgün gözüm bilet fiyatlarında zaten uygun birsey denk düşürdüm mü c.tesi pazar kalıp döncem artık bana yardımcı olcanız kızlar nerelere gidilir nerelerden alısveriş yapılır bu taçlara bayılıyorum kınada mutlaka takmalıyım birde size birsey danısıcam ben gelinlik ve kınalıgımı ist alsam daha farklı ve daha uyguna bulurum gibi geliyor izmire gelene kadar baya bi fiyat bindiriyorlar sizce iyi bi fikir mi???

bu sefer en azından ismini aldım kaydettim :)))
carav bijuteri
sitesinde de güzel şeyler var, adresi falan da yazıyor bahariyede demiştim zaten, gidecek olursan sitesinden adresine de bakarsın :112:

hahha 5 lira yine pahalı :1: annem 2,5-3 liraya alıyo pijama veya penye parçalarını bazen, benim çeyizimde vardır çok böyle ucuza tezgahlar karıştırılarak alınmış şeyler :))

kız ben iri kıyım olduğum için bulamıyorum pek öyle,ondan dedim:9::9:
siz herşeyi bulup giyebiliyorsunuz ama bana olmuyor işte:9:

gaso güle güle giy çok güzel duruyor 5 lira iyimiş birde ben çalıştığımdan çıkmaıyorum buranın pazarına ama evlenince kısmetse bakırköy cumartesi pazarına gitmek istiyorum çok uzak geliyor bana ama alışırım..birde bizimki diyordu sosyete pazarı varmış oralarda beylikdüzünde ona gideriz:9::9:

anladım canım sorma ya, sultanla biz arada coşuyoruz bu lanet olasıcalara ağzımızdan geleni sayıyoruz ama bir yerden sonra söyleyecek şey kalmıyor maalesef :72::72::72::72:

inşallah tez zamanda bitirirsin işlerini de canım, kolay gelsin :70:

bu arada geçen gün kayınvalidem ve annemle bayram alışverişine kadıköy e gitmiştik ya
daha önce de size bahsettiğim kadıköydeki aksesuarcıya gittim, maalesef kapalıydı, o yüzden deneyip resim çekemedim fiyatta soramadım
ama vitrinden birkaç resim çektim
vitrinden resim çektiğim için biraz karışık çıkmış ama, hem kolyeler bileklikler, broşlar, topuz tarakları, yüzükler vs bir sürü şey var
bir de şu muhteşem yüzyılda hatunların kafalarına taktıkları aksesuarlardan da var(2,3,6,7 ve 8. resimlerde)
ben hepsini ekliyim bir görün istedim :)
Eki Görüntüle 277073 Eki Görüntüle 277074 Eki Görüntüle 277075 Eki Görüntüle 277080 Eki Görüntüle 277081 Eki Görüntüle 277083 Eki Görüntüle 277085 Eki Görüntüle 277086 Eki Görüntüle 277088 Eki Görüntüle 277089

gasocum 2.resimdeki kırmızı taşlı varya, işte nişanda kafama takacağım şey ona çok benziyor:16:

gaso güle güle giy çok güzel duruyor 5 lira iyimiş birde ben çalıştığımdan çıkmaıyorum buranın pazarına ama evlenince kısmetse bakırköy cumartesi pazarına gitmek istiyorum çok uzak geliyor bana ama alışırım..birde bizimki diyordu sosyete pazarı varmış oralarda beylikdüzünde ona gideriz:9::9:

ayy canım yaa beylikdüzü pazarı süper..koltuk takımı,avize bile satıyorlar düşün yani...hemde acayip büyük ve düzenli harika bir yer,mağaza sahipleri tezgah açıyor orda,abiye bile bulabiliyorsun...başka pazara gitmeye gerek kalmaz bence...

Ahhh istan bul Ahhh gelicem birgün gözüm bilet fiyatlarında zaten uygun birsey denk düşürdüm mü c.tesi pazar kalıp döncem artık bana yardımcı olcanız kızlar nerelere gidilir nerelerden alısveriş yapılır bu taçlara bayılıyorum kınada mutlaka takmalıyım birde size birsey danısıcam ben gelinlik ve kınalıgımı ist alsam daha farklı ve daha uyguna bulurum gibi geliyor izmire gelene kadar baya bi fiyat bindiriyorlar sizce iyi bi fikir mi???
ne demek sen gel, biz sayar dökeriz sana nerelere gidebileceğini :1:
ya canım gelinliğin fiyatları bilmiyorum ki İzmir de ne kadardır, daha doğrusu her yerde uyguna da vardır pahalı da, bilemiyorum ki
ama burada alternatif yer çook fazla olduğu için rekabette var bir taraftan, o yüzden burada sıkı araştırıp daha uyguna yaptırma şansın daha doğrusu alma şansın olabilir belki, bilemedim ki şimdi :26:

kız ben iri kıyım olduğum için bulamıyorum pek öyle,ondan dedim:9::9:
siz herşeyi bulup giyebiliyorsunuz ama bana olmuyor işte:9:
hahha canım benim, anlıyorum seni, kızmazsan bir örnek vereyim,
abalmın doğum günüydü ya, bu arada ablam da accuk iri kıyımdır, ama o enine boyuna, yani boyu 1.78 bedeni 44-46 falan
kemikleri de iri, çok kilosu olmasa da haliyle bedeni de büyük oluyor
alışverişe çıktık teyzemle ona hediyeler almak için, çizme çanta kaban eşarp şal falan bi kombin yapalım dedik
anacım hepsi tamam da şık bir kaban bulamadık bir türlüü, 3 tane alışveriş merkezi gezdik yaaa,
bütün mağazalara girip çıktık, koton zara adl batik mango, yok Allah yok
en sonunda 3. avm nin mango sunda bir tane bulabildik
anladım yani beden birazcık büyüdü mü insanın işi ne zormuş şık birşey bulabilmek için :22:

Kızlar bütün aşıklara benden bir parça gelsin..........

İlhan İrem-Bal Ağızlım

bilmeyen varsa dinleyin bayılacaksınız bence...:34:

bakırköy pazarına gittim güzel ama ben pek ısınamadım
beylikdüzü pazarı herkesin dilinde, bana uzak ama belki bizim kızları ayartır gideriz bir dün bakalım :9:

gasocum 2.resimdeki kırmızı taşlı varya, işte nişanda kafama takacağım şey ona çok benziyor:16:
hımm anladım canım, güzelmiş demekki eminim çok yakışır sana da :16:

hahha canım benim, anlıyorum seni, kızmazsan bir örnek vereyim,
abalmın doğum günüydü ya, bu arada ablam da accuk iri kıyımdır, ama o enine boyuna, yani boyu 1.78 bedeni 44-46 falan
kemikleri de iri, çok kilosu olmasa da haliyle bedeni de büyük oluyor
alışverişe çıktık teyzemle ona hediyeler almak için, çizme çanta kaban eşarp şal falan bi kombin yapalım dedik
anacım hepsi tamam da şık bir kaban bulamadık bir türlüü, 3 tane alışveriş merkezi gezdik yaaa,
bütün mağazalara girip çıktık, koton zara adl batik mango, yok Allah yok
en sonunda 3. avm nin mango sunda bir tane bulabildik
anladım yani beden birazcık büyüdü mü insanın işi ne zormuş şık birşey bulabilmek için :22:

Gasom benim ben kızar mıyım hiç sana? Valla haklısın canım yaa... Doğru diyorsun benimde belli başlı markalarım var beden bulabildiğim LCW,DEFacto gibi.Mango'nunda xl leri oluyor,adl de yeni büyük beden kısmı açtı da iyi oldu:9:

Kızlar bütün aşıklara benden bir parça gelsin..........

İlhan İrem-Bal Ağızlım

bilmeyen varsa dinleyin bayılacaksınız bence...:34:

bugün çok dj gördüm seni :9:
dinleyelim bakalım, ilhan irem in 2-3 şarkısını severim ben bunu hatırlayamadım bakayım bir

biz benimkiyle bu aralar Candan Erçetin-Bahar şarkısına taktık,
Sen bana müjde misin umut musun sevgilii....:16:

Nişanımızdan beri de Erkin Koray-Sevince... Nişandan çıkıp beni eve bırakırken yolda sadece bu şarkıyı dinlemiştik, başım omzunda ağlamıştım birazcık, mutluluktan tabi :17:

bugün çok dj gördüm seni :9:
dinleyelim bakalım, ilhan irem in 2-3 şarkısını severim ben bunu hatırlayamadım bakayım bir

biz benimkiyle bu aralar Candan Erçetin-Bahar şarkısına taktık,
Sen bana müjde misin umut musun sevgilii....:16:

Nişanımızdan beri de Erkin Koray-Sevince... Nişandan çıkıp beni eve bırakırken yolda sadece bu şarkıyı dinlemiştik, başım omzunda ağlamıştım birazcık, mutluluktan tabi :17:

aşk böcükleri maşallah sizee...:nazar:
dinle canım bayılacaksın eminimmmm,çok iddialıyım:9:
bu arada düğünde ilk dans müziğimiz taa uzak yollardan olacak nasipse,çünkü tam bizi anlatıyor..6 yıl,hep hasret kmlerce yol:14: ve inşallah sonunda vuslaaaat:52:
aşkucum hep yabancı şarkı istiyordu,zorla dinlettirdim bu şarkıyı o askere gitmeden önce..birlikte dinledik ve ağladık:5:,tamam bu olsun aşkım bizi anlatıyormuş dedi:8:

bugün cuma, bizim burda büyük pazar var, fındıkzade de
annem de geçerken uğramış, ucuza pijama bulmuş, günlük giyersin temizlik falan yaparken de rahat olur demiş almış sağolsun
pembe-siyah puantiyeli
Eki Görüntüle 277056 Eki Görüntüle 277057

Canımm güLe güLe giyy rahat rahat ohhh =))

Yaaa bende gitmek istiooorum ama eVLenincede çaLışıcam gidemiicemmm böhhhühühüüh

bugün cuma, bizim burda büyük pazar var, fındıkzade de
annem de geçerken uğramış, ucuza pijama bulmuş, günlük giyersin temizlik falan yaparken de rahat olur demiş almış sağolsun
pembe-siyah puantiyeli
Eki Görüntüle 277056 Eki Görüntüle 277057

Canımm güLe güLe giyy rahat rahat ohhh =))

Yaaa bende gitmek istiooorum ama eVLenincede çaLışıcam gidemiicemmm böhhhühühüüh

İstanbul'da olanlar üzülmesin,Beylikdüzü pazarı Pazar günleri kızlaaaar:9:

ayy canım yaa beylikdüzü pazarı süper..koltuk takımı,avize bile satıyorlar düşün yani...hemde acayip büyük ve düzenli harika bir yer,mağaza sahipleri tezgah açıyor orda,abiye bile bulabiliyorsun...başka pazara gitmeye gerek kalmaz bence...

ooo çok güzel maşallah maşallah inşallah pazarda harcayabileceğim paramda olurda daha güzel olur..hangi günmüş haberim yok yalnız pazratesimiydi acaba bi gün söylemişti ama hiç aklıma gelmiyor

[
Yaaa bende gitmek istiooorum ama eVLenincede çaLışıcam gidemiicemmm böhhhühühüüh [/QUOTE]

bende çalışırım belki hemen değil ama iş bulana kadar giderim elbet :52:işten izin alırısn bigün hastayım diye bize gelirsiniz ben sizi evde ağırlarım sonra pazara çıkarız olur mu ??:31::31:

İstanbul'da olanlar üzülmesin,Beylikdüzü pazarı Pazar günleri kızlaaaar:9:

yuppi çalışsam bilem gidebilcem demekki çok kalabalık olmayınca pazara gitmeyi seviyorum ama kalabalık pazarı hiç sevmiyorum ne baktığından anlıyorsun üstelik bağırıştan başın ağrıyor ama aheste aheste süper olur..demekki pazar günleri aşkımla sabah kalkıp kahvaltı edip doğru pazara hem yürüyüş hem alışveriş oleyyy

Back
X