aah ahh o kararsızlıklar arada kalmalar ahh...
arada kalmadığım tek konu markalar... mutfak ve cam için kesinlikle paşabahçe ama ötesinde bende tıkanıyorum :97::97:
benim doğru düzgün çeyizim bile yoooooook
Henüz hiç bişe alınmadı deseminşallah artık yavaş yavaş olucak, o zamanlar fotoları çeker çeker yükleriz. ben baktım da hayran kaldım buradaki kızlar çok zevkli
yavaştan başla sonradan içinden çıkması çok zor olur
bana kalsa çok önceden başlıcamda annem engel oluyo biraz oda ortada söz yok henüz ondan çok telaş yapma diyo.bide çalışmıyorum şu an.biriktirdiklerimide sözde kullanmak istiyorum o yüzden
benimde en büyük zaafım nevresim takımışu an 6 takım nevresim bi tane her mevsimlik nevresim takımı var pikeli taçın kampanyası olmuştu 130 liralık nevresimi 80 liraya aldım
sözden sonra artık başlıcaz almaya.düşüncemiz büyük eşyalardan başlamak.taksitine girip mağazda bırakıcaz evlenicemiz zaman hangi model daha iyise onu alıcaz.ufak tefek şeyler çok yer kaplıyo çünkü
ben ortada hiçbişey yokken başladım almaya, zaten mutfak elektroniklerini falan annem önceden almıştı, geçen sene de yemek tk, çatal bıcak, çay seti vs diye diye bütün büyük parçalarımı topladım çıktım 1 seneye de taksit yaptırdım kasımda son ödemem var inşallah, ne ara bitti anlamadım bile. şimdi ufak tefek gıldır gıcıklarımı topluyorum parça parça aklımıza geldikçe...
sana ve herkese tavsiyem bi an önce alın koyun kenara, hem kafanız rahat olur hem de diğer eşyaların alımına denk gelmez ve böylece acaip fazla taksit ödemezsiniz
geçen sene kütahya porselenin kampanyası vardı ondan almaya pek niyetlendim.ama söleyince birlikte seçip beğenelim öle alalım dedik zaten hepsi içinde en fazla 1800 onuda 180 aylık öderiz.şimdi çalışmadığım için çok bişey de diyemiyorum.sevdiceğime yüklenmek gibi olucak çünkü kıyamam ben ona
bende senin gibi düşünüyorum alıp bitirmek lazım taksitleri sonra borçla boğulmak var
ne zaman düşünüyosunuz nişan düğün tarihi belli mi??
bu sene söz kesin nişanda askerliğine göre ya izninde yada askerden önce 2013 düğün ama o kesin
hadi inşallah, şimdiden hayırlı olsun
bana kalsa çok önceden başlıcamda annem engel oluyo biraz oda ortada söz yok henüz ondan çok telaş yapma diyo.bide çalışmıyorum şu an.biriktirdiklerimide sözde kullanmak istiyorum o yüzden
benimde en büyük zaafım nevresim takımışu an 6 takım nevresim bi tane her mevsimlik nevresim takımı var pikeli taçın kampanyası olmuştu 130 liralık nevresimi 80 liraya aldım
sözden sonra artık başlıcaz almaya.düşüncemiz büyük eşyalardan başlamak.taksitine girip mağazda bırakıcaz evlenicemiz zaman hangi model daha iyise onu alıcaz.ufak tefek şeyler çok yer kaplıyo çünkü
senin belli mi tarihler?
söz şubat tatilinde olacak ben 2 yıl önceden başladım almaya inanır mısın alacaklarım 5 ay değil 1 yıldada bitmez heralde.ben abartıyorum biraz sanırım.beyaz eşyadan sadece buzdolabı almadım gerisi tamam.yemek takımı kahv. tkm çtal bıcak tkm.günlük takımlar tamam.nevresim tkm 5 tane hazır aldım 3 tane annem diktirdi.şu an mutfağın ıvır zıvırlarını alıyorum.daha pike yatak örtüsü uyku seti banyo seti vee daha sayamadığım bir sürü şey eksik
kızlar merhaba:) ben de geldim. hepinizin yazısını tek tek okudum. biz de 1 yıldır birlikteyiz. ben de 2012 ocakta sözlenicem galiba. bizim aileler filan tanışıyolar ama sevgilimin ailesi başka şehirde yaşıyo o yüzden yarı yıl tatilinde gelicekler geldiklerinde de söz olucak kısmetse. ama ben hiç heyecanlı değilim. sanki daha yıllar varmış gibi geliyo:) zaman yaklaştıkça heyecan başlar heralde bende de. ama biz de sözden sonra beklicez. 2012 sonunda askere gitcek kısa dönem. sonra gelcek tekrar işe gircek filan derken uzayacak gibi duruyo biraz. bakalım artık kısmet:) bu arada benim de hiç çeyizim yok ama bekleme sürem çok olduğundan yaparım nasılsa zaman var deyip geçiyorum şimdilik.
nişanı okulların yarıyıl tatilinde yapıcaz kısmetse, nikah da nişandan sonra belli olucak sanırım :97:
kızlar merhaba:) ben de geldim. hepinizin yazısını tek tek okudum. biz de 1 yıldır birlikteyiz. ben de 2012 ocakta sözlenicem galiba. bizim aileler filan tanışıyolar ama sevgilimin ailesi başka şehirde yaşıyo o yüzden yarı yıl tatilinde gelicekler geldiklerinde de söz olucak kısmetse. ama ben hiç heyecanlı değilim. sanki daha yıllar varmış gibi geliyo:) zaman yaklaştıkça heyecan başlar heralde bende de. ama biz de sözden sonra beklicez. 2012 sonunda askere gitcek kısa dönem. sonra gelcek tekrar işe gircek filan derken uzayacak gibi duruyo biraz. bakalım artık kısmet:) bu arada benim de hiç çeyizim yok ama bekleme sürem çok olduğundan yaparım nasılsa zaman var deyip geçiyorum şimdilik.
hayırlı olsun canım o zman sanada
biz 4.5 yıldır birlikteyiz ve hep söz şöle olsun nişan böle olsun konuşmuşluğumuz var.bende senin gibi heyecan yapmam diyodum.taki haftasonu sevdiceğim artık yeter konuşalım bi tarih belirleyelim diiynce elim ayağım buz kesti kalbim felaket çarptıişte o an napıcanı şaşırıyo insan telaş bastı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?