• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

Benim söz de 2012 ye kaldı.. 3 yıllık sevgilimle ayrıldım 3 ay sonra tekrar devam etme kararı aldık , k.valide adayım haftaya gelelim söz keselim dedi ama abimin eşi doğum yapacak kasımda, ve Başka Bi şehirde yaşiyorlar.. onlar gelmeden yapamayız dedim .. en azından bebek azıcık Büyüsün, onlar gelsin öyle olsun di mi.. sözü evde yapacaz aile arasında, söz sonrasında arkadaşlarla çıkıp Bi kutlama yaparız dişarda diye düşünüyorum. ya da önce söz yapalım ardından nişan mı yapalım diyorum.. Bizim Bahçe var orda orkestra falan gelir kutlama yaparız.. ahh ahh parasızlık zor kızlar.. Bizimkilerinde onlarında maddi gücü pek yok.. sevgilim daha yeni işe Başladı.. aldiği haftaliği Bana veriyor Biriktireyim diye.. allahım yardımcı olur inşallahh

kızlar merhaba..benimde henüz ailelere konuyu açmamamıza rağmen 2012 şubat veya mart'ta söz ve nişan olacak..evlilik için daha var gibi..uzun süreli bi ilişkim vardı,karşı taraftan ses çıkmayınca ben resti çektim,ya öyle ya da sen bilirsin dedim,baktı ki kız elden gidecek,dediğime geldi ve karar verdik hayırlısıyla..ama bakalım ailelerin haberi olunca mutlaka zamanda oynamalar olur gibime geliyor..hepimiz için hayırlısı :)

kapanmasın bu topik yaa. benimde hayırlısı ile kızlar mart gibi söz nişan olacak.okuldu işdi askerlik derken anca yanii. şu anda şafak sayıyorum.(109)inş askerlik dönüşü söz.herkesin gönlüne göre olsun:66:

Merhabalarr, ben yeni üye oldum ve bu da ilk mesajımm. İlk mesajım da da buraya yazmayı tercih ettim şubat ayında inşallah sözümüz olucak, şimdiden telaş sardıı:52:

Merhabalarr, ben yeni üye oldum ve bu da ilk mesajımm. İlk mesajım da da buraya yazmayı tercih ettim şubat ayında inşallah sözümüz olucak, şimdiden telaş sardıı:52:

canım hoşgeldin aramıza :71: kızlarrr bu arada söz için kurban bayramını bekliyoruz bayramdan sonra annesi bize annemle tanışmaya gelicek çünkü biz çoktan tanıştık aramız çok iyi :7: heycan dorukta nasip olursa 2012 kalmadan topic sahibi olarak sözlenmiş olucam :17: resimleri ve söz telaşını burda sizlerle paylaşıcam :66:

canım hoşgeldin aramıza :71: kızlarrr bu arada söz için kurban bayramını bekliyoruz bayramdan sonra annesi bize annemle tanışmaya gelicek çünkü biz çoktan tanıştık aramız çok iyi :7: heycan dorukta nasip olursa 2012 kalmadan topic sahibi olarak sözlenmiş olucam :17: resimleri ve söz telaşını burda sizlerle paylaşıcam :66:

ayy ne kkkaa güzel hadi hayırlı olsun canm, annelerin önden bi tanışma turu atması çok çok iyi olmuş :87: şiddetli heyecanla bekliyoruz fotoğraflarını ve tatlı telaşını =) =)

ayy ne kkkaa güzel hadi hayırlı olsun canm, annelerin önden bi tanışma turu atması çok çok iyi olmuş :87: şiddetli heyecanla bekliyoruz fotoğraflarını ve tatlı telaşını =) =)

çok teşekkür ederim canım çok güzel duygular gerçekten tek sorunum babam onun ne diceği çok önemli :44: onuda hallettikmi herşey tamam ...darısı tüm bekliyenlerin başına :3:

hem üyeliğin hem tatlı telaşın için hayırlı olsun canım =)

Çok teşekkür ederimmm :3:qizeem tecrübelerine ihtiyacımız olacak hadi hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versinnn :69: ben burayı çok sevdimm :16:

çok teşekkür ederim canım çok güzel duygular gerçekten tek sorunum babam onun ne diceği çok önemli :44: onuda hallettikmi herşey tamam ...darısı tüm bekliyenlerin başına :3:

inşallah sorun cıkmaz canım, herşeyin en güzelini en hayırlısını iyisini istiyolar.. inandıkları zaman orta da bi sorunda kalmıyo =)

yeni bir ayla ekimle heyecanım biraz daha arttı.kızlar çeyiz olaraak neler aldınız.herkes aldığını paylaşşa eksiklerimizi görürüz.hiç bitmeyen eksiklikler.:26: merak ediyorum..

yeni bir ayla ekimle heyecanım biraz daha arttı.kızlar çeyiz olaraak neler aldınız.herkes aldığını paylaşşa eksiklerimizi görürüz.hiç bitmeyen eksiklikler.:26: merak ediyorum..

valla aldıkça alıyorum ben, sonu gelicek mi bi gün bilmiyorum :97:

bu linktekilerin üstüne çok şey ekledim, saklama kapları, porselen kaseler, su bardakları, kabak vs soyma aleti, borcamlar, tuzluk biberlikler (özellikle tuzluk biberliklere acaip takıntım var :1: )

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/435351-buyrun-cicilerime.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/435564-buyrun-cicilerime-2-a.html

:nazar::nazar::nazar:

valla aldıkça alıyorum ben, sonu gelicek mi bi gün bilmiyorum :97:

bu linktekilerin üstüne çok şey ekledim, saklama kapları, porselen kaseler, su bardakları, kabak vs soyma aleti, borcamlar, tuzluk biberlikler (özellikle tuzluk biberliklere acaip takıntım var :1: )

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/435351-buyrun-cicilerime.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/435564-buyrun-cicilerime-2-a.html

:nazar::nazar::nazar:

ayyy benimde aynen tuzluk ve biberliklere takıntım var hala almadım bakınıyorum sürekli şu an mutfak eşyalarını en ince ayrıntısına kadar alıyorum.kek kalıbını aldıysan silikon olanını mı normal diğerini mi tavsiye ediyosun?:21::21:

ayyy benimde aynen tuzluk ve biberliklere takıntım var hala almadım bakınıyorum sürekli şu an mutfak eşyalarını en ince ayrıntısına kadar alıyorum.kek kalıbını aldıysan silikon olanını mı normal diğerini mi tavsiye ediyosun?:21::21:

daha kek kalıbı almadım ama slikon olanlardan tercih etmicem sanırım standart annelerimizin kullandıklarından alıcam, elim ona alışık ya daha iyi olur diye düşünüyorum...
:97:

daha kek kalıbı almadım ama slikon olanlardan tercih etmicem sanırım standart annelerimizin kullandıklarından alıcam, elim ona alışık ya daha iyi olur diye düşünüyorum...
:97:

haklısın ama bu ve bunun gibi arada kaldığım çok şey var yaa..alıncada en iyisi olsun istiyosun

haklısın ama bu ve bunun gibi arada kaldığım çok şey var yaa..alıncada en iyisi olsun istiyosun

aah ahh o kararsızlıklar arada kalmalar ahh... :(

arada kalmadığım tek konu markalar... mutfak ve cam için kesinlikle paşabahçe ama ötesinde bende tıkanıyorum :97::97:

Henüz hiç bişe alınmadı desem :14: :20: inşallah artık yavaş yavaş olucak, o zamanlar fotoları çeker çeker yükleriz. ben baktım da hayran kaldım buradaki kızlar çok zevkli :34:

Back