Nişan bohçası için cumartesi eminönündeydim. Şöyle bi bakıyım ne var ne yok fiyatlar nasıl modeller ne alemde derken herşeyi alıp çıktım
bi han buldum, sırf çeyizciler var, bohça için herşeyi ordan toparlayıp çıkabilirsiniz. eminönüne doğru inerken Roze mağazasını geçince solda kalıyo.
saten Pijaması, ekstra pamuklu pijaması, 2 aklet 1 boxer, nivea içerikli traş kutusu, 2 çorap hepsi 210 tl tuttu.
biz 400-500 ü bulur diyoduk ama aldığımız dükkan hem güzel indirimler yaptı hem de nakit fiyatına karttan çekim yaptı. fena halde 4 ayak üstüne düştük yani. Pierre Cardin takıntım olduğu için başka markaları tercih ettim. Satıcı da dedi pierre cardin i solda sıfır bırakıcak markalar var dedi ve onları verdi tavsiyem isme değil ürüne bakıp karar verin. İlgilenen kız da çok tatlı dilliydi, sabırla yardımcı oldu ki bu çok önemli, bi tanesi ilgilenmek yerine kovucaktı nerdeyse. Koskoca eminönün de, tek bir yerde mısırlı çorap bulabildik, oda bursa pazarının ordaki bi çorapçıdan. kime sorduysak orayı tarif etti...
şimdi tek eksiğimiz traş takımı ve terlik, bir de bohça takımının içinde tesbihlik var onun için tesbih alıcam o kadar.
Hiç gözünüz korkmasın Allah çıkartıyo kısmetinizi önüne, ben bu parçalara 1000 tl veren gördüm yazık günah valla :26: