Merhabalarr, ben yeni üye oldum ve bu da ilk mesajımm. İlk mesajım da da buraya yazmayı tercih ettim şubat ayında inşallah sözümüz olucak, şimdiden telaş sardıı
canım hoşgeldin aramızakızlarrr bu arada söz için kurban bayramını bekliyoruz bayramdan sonra annesi bize annemle tanışmaya gelicek çünkü biz çoktan tanıştık aramız çok iyi heycan dorukta nasip olursa 2012 kalmadan topic sahibi olarak sözlenmiş olucam resimleri ve söz telaşını burda sizlerle paylaşıcam
ayy ne kkkaa güzel hadi hayırlı olsun canm, annelerin önden bi tanışma turu atması çok çok iyi olmuş :87: şiddetli heyecanla bekliyoruz fotoğraflarını ve tatlı telaşını =) =)
hem üyeliğin hem tatlı telaşın için hayırlı olsun canım =)
çok teşekkür ederim canım çok güzel duygular gerçekten tek sorunum babam onun ne diceği çok önemli :44: onuda hallettikmi herşey tamam ...darısı tüm bekliyenlerin başına
yeni bir ayla ekimle heyecanım biraz daha arttı.kızlar çeyiz olaraak neler aldınız.herkes aldığını paylaşşa eksiklerimizi görürüz.hiç bitmeyen eksiklikler.:26: merak ediyorum..
valla aldıkça alıyorum ben, sonu gelicek mi bi gün bilmiyorum :97:
bu linktekilerin üstüne çok şey ekledim, saklama kapları, porselen kaseler, su bardakları, kabak vs soyma aleti, borcamlar, tuzluk biberlikler (özellikle tuzluk biberliklere acaip takıntım var)
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/435351-buyrun-cicilerime.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/435564-buyrun-cicilerime-2-a.html
ayyy benimde aynen tuzluk ve biberliklere takıntım var hala almadım bakınıyorum sürekli şu an mutfak eşyalarını en ince ayrıntısına kadar alıyorum.kek kalıbını aldıysan silikon olanını mı normal diğerini mi tavsiye ediyosun?
daha kek kalıbı almadım ama slikon olanlardan tercih etmicem sanırım standart annelerimizin kullandıklarından alıcam, elim ona alışık ya daha iyi olur diye düşünüyorum...
:97:
haklısın ama bu ve bunun gibi arada kaldığım çok şey var yaa..alıncada en iyisi olsun istiyosun
yeni bir ayla ekimle heyecanım biraz daha arttı.kızlar çeyiz olaraak neler aldınız.herkes aldığını paylaşşa eksiklerimizi görürüz.hiç bitmeyen eksiklikler.:26: merak ediyorum..
aah ahh o kararsızlıklar arada kalmalar ahh...
arada kalmadığım tek konu markalar... mutfak ve cam için kesinlikle paşabahçe ama ötesinde bende tıkanıyorum :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?