- 2 Nisan 2011
- 1.883
- 7
- 158
bende 2012 de sözlenicm inşallaaaaaahhhh
bayramda da akraba ziyaretleri falan yaptık çok güzel oldu
Amin . Öncelikle geçmiş olsun canım.Güzel geçmesine sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Bizim de aileler tanışıyordu zaten.Bayram da biz onlara gittik onlar da bize geldi ben onlara alıştım gibi ama hala bi heyecan var tabi.:)hepimiz için hayırlısı olsun bakalım.
Benimde ocak ayında başım bağlanıyo inşallah, bir haftasonunda önce isteme ertesi günde hemen nişan olucak kısmetse. herkes uzaktan gelicek diye bi anda yapalım dedik. bi sonraki aksiyonda 2012 ramazandan sonra inşallah...
şimdiden heyecan ve telaş başladı. anlamıyorum herkes sakin bi ben paniğim. herşeye kendim koşturmak istiyorum benim elim değsin istiyorum acaba bu kadar yapmasam mı
şimdiden hayırlısı olsun canım
her şeyde kendin bişeyler katmak istemen ya da ne biliim her ayrıntıya elinin değmesini istemen çok normal. çünkü bu senin sözün senin nişanın kısaca senin hayatının en önemli dönüm noktalarının süreci.. ben de mesela çeyiz eşyalarında olsun ya da takılarda falan olsun her şeyi sevgilimle seçmek istiyorum. ikimiz hayatlarımızı birleştiricez, ikimiz ortak zevklerde birleşelim ve o ortak beğenileri hayatımıza katmak istiyorum. onsuz beğendiğim bi şeyi ona göstermeden alamıyorum. içim rahat olmuyo :78:
insanlarla bunu paylaştığımda, böyle istiyorum şöyle istiyorum dediğimde "sen gelinsin biraz karışma bırak seni çok iyi tanıyanlar senin için düşünsünler" diyolar da içim rahat etmiyo işte :)
valla çeyiz konularına karışmayı pek sevmiyo erkekler ben onu anladım, o yüzden en güzeli sen kendin takıl çeyizde. zaten zevkini biliyosundur onunda beğeneceği bişeyler alırsın ama tabi evin eşyaları için geçerli değil bu söylediğim o zaman önümüze düşücekler bizimle gelicekler yani.. takı işi daha başımıza gelmediği için bilemiyorum ama tektaşımı beraber seçicez onu biliyorum aaahh ahhh pazardan aldığım 1 liralık en ufak şeyi bile gösteriyorum bende dayanamıyorum nedense
aynen canım
insan hiç karışmadan durabilir mi yaa, azcık kafa yormak gerekir, hem bunlar tatlı yorgunluklar
benimki rengarenk capcanlı şeylere bayılırzaten ona göre kahvaltı seti falan seçmeye dikkat ediyorum. çeyizden ufak bi parça da olsa onun beğendim onayını almadan alamıyorum. bi de şimdi birlikte bakma imkanımız var, daha sonra ben atandığımda ya da o askere gittiğinde ne kadar göstermek istesem de buna imkanım olamıcak.
işte bende duramıyorum ve inanılmaz zevk alıyorum ki şöyle bi karara vardım. artık kimseye bişi demicem yapıcam ve bu böyle olucak dicem, sonra yapım aşamasında çok müdahale geliyo
amaaan benim ki de tam tersi nerde böyle tarz değişik bişey var onlara gdiyo. hoş bende öleyim o yüzden sorun yaşamıyoruz. tamamen zevk meselesi anlaştıktan sonra hiç problem kalmıyo. valla ben ıvır zıvır hariç bütün mutfak çeyizimi internetten buldum markaların sitelerine girdim beğendim gittim mağazasına aldım çıktım. seçtiğim zamanda benimkine gönderdim linki bak dedim bunu alcam. en kolayı boyle oluyo ama ıvır zıvırı bilemicem tabi, fotografını cekıp gonderırsın en kotu ıhtımal.. ammaaaaaaaaan herseyıde görmesinler yaaaa
süpriz olsun diyosun yani
zaten önemli olan anlaşmak :13: ben bazı şeylerde ağır klasik renklerden hoşlanırken mutfakta rengarenk şeyleri seviyorum allahtan o yönden bizimkiyle bi sorunumuz yokama ona kalsa misafir odasını bile rengarenk alcak
canım ben daha çeyizime hiçbir şey almadım yaa, sen ufak tefek mutfak parçalarını tamamlamışsın sanırım. zaten çeyiz demek mutfak eşyaları demek bir nevi
biz de netten bi kahvaltı seti beğenmiştik ama 6 tabaktan oluştuğu için vazgeçtik. hani bi de altında daha büyük 6 şar tabağı daha olsaydı, mesela misafir geldiğinde onları da kullanıp 12 li gibi yapabilirim diye düşünüyorum.
bi de netten her beğendiğimi yaşadığım ilde bulamıyorum malesef küçük bi yerde yaşadığım içinnetten de alamıyorum kredi kartı kullanmadığım için.. daha da çok zamanım var, bakıcaz artık
sağol tatlım
heyecan hiç bitmez herhalde yaayani ben ilerde eşimin ailesine bayramda el öpmeye gitsem yine de heyecanlanırım diye düşünüyorum
ahh kızlar ben okul bitse de askerlik engelini düşünsem sevincem valla :97:
Benimde ocak ayında başım bağlanıyo inşallah, bir haftasonunda önce isteme ertesi günde hemen nişan olucak kısmetse. herkes uzaktan gelicek diye bi anda yapalım dedik. bi sonraki aksiyonda 2012 ramazandan sonra inşallah...
şimdiden heyecan ve telaş başladı. anlamıyorum herkes sakin bi ben paniğim. herşeye kendim koşturmak istiyorum benim elim değsin istiyorum acaba bu kadar yapmasam mı
canım üzerinden büyük bi yük kalkmıştır valla.. aynen dediğin gibi yapabilirimya malesef kahvaltı takımları hep 6 kişilik onu ben de daha halledemedim hatta bi tek o kaldı. ama aklıma şöyle bişey geliyo; atıyorum takımın rengi kırmızı ağırlıklı, bahsettiğin büyük tabağıda ayrı alabilirsin oda sadece kırmızı renkte olur. ya da toplama yapıcaksın ki astarı yüzünü geçiyo emin ol canm...
ben hallettim herşeyi çok şükür bi işte kahvaltı takımım kaldı okkkaaa onunda acelesi yok daha yaklasık 1 sene var önümde
Benimde aynı sekilde :) ama benimkinde hiç heyecan yok gibi cok rahat geliyor bana ya erkekler neden böyle
canım üzerinden büyük bi yük kalkmıştır valla.. aynen dediğin gibi yapabilirimdaha da çok vaktim olduğu için bazen pek kafa yormuyorum. bi de sevgilim, maaşını eline aldığında istediğini yap yaşa, çeyizi çok düşünme, evlenince de elbet alırız diyo, gaz vericeğine daha çok benim aklıma hayalimdeki arabayı sokuyo elbet evlenince de zaten ufak tefek şeyler eklenir, ama genelini evlenmeden önce almak istiyorum :97:
hem de nasıl kalktı o yük anlatamam, aldıklarımın borcu bitti bile çok şükür :87: en azından büyük parçalarını al yemek takımıdır, çatal bıçak takımıdır. emin ol onları halledince geriye pek bişey kalmıyobak ben bu parçaları aldım kafam inanılmaz rahatladı ohhh be dedim...
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/435351-buyrun-cicilerime.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/435564-buyrun-cicilerime-2-a.html
ama ilk maaşını istediğin gibi yap fikrine katılıyorum, cok zevkli oluyo harcaması..hatta harcayamıyosun bile kıyamıyosun bazen
arabayı da yatırım olarak düşünebilirsin, alınmıcak bişey değil...
tatlım hele ki erkekler bi kere sevdirdiler mi kendilerini, tamam artık tutmayalım onları, hep relax
benimki önceleri çok heyecanlıydı, annem onunla tanışmak istediğinde, o gün hasta olsun da buluşmaya gelemesin diye elinden geleni yaptıama kaderinden kaçamadı :94:
önce bi çekinme vardı, annem onu çok sevincerahatlamaya başladı.. hatta şimdi kanka gibiler, kendi annesine anlatamadığı şeyleri annemle rahatça konuşabiliyor, annem onun hayatında önemli bi yere sahip oldu; bunun da doğal olarak rahatlığını yaşıyor.
canım üzerinden büyük bi yük kalkmıştır valla.. aynen dediğin gibi yapabilirimdaha da çok vaktim olduğu için bazen pek kafa yormuyorum. bi de sevgilim, maaşını eline aldığında istediğini yap yaşa, çeyizi çok düşünme, evlenince de elbet alırız diyo, gaz vericeğine daha çok benim aklıma hayalimdeki arabayı sokuyo elbet evlenince de zaten ufak tefek şeyler eklenir, ama genelini evlenmeden önce almak istiyorum :97:
tatlım hele ki erkekler bi kere sevdirdiler mi kendilerini, tamam artık tutmayalım onları, hep relax
benimki önceleri çok heyecanlıydı, annem onunla tanışmak istediğinde, o gün hasta olsun da buluşmaya gelemesin diye elinden geleni yaptıama kaderinden kaçamadı :94:
önce bi çekinme vardı, annem onu çok sevincerahatlamaya başladı.. hatta şimdi kanka gibiler, kendi annesine anlatamadığı şeyleri annemle rahatça konuşabiliyor, annem onun hayatında önemli bi yere sahip oldu; bunun da doğal olarak rahatlığını yaşıyor.
aynen canım duygularıma tercüman olmuşsun.. benimki benim pc mi bi alıyo kucağına başlıyo oyun oynamaya.. ben masayı hazırlarken bana yardım et diyorum. sevgilim yardım etmeye kalkarken annem onu durduruyo, oğlumu rahat bırak oynasın diyovalla bizimkiler de öylebazen bana gelin ona evin oğlu muamelesi bile yapılıyo, artık sevildiler ya kendilerinden eminler ya tamam iş bitti cepte diyolar ve salıyolar kendilerini... valla bu durum beni geriyo ne yalan söliyim, amaaaan hallederiz deyip geçmiyolar mı bide ıyyyhh
:)) Haklısın ya aynen öyle.Maşallah :) bizimkilerde birbirlerini sevdiler ama henüz sizinkiler kadar değiller daha.inşallah ilerde o da olur
Beni de aranıza alır mısınız:) Biz de 2012 şubat mart gibi söz düşünüyoruz ve şimdiden çok heyecanlıyım hepimiz bu süre içersinde olanlardan bahsetsin konuşalım, paylaşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?