• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

inşallah canım zaman bir an önce geçer ve mutluluğumuzu herkese gösteririz :3: eger benden önce sözlenirsen haberim olsun :1:

tamam canim ama siz subat gibi düsünüyorsunuz galiba sözü? Yani büyük ihtimal benden önce sen sözlenirsin.... ardindanda ben INSALLAHHH :32:

Tecrübelerini paylasirsin sende ozaman artik bizimle

tamam canim ama siz subat gibi düsünüyorsunuz galiba sözü? Yani büyük ihtimal benden önce sen sözlenirsin.... ardindanda ben INSALLAHHH :32:

Tecrübelerini paylasirsin sende ozaman artik bizimle

evet canım...öyle düşünüyoruz ama bakalım bi aksilik çıkmazsa :61: kim önce sözlenirse haber versin ..belkide ben senin tecrübelerinden faydalarınırım :46: şu zaman bi geçse artık :30:

kızlar galiba aranızda en son ben sözlenicem :1:
2012 nin sonlarına doğru :10:
biraz da ben son senemde olayım diye o zamanı istedik.. çünkü o zaman üni 4 te olucam, zaman olarak da daha bi uygun diye düşünüyorum. çünkü sevgilim de o sıralar üni 3 te olucak

kızlar galiba aranızda en son ben sözlenicem :1:
2012 nin sonlarına doğru :10:
biraz da ben son senemde olayım diye o zamanı istedik.. çünkü o zaman üni 4 te olucam, zaman olarak da daha bi uygun diye düşünüyorum. çünkü sevgilim de o sıralar üni 3 te olucak

hayırlısı olsun canım...inşallah en uygun zamanda olur hepimizin kii :34: senden bizim tecrübelerimizden faydalanırsın...bakalım ilk önce hangimiz sözlenicezz :64:

hayırlısı olsun canım...inşallah en uygun zamanda olur hepimizin kii :34: senden bizim tecrübelerimizden faydalanırsın...bakalım ilk önce hangimiz sözlenicezz :64:

sağol tatlım hepimizinki hayırlısıyla olsun inş :16:
ee kızlar peki söz öncesi tanışmalarınızı falan yaşadınız mı? benim sevgilim annelerimizi tanıştıralım artık diyo :17:

ee kızlar peki söz öncesi tanışmalarınızı falan yaşadınız mı? benim sevgilim annelerimizi tanıştıralım artık diyo :17:

annelerimiz değilde ben sevgilimin ailesiyle tanıştım hatta sevgilimden çok annesi istiyo beni :77: :60: istiyelim biran önce diye...annemde tanışmayı söze yakın istiyor :30:

annelerimiz değilde ben sevgilimin ailesiyle tanıştım hatta sevgilimden çok annesi istiyo beni :77: :60: istiyelim biran önce diye...annemde tanışmayı söze yakın istiyor :30:

ben de sevgilimin ailesiyle yolda karşılaştım bi kaç kere.. bi de telde konuşmuştuk. asıl tanışma bayramdan sonraki ilk gün olucak galiba :17: önce cafede annesiyle buluşup oturucaz, sonra evlerine yemeğe gidicem :78: çok heyecanlıyım şimdiden :52:
sevgilimle annemse kanka oldular, baya uzun süredir tanışıyolar :7:

ben de sevgilimin ailesiyle yolda karşılaştım bi kaç kere.. bi de telde konuşmuştuk. asıl tanışma bayramdan sonraki ilk gün olucak galiba :17: önce cafede annesiyle buluşup oturucaz, sonra evlerine yemeğe gidicem :78: çok heyecanlıyım şimdiden :52:
sevgilimle annemse kanka oldular, baya uzun süredir tanışıyolar :7:
inşallah güzel geçer canım... annesi sonucta etkılemek önemli :34: bizede haber verirsin görüştükten sonra.. :21:

Hepimize hayırlı olsun kızlar:)
Sanırım benimki de şubatta olacak inşallah:)

canım seninkide hayırlı olsun...şubat bizim ayımız olucak galibe :8:

bizim aileler de tanismadi daha seneye yaza insallah artik...bizde tek sorun iste su aradaki mesafe yaaa :84: Ama ben 4ay önce yanliz yanina uctum ve tüm sülalesiyle nerdeyse tanistim acayip bi duygu ya :17::17::17:

Kizlar artik kim önce sözlenirse burda tecrübelerini anlatir hep birlitke paylasiriz ne güzel olur :13:

bizim aileler de tanismadi daha seneye yaza insallah artik...bizde tek sorun iste su aradaki mesafe yaaa :84: Ama ben 4ay önce yanliz yanina uctum ve tüm sülalesiyle nerdeyse tanistim acayip bi duygu ya :17::17::17:

Kizlar artik kim önce sözlenirse burda tecrübelerini anlatir hep birlitke paylasiriz ne güzel olur :13:

canım galıba ben 2012 kalmıcm tam bellı degıl ama daha erken olabılır :69:

canım kurbandan sonra kasım gibimi yapsak diye düşündük daha dogrusu sevgilim öyle istedi ama belli olmaz yinede şimdi bu sene derim olmaz falan ama gelısmelerde haberdar edıyorum :61: sonra neler olur bakıcaz tatlım :1:

ayyy ne güzel ya bosver güzelim "illada seneye" diye bir durum yoksa, önünüzde engelde yoksa yapin gitsin ya kurbandan sonra...benim elimde öyle bir imkan olsa suan herhalde varya dügünü bile yaptirirdim herhalde :27:

ayyy ne güzel ya bosver güzelim "illada seneye" diye bir durum yoksa, önünüzde engelde yoksa yapin gitsin ya kurbandan sonra...benim elimde öyle bir imkan olsa suan herhalde varya dügünü bile yaptirirdim herhalde :27:

bir kaç sorun var tatlım onları halledebilirsek erken olur ama olmazsa 2012 ye kalır bakalım hayırlısı olur inşallah.. :77:

gizemcim önünüzde engel yoksa hiç beklemeyin canım :69:
bizim önümüzdeki engeller olmasa ahhh ahhh :97:
sizin için hangi tarih hayırlıysa o zaman olur inş canım benim

Son düzenleme:
gizemcim önünüzde engel yoksa hiç beklemeyin canım :69:
bizim önümüzdeki engeller olmasa ahhh ahhh :97:
sizin için hangi tarih hayırlıysa o zaman olur inş canım benim

amin tatlımm çok sagol..olan biten herşeyden sizi haberdar ediyorum :71: eğer kurban bayramından sonra olucagı kesınleşirse ilk sizinle paylaşıcam... :78:

Back