• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

Selam kızlaaaaaar topic'i görünce atlayanlardanım ben de:) biz de seneye yaza söz düşünüyoruz sözü. Aileler eskiden tanıdık olduğu için tanışma yapmıycaz direk istemeye gelicekler. Yalnız benim şöyle bir sorunum var, annem daha erken diyip duruyo:( 24 yaşındayım ben ya nesi erken anlamadım. Hem sevgilim subay olduğu için doğu görevinde şu an. Yani 2 seneden önce düğün yapmıycaz o dönene kadar. Seneye söz olsun istiyorum. Annem 2 seneye evlenmek de erken diyor.. Neymiş yemek yapmayı doğru düzgün bilmiyormuşum, evin sorumluluğunu nasıl alcakmışım fln filan. Sevgilimle çok aşığız 2 yıldan fazla beklemek istemiyoruz, zaten mesafe çok aramızda zar zor görüşüyoruz, sıkıldık yani bu durumdan evlenelim diyoruz. Benim durumumda olan var mı ya? Herkes herşeyi dört dörtlük bilerek mi öğreniyo sanki.. Evlendikten sora kendimi geliştirir daha iyi yemek yaparım, ayrıca 2 seneye yemek yapmayı da öğrenirim ne var bunda:63:

Selam kızlaaaaaar topic'i görünce atlayanlardanım ben de:) biz de seneye yaza söz düşünüyoruz sözü. Aileler eskiden tanıdık olduğu için tanışma yapmıycaz direk istemeye gelicekler. Yalnız benim şöyle bir sorunum var, annem daha erken diyip duruyo:( 24 yaşındayım ben ya nesi erken anlamadım. Hem sevgilim subay olduğu için doğu görevinde şu an. Yani 2 seneden önce düğün yapmıycaz o dönene kadar. Seneye söz olsun istiyorum. Annem 2 seneye evlenmek de erken diyor.. Neymiş yemek yapmayı doğru düzgün bilmiyormuşum, evin sorumluluğunu nasıl alcakmışım fln filan. Sevgilimle çok aşığız 2 yıldan fazla beklemek istemiyoruz, zaten mesafe çok aramızda zar zor görüşüyoruz, sıkıldık yani bu durumdan evlenelim diyoruz. Benim durumumda olan var mı ya? Herkes herşeyi dört dörtlük bilerek mi öğreniyo sanki.. Evlendikten sora kendimi geliştirir daha iyi yemek yaparım, ayrıca 2 seneye yemek yapmayı da öğrenirim ne var bunda:63:

Tatlımmm öncelikle hoşgeldin aramıza :16: annelerin hepsi aynı canım benimkide ara ara erken diyip duruyo sen biraz olgunlaştını büyüdüğünü ailene özelliklede annene göster derim ben çünkü iş annelerde bitiyo her zaman :1: ayrıca 24 yaşı çokda erken bi yaş değil canım bende 20 yaşındayım :40: yani özetle dirençli ol istediğini belli et ve biraz net konuş onlara karşı ben öyle yapıyorum eminim kabullenicektir oda allah yardımcımız olsun :71:

Son düzenleme:
canım hoşgeldin aramıza :16:
ben de gizeme katılıyorum, hatta galiba aramızda söze en uygun olan sensin, hiç de erken değil bence :34: benim sevgilim iş bulduğu gibi evlenicez, çünkü bekle bekle bi yere kadar. insanlar zaten 10 günde de 10 yılda da olsa tanınmayınca tanınmıyo, beklemenin ne anlamı var ki :17: yemek işini halledersin canım yaa. benim kayınvalidem evlendiğinde hiçbir yemek bilmiyomuş. hep kayınpederimle birlikte bişeyler deneye deneye öğrenmişler. hala daha yemekleri ortak yaparlar.. aşk isteyince her şeyin üstesinden gelir :69:

canım hediye almana gerek yok ama istiyosan küçük hediyelik ev eşyalarından al..
sağol tatlım fikrin için :16: peki çiçeklerden bi aranjman falan nasıl olur :61:

bende 23 yasındayım

annem ilk basta istiodu tanıdık aile diye sonra sevgilimin tayin olaylarından korktugu icin kabul etmek istemedi ve daha yasın kucuk ev cekip ceviremezsin falan filan dedi

benimki deniz subayı bide tayini baska yere cıkarsa nobeti oluyo seferi oluyo tanımadıgım bilmedigim yerlerde yalnız kalcaktım bundan korktu

ama ben direttim.. seviyorum dedim o da beni seviyo dedim.. once bi tanı askımı dedim..

tanıyınca o da cok sevdi. askım da zaten evimiz istanbulda olcak ben cookie yi tanımadıgı bilmedigi yerde yalnız bırakmam ben gider gelirim olmadıgım zamanlarda sizde yada bizde kalır dedi.. ev aldı sonradan annemlere yakın kendi alesine de yakın..

sonradan annemin dicek bişeyi kalmadı işte 2 haftaya sozleniyoruz ama dugun 1-2 sene sonra kısmetse.. anneni sen ikna etceksin ben neler cektim sinir krizlri geciriodum valla ama haloldu cok sukur

sende bi karar vermeden once iyi dusun ama asker esi olmak zor.. onla olsa nobetinde falan tanımadıgın etmedigin yerlerde yalnızsın, annene babana yakın yerde olsan ara ara ondan ayrı kalıcaksın.. tabi belki cok anneci babacı biri deilsindir ben oleym malesef o yuzden zor olurdu benm icin eger evim burda olmasaydı

şimdi cok seviyo damadını... evlenmemizi benden cok istio.. :) annen de belki baska seyleri takıodur da yasını bahane ediodur bnmki oleydi cunku

buarada bizim ailelerde eskiden tanıyolar birbirlerini, ama onların ailesi beni benimde ailemde askımı kucuklukten bildigi simdiki hallerimizi bilmedigi için topluca bir tanısma yapıldı ;):34:

kızlar biz sevgilimle sözü ayrı nişanı ayrı düşünüyoruz, çünkü bunlar bir kere yaşancak şeyler ve ikisini de doya doya yaşamak istiyoruz. :21:
bir de bizim düğüne daha çok olduğu için, ama uzun yıllar da çıktığımız için seneye adını koymak istiyoruz. sözlendiğimizde 7. senemizde olucaz. ondan 1,5 sene sonra sevgilim askere gidicek, o zaman büyük ihtimal nişan olur. kısa dönem askerlik yapıcak, ordan gelip iş bulduğunda da düğün olur.
bizim sözle nişan bir arada olursa çok uzun süre nişanlı kalmış olucaz, beklersek de çok uzun sevgili kalmış olucaz, o yüzden böyle düşündük :97:
bu arada sözü evde kendi aramızda, yani aileler ve yakın akrabalarla yapmayı düşünüyoruz. nişanı da kır nişanı gibi, şöyle yeşillikli bi yerde kokteyl tarzında düşünüyoruz :38:

Aynı bizim hikayeye benzettm sizinkini de:1: Bizimde 6 yıl bitti haziranda.Benimki de okuyo son yılı.Bu yaz yapcaktık sözü ama olmadı bi türlü kısmet artık ekim kasıma falan kaldı bakalım..Biz de nişanı aynen sizin sebepen ayrı yapmayı düşünüyoruz.Gerisi kısmet:69:

Aynı bizim hikayeye benzettm sizinkini de:1: Bizimde 6 yıl bitti haziranda.Benimki de okuyo son yılı.Bu yaz yapcaktık sözü ama olmadı bi türlü kısmet artık ekim kasıma falan kaldı bakalım..Biz de nişanı aynen sizin sebepen ayrı yapmayı düşünüyoruz.Gerisi kısmet:69:

hoşgeldin canım sende aramıza :71:

hoşgeldin canım sende aramıza :71:

kızlar slm.
bizde 3.yılımıza girdik 13.gün oluyor biz suanda olsa istiyoruz ama eve girdi ve ev 2013 ekimde teslim:((
annem zaten vermem diyorda ama verir verir inş.2sene bekletmem yaslanıosun dio 24.yasındaym yaaaaa 26ın biticek diyor bakalım ne olacak ama sanırım 2012 haziran gibi diyorum ama aslında beklemekte hiç istemiyorum artık gizleyemiyorum ya abimler anlıcak die 8ay daha nasıl gizlicem abim ve baabamdan 2 si hariç herkes biliyor:34:

kızlar slm.
bizde 3.yılımıza girdik 13.gün oluyor biz suanda olsa istiyoruz ama eve girdi ve ev 2013 ekimde teslim:((
annem zaten vermem diyorda ama verir verir inş.2sene bekletmem yaslanıosun dio 24.yasındaym yaaaaa 26ın biticek diyor bakalım ne olacak ama sanırım 2012 haziran gibi diyorum ama aslında beklemekte hiç istemiyorum artık gizleyemiyorum ya abimler anlıcak die 8ay daha nasıl gizlicem abim ve baabamdan 2 si hariç herkes biliyor:34:

allah yardımcın olsun canım seninde...benimde abilerim var ne demek istediğni neler hissettini çok iyi anlıyorum :30: ben küçük abime anlattım canım..kendimi daha rahatlamış hissettim eğer abinle böyle bişey konuşabilceksen niyetinin ciddi olduğunu biraz daha zama ihtiyacın olduğunu söyliyebilirsin... :34:

Merhaba kızlar..Konuyu çok sevdim ve direk atladım :86:
Ekimde 3.yılına giricek bir ilişkim var benimde,erkek arkadaşım şuan askerde döndüğünde hemen sözlenmeyi düşünüyoruz bizde inşallah :69:

Kızlar teşekkürler yorumlarınız için:) Yeni üyeyim ve çok sevdim bu siteyi herkes samimi yorumlar yazıyor... Annemin neden seneye söz için erken demesinin nedenini biliyorum aslında. Aşkım subay olduğu için sürekli tayini çıkıcak zorlanıcam fln die istemiyor. Benim babam da astsubay, annem biliyor ne kadar zor olduğunu eşya toplamanın. İyi düşün iyi tanı diyip duruyor çocuğu. 8 aydır çıkıyoruz biz ayrıca öncesinde ailelerimiz birbirini tanıyordu yani bir de arkadaş olarak çok görüşmesem de tanıyordum onu. Bu arada ben öğretmenim geçen yıl mezun oldum ve çalışmaya başladım. Annem azcık bekar dur da paranı ye gez toz çeyiz yap hemen evlenip napcaksın diyor. Peki sizce annemi ikna etsem seneye söz yapsak, soraki seneye de nişan ve 2014 te düğün çok mu geç olur ya. Kimi insanlar nişanlı durmak zordur diyor:S kafam karıştı hadi bana akıl verin kızlaaaaaaaaar =)

Kızlar teşekkürler yorumlarınız için:) Yeni üyeyim ve çok sevdim bu siteyi herkes samimi yorumlar yazıyor... Annemin neden seneye söz için erken demesinin nedenini biliyorum aslında. Aşkım subay olduğu için sürekli tayini çıkıcak zorlanıcam fln die istemiyor. Benim babam da astsubay, annem biliyor ne kadar zor olduğunu eşya toplamanın. İyi düşün iyi tanı diyip duruyor çocuğu. 8 aydır çıkıyoruz biz ayrıca öncesinde ailelerimiz birbirini tanıyordu yani bir de arkadaş olarak çok görüşmesem de tanıyordum onu. Bu arada ben öğretmenim geçen yıl mezun oldum ve çalışmaya başladım. Annem azcık bekar dur da paranı ye gez toz çeyiz yap hemen evlenip napcaksın diyor. Peki sizce annemi ikna etsem seneye söz yapsak, soraki seneye de nişan ve 2014 te düğün çok mu geç olur ya. Kimi insanlar nişanlı durmak zordur diyor:S kafam karıştı hadi bana akıl verin kızlaaaaaaaaar =)

canım nişanlı olmak tabiki zor benım 2 abim var ve yaklasık 2 sene nişanlı kaldılar ve sorun yaşadılar...ama sorun yaşadılar diyede ayrılmadılar çünkü yengelerim hep çözüm tarafı oldular :61: yani benim en yakınımda olan ve gözlemlediğim çiftler onlar millet konuşuyo soruyo tabi ne zaman evleniceksiniz diye bi süre sonraa sıkılıyosun ve dedikleri gibi nişanın cılkı çkıyo malesef :44: ama tatlım herşey senin eliinde yani iyi düşün tart ben bekliyebilirmiyim ilerde nişanlı oldugum zaman bunlar yüzünden nişanlımla aram bozulurmu diye..gerisi hikaye :77: herşey sende bitiyo tatlım özetle ..umarım herşey hayrlısı olur senin için :97:

Son düzenleme:
canım nişanlı olmak tabiki zor benım 2 abim var ve yaklasık 2 sene nişanlı kaldılar ve sorun yaşadılar...ama sorun yaşadılar diyede ayrılmadılar çünkü yengelerim hep çözüm tarafı oldular :61: yani benim en yakınımda olan ve gözlemlediğim çiftler onlar millet konuşuyo soruyo tabi ne zaman evleniceksiniz diye bi süre sonraa sıkılıyosun ve dedikleri gibi nişanın cılkı çkıyo malesef :44: ama tatlım herşey senin eliinde yani iyi düşün tart ben bekliyebilirmiyim ilerde nişanlı oldugum zaman bunlar yüzünden nişanlımla aram bozulurmu diye..gerisi hikaye :77: herşey sende bitiyo tatlım özetle umarım herşey için hayrlısı olur senin için :97:

Canım benim haklısın nişanlı durmak çok zor ben de tanıdıklarımdan fln biliyorum. Ya biz birbirimizi çok seviyoruz, öyle sık sık kavga da etmeyiz ama 3 yıl içinde ne olur bilinmez tabi.. Sevgili kalsam daha mı iyi olur acaba düşünüyorum çünkü işin içine aileler girince pek iyi olmuyor:( Sen napıcaksın gizem seneye kesin söz var mı:69:

Canım benim haklısın nişanlı durmak çok zor ben de tanıdıklarımdan fln biliyorum. Ya biz birbirimizi çok seviyoruz, öyle sık sık kavga da etmeyiz ama 3 yıl içinde ne olur bilinmez tabi.. Sevgili kalsam daha mı iyi olur acaba düşünüyorum çünkü işin içine aileler girince pek iyi olmuyor:( Sen napıcaksın gizem seneye kesin söz var mı:69:

seneye kalmaya bilirim tatlım ben :78: kurbandan sonra kasımın sonu gibi sözlenebilirim ...bi gelişme oldukca topiğe yazıyorum :97:

ayy ne güzel hadi hayırlısı=) insan sevgilim demektense sözlüm nişanlım diye dolaşmak istiyor valla :87::87:

Back