Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

anladım=) bizim de aşkımla babası tuncelide beraber görev yapmışlar, sora bize geldiler ailecek öyle tanıştık onla:86: kardeşine msnimi vermiştim, kızdan zorla almış bana mail atmıştı sorada telefonla görüşmeye başladık ve sora daaa sevgili olduk. Ay babam duysa varya nası kızar eve gelen misafirin oğlunu mu ayarttın die kadere bakınki babamın ve sevgilimin babasının birlikte görev yaptığı tuncelide şimdi aşkım görev yapıyor=)

kaderr canım ya bi yerlerde bekliyo işte kısmetini :97: ailece tanışmaları çok güzel senin içinde sorun olmaz

aynen tatlım babam babasını annem de annesini çok seviyor aşkımın=) ama annemin benim turşumu kurmak gibi bir niyeti var:84:

Son düzenleme:
Ben de şanssızımdır genel olarak canım ama yaşadığın heycandandır o kötü his takma kafana her şey güzel olucak:81:

merhaba kızlar bende geldim inşallah bende 2012de sözlenicem
şimdiden herkesin yolu bahtı acık olsun (

kızlar bayramın 3. günü evlerine el öpmeye gidiyorum, ilk defa tanışıcam :18: :81: :97:
duygularım karmakarışık

ya bizimkiler yani babam cok geri kafa smdi dısarı cok cok zor cıkıyorum annem sözlensen eve bile zor sokar baban dio laf söz ederler dio yaaaaaaa

kader arkadaşıyız o zaman canım :13:
malesef bu engeller olduğu sürece en küçük masum bi tören olan söz için bile beklemek gerekiyor
elbet bu engeller de biticek ve zafer bizim olucak

bilirim o duyguyu heycani ama tadini cikar canim o heycan bile cok ayri birsey

çok güzel bi şeymiş canım
önce bize geldik annelerimize mor saksıda mor menekşe almıştık, ilk benim anneme verdik
bayramlaşıp onların eve gittik giderken hiç heyecanım yoktu, ama apt nın önüne geldiğimizde bayılıyodum dayıları da evdeymiş mutfak camından gördük.
içeri girdik, kapı bi açıldı hepsi birden karşımda ayy güzel kızımız gelmiş hoşgelmiş sarılmalar öpüşmeler ben titriyorum
salona geçtik, yemek koyayım ısrarları.. bi de hastaydım ben kızlar bundan önce 2 gün acildeydim bademciklerimde yaralar oluştu ateşten, tabii ben bişey yiyemiyorum, ayıp olmamıştır inş
hep gülüştük muhabbet ettik allahım inş gerisini de başlangıç gibi güzel yazmıştır

bende 2012 de sözlenicm inşallaaaaaahhhh
bayramda da akraba ziyaretleri falan yaptık çok güzel oldu

allahım allahım arkadaşlarımın hepsi ya sözlü ya nişanlı ya evli.bir ben kaldım.bende bunların hayaliyle yan ıp tutuşuyorum ama ortada henüz bir aday bilem yojk

Amin . Öncelikle geçmiş olsun canım.Güzel geçmesine sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Bizim de aileler tanışıyordu zaten.Bayram da biz onlara gittik onlar da bize geldi ben onlara alıştım gibi ama hala bi heyecan var tabi.:)hepimiz için hayırlısı olsun bakalım.

allahım allahım arkadaşlarımın hepsi ya sözlü ya nişanlı ya evli.bir ben kaldım.bende bunların hayaliyle yan ıp tutuşuyorum ama ortada henüz bir aday bilem yojk

Aa olur bakalım Allah hangi zamanı uygun görmüşse o zaman biri karşına cıkar.Sabırla bekle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…