anladım=) bizim de aşkımla babası tuncelide beraber görev yapmışlar, sora bize geldiler ailecek öyle tanıştık onla:86: kardeşine msnimi vermiştim, kızdan zorla almış bana mail atmıştısorada telefonla görüşmeye başladık ve sora daaa sevgili olduk. Ay babam duysa varya nası kızar eve gelen misafirin oğlunu mu ayarttın die kadere bakınki babamın ve sevgilimin babasının birlikte görev yaptığı tuncelide şimdi aşkım görev yapıyor=)
hepimizden önce sözlencek ooo darısı başımızaaaaaaa
Aaa konu sahibi 2012ye kalmıycak demek hayırlısı olsun
inşallah yarabbimmmmmm
Aaa konu sahibi 2012ye kalmıycak demek hayırlısı olsun
Ben de şanssızımdır genel olarak canım ama yaşadığın heycandandır o kötü his takma kafana her şey güzel olucak:81:
kızlar bayramın 3. günü evlerine el öpmeye gidiyorum, ilk defa tanışıcam:18: :81: :97:
duygularım karmakarışık
allah yardımcın olsun canım seninde...benimde abilerim var ne demek istediğni neler hissettini çok iyi anlıyorumben küçük abime anlattım canım..kendimi daha rahatlamış hissettim eğer abinle böyle bişey konuşabilceksen niyetinin ciddi olduğunu biraz daha zama ihtiyacın olduğunu söyliyebilirsin...
kader arkadaşıyız o zaman canım :13:Aynı bizim hikayeye benzettm sizinkini deBizimde 6 yıl bitti haziranda.Benimki de okuyo son yılı.Bu yaz yapcaktık sözü ama olmadı bi türlü kısmet artık ekim kasıma falan kaldı bakalım..Biz de nişanı aynen sizin sebepen ayrı yapmayı düşünüyoruz.Gerisi kısmet
bilirim o duyguyu heycani ama tadini cikar canim o heycan bile cok ayri birsey
kader arkadaşıyız o zaman canım :13:
malesef bu engeller olduğu sürece en küçük masum bi tören olan söz için bile beklemek gerekiyor
elbet bu engeller de biticek ve zafer bizim olucak
çok güzel bi şeymiş canım
önce bize geldikannelerimize mor saksıda mor menekşe almıştık, ilk benim anneme verdik
bayramlaşıp onların eve gittikgiderken hiç heyecanım yoktu, ama apt nın önüne geldiğimizde bayılıyodum dayıları da evdeymiş mutfak camından gördük.
içeri girdik, kapı bi açıldı hepsi birden karşımda ayy güzel kızımız gelmiş hoşgelmiş sarılmalar öpüşmeler ben titriyorum
salona geçtik, yemek koyayım ısrarları.. bi de hastaydım ben kızlar bundan önce 2 gün acildeydim bademciklerimde yaralar oluştu ateşten, tabii ben bişey yiyemiyorum, ayıp olmamıştır inş
hep gülüştük muhabbet ettikallahım inş gerisini de başlangıç gibi güzel yazmıştır
allahım allahım arkadaşlarımın hepsi ya sözlü ya nişanlı ya evli.bir ben kaldım.bende bunların hayaliyle yan ıp tutuşuyorum ama ortada henüz bir aday bilem yojk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?