- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
inşallah canım zaman bir an önce geçer ve mutluluğumuzu herkese gösteririzeger benden önce sözlenirsen haberim olsun
tamam canim ama siz subat gibi düsünüyorsunuz galiba sözü? Yani büyük ihtimal benden önce sen sözlenirsin.... ardindanda ben INSALLAHHH
Tecrübelerini paylasirsin sende ozaman artik bizimle
kızlar galiba aranızda en son ben sözlenicem
2012 nin sonlarına doğru
biraz da ben son senemde olayım diye o zamanı istedik.. çünkü o zaman üni 4 te olucam, zaman olarak da daha bi uygun diye düşünüyorum. çünkü sevgilim de o sıralar üni 3 te olucak
hayırlısı olsun canım...inşallah en uygun zamanda olur hepimizin kiisenden bizim tecrübelerimizden faydalanırsın...bakalım ilk önce hangimiz sözlenicezz
sağol tatlım hepimizinki hayırlısıyla olsun inş
ee kızlar peki söz öncesi tanışmalarınızı falan yaşadınız mı? benim sevgilim annelerimizi tanıştıralım artık diyo
annelerimiz değilde ben sevgilimin ailesiyle tanıştım hatta sevgilimden çok annesi istiyo beniistiyelim biran önce diye...annemde tanışmayı söze yakın istiyor
inşallah güzel geçer canım... annesi sonucta etkılemek önemliben de sevgilimin ailesiyle yolda karşılaştım bi kaç kere.. bi de telde konuşmuştuk. asıl tanışma bayramdan sonraki ilk gün olucak galibaönce cafede annesiyle buluşup oturucaz, sonra evlerine yemeğe gidicem :78: çok heyecanlıyım şimdiden
sevgilimle annemse kanka oldular, baya uzun süredir tanışıyolar
Hepimize hayırlı olsun kızlar:)
Sanırım benimki de şubatta olacak inşallah:)
sağol tatlım hepimizinki hayırlısıyla olsun inş
ee kızlar peki söz öncesi tanışmalarınızı falan yaşadınız mı? benim sevgilim annelerimizi tanıştıralım artık diyo
bizim aileler de tanismadi daha seneye yaza insallah artik...bizde tek sorun iste su aradaki mesafe yaaa :84: Ama ben 4ay önce yanliz yanina uctum ve tüm sülalesiyle nerdeyse tanistim acayip bi duygu ya
Kizlar artik kim önce sözlenirse burda tecrübelerini anlatir hep birlitke paylasiriz ne güzel olur :13:
canım galıba ben 2012 kalmıcm tam bellı degıl ama daha erken olabılır
hayirdirrrr?? Yoksa bu senemi yapiyonuz
canım kurbandan sonra kasım gibimi yapsak diye düşündük daha dogrusu sevgilim öyle istedi ama belli olmaz yinede şimdi bu sene derim olmaz falan ama gelısmelerde haberdar edıyorumsonra neler olur bakıcaz tatlım
ayyy ne güzel ya bosver güzelim "illada seneye" diye bir durum yoksa, önünüzde engelde yoksa yapin gitsin ya kurbandan sonra...benim elimde öyle bir imkan olsa suan herhalde varya dügünü bile yaptirirdim herhalde
bir kaç sorun var tatlım onları halledebilirsek erken olur ama olmazsa 2012 ye kalır bakalım hayırlısı olur inşallah..
senin adina en iyisi en hayirlisi nasil olcaksa öyle olsun canim
gizemcim önünüzde engel yoksa hiç beklemeyin canım
bizim önümüzdeki engeller olmasa ahhh ahhh :97:
sizin için hangi tarih hayırlıysa o zaman olur inş canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?