kızlar Allah herkesi hayırlısı ile sevdiğine kavuştursun inş.
bizde erkek arkadaşımla yaklaşık 5 yıldır cıkıyoruz henüz evlenme teklifi almadım ama bu yaz nişan düşünüyoruz.
sizce ramazandan öncemi uygun ramazandan sonra mı ramazandada nişan isteme olur mu?
temmuzun ilk haftası sınavım var ve şuan hem calışıp hem kursa gidiyorum anlıcagınız temmuzun ilk haftasından önce vaktim yok
temmuzun ikinci haftasındada hemen isteme olsa 1hafta sonra nişan düşünüoruz fakat ramazan giriyor araya eylül uygun acaba sonucta evlilik 2013 te olacak Allahın izni ile . birde nerde yapcamevimiz cok kücük öyle dışarda salonda da sevmiyoruz aile arası olsun istiyoruz ne yapabilirim fikirleriniz var mı ? bu arada anlatırken bile heyecanlanıyorum :) nazar değmesin inşallah...
maşallah maşallah canım
biz nişanı gemide yapıcaz inşallah düğün salonu fiyatının aynısı canım hem güzel hem değişik olmuş olucak.söz zaten aieller arası olucak nişanı biz biraz kalabalık yapıcak yemeklide olucak hemen alternatif olsun senin için
ramazanda yaparsanız bişeyler illa iftara kalmaları gerekir telaşın çok olur canım
bende yemekli düşündüm sadece ailelerin yakınların olduğu öyle müzikli oynamalı sevmiyoruz aklıma bu geldi.
aslında ramazandada olur gibi me geliyor sonucta yemekli olcak. iftara kadar yüzük takılır takılar vs iftarda yemek yenir sonrada pasta kesilir hiç öyle yapan oldumu duymadımda garip geldi dedim en iyis i eylülde olsun ne bilim aman bir evlilik teklifi alalımda
onun ailesindende fikir almak istiyorum. öyle cokta acılamam orta halli insanlarız bana kalsa evde yaparım ama dediğim gibi evimiz cok kücük.
valla arkadaşım nişanını yaptı restorantta 15 kişilk baya masraflı oldu.ben farklı ile evlenicem o yüzden biz nişanı kalabalık yapıcaz biraz.
bende almadım teklifi daha ama mart nisan gibi gelicekler inşallah.zaten 5 yıldır teklif belli cevap belli
evetttt şimdiden evetttttttt :)
valla ben bi güzellik bekliyorum sen teklif ediceksin ben şöle 1-2 saniye düşüncem diyorum valla
wala 5 senedir bekliyorum değişik evlenme teklifi yapsın yokksam bende düşünürüm
amaaaaan yapmasın nolcak yoksa evlenmicem mi
yok evlenirim ama 5 dk da olsa korkutsam yeterli
biraz deliyimdirde :))
ay kıyamam ben sevdiceğime ya yazık
benimki zaten inanmazki kendine güveni sonsuzdur beyfendinin
olsun ben onun kendini beğenmişliğinide seviyorum Rabbim sevgimizi eksiltmesin inş....
amin canım inşallah dahada mutlu olursunuz
Kızlar nerdesiniz ?
:26:
burdayız canım :) ben sözlendim gitti :)
Hayırlı olsun canımmm. Darısı başımagünler yaklaştıkça heyecan artıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?