Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

maşallah maşallah canım

biz nişanı gemide yapıcaz inşallah düğün salonu fiyatının aynısı canım hem güzel hem değişik olmuş olucak.söz zaten aieller arası olucak nişanı biz biraz kalabalık yapıcak yemeklide olucak hemen alternatif olsun senin için
ramazanda yaparsanız bişeyler illa iftara kalmaları gerekir telaşın çok olur canım

bende yemekli düşündüm sadece ailelerin yakınların olduğu öyle müzikli oynamalı sevmiyoruz aklıma bu geldi.
aslında ramazandada olur gibi me geliyor sonucta yemekli olcak. iftara kadar yüzük takılır takılar vs iftarda yemek yenir sonrada pasta kesilir hiç öyle yapan oldumu duymadımda garip geldi dedim en iyis i eylülde olsun ne bilim aman bir evlilik teklifi alalımda
onun ailesindende fikir almak istiyorum. öyle cokta acılamam orta halli insanlarız bana kalsa evde yaparım ama dediğim gibi evimiz cok kücük.

valla arkadaşım nişanını yaptı restorantta 15 kişilk baya masraflı oldu.ben farklı ile evlenicem o yüzden biz nişanı kalabalık yapıcaz biraz.
bende almadım teklifi daha ama mart nisan gibi gelicekler inşallah.zaten 5 yıldır teklif belli cevap belli

evetttt şimdiden evetttttttt :)

selam kızlar ben de dün sözlendim
ALLAH herkese nasip etsin

Son düzenleme:
askerlik konusunu halledebilirsek mayıs ayı gibi halledemezsek aralık 2013 :97:
yani şuan için bende yarı sizden sayılırım :) ah bi de kesinleşseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…