Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

ayy kızlar söz için bi elbise diktim yeşilin güzel bi tonu.söz tamam
nisan için bakındım ama koskoca bi hiç straples üstüne bolero sevmiyorum ve daha gelinlik var napcamm ya diktirsem mi ne dersiniz:26::26:

bende 02,02,2012 de nişanlanıyorum çok az kaldı ve daha hala ne giyeceğimi bilmiyorum ve veeeee çok az kaldııı yaa((((

herkezinki Hayırlı olsun inşallahh çok gerginimm 2 hafta var nişana ne giycem bilemedimm cuma isteme cumartesi sözzz temmuz başı düğün düşünüyoruz hayırlısı bakalımm

bende 02,02,2012 de nişanlanıyorum çok az kaldı ve daha hala ne giyeceğimi bilmiyorum ve veeeee çok az kaldııı yaa((((

herkezinki Hayırlı olsun inşallahh çok gerginimm 2 hafta var nişana ne giycem bilemedimm cuma isteme cumartesi sözzz temmuz başı düğün düşünüyoruz hayırlısı bakalımm

hayırlı olsun kızlar inşallah bizimde tarihler belirlenir bi an önce

kızlarrr artık bende aranızdayım beni de istemeye geliyolar 9 martta

Bizim sözümüz ertelenebilir dün öğrendimm belki de öbür yıla..

Ben onu beklerimm. ama kavuşuyoruz diye bu kadar heveslenmişken...

Neden amaaaa?? 1 yıl çok uzun değil ama yine de ertelenmese daha iydi üzüldüm senin adına :26::26:

Canım teşekkür ederim öncelikle.. Ama şöyle ki 7 yıllık bir birlikteliğimiz var. Artık adını koyalım dedik ama abisi ilk kendisinin evleneceğini söyledi, e benimki de küçük olunca bize susmak düştü.. Bakalım annesiyle konuşucam. En azından bi söz yapalım ki milletin ağzı kapansın, biz sözlü 2 yıl bile durabiliriz. Uzuyacak ama hiç olmamasından iyi..

Kız tarafının bir de bu olayı var. İnsanların ağzı torba değik ki.. Ağzı olan konuşuyo işte, ceremesini de biz çekiyoruz

Slm Arkadaşlar bende yeni kayıt oldum :) benimde 21 aylık bir ilişkim var, mart gibi isteme olucak diye düşünüyoruz bende aklıma geldikçe çok heycanlanıyorum.. :) çok güzel bi heycan bu yaa :) allah hepimizde hayırlısını versin arkadaşlar :)

kızlar Allah herkesi hayırlısı ile sevdiğine kavuştursun inş.
bizde erkek arkadaşımla yaklaşık 5 yıldır cıkıyoruz henüz evlenme teklifi almadım ama bu yaz nişan düşünüyoruz.
sizce ramazandan öncemi uygun ramazandan sonra mı ramazandada nişan isteme olur mu?
temmuzun ilk haftası sınavım var ve şuan hem calışıp hem kursa gidiyorum anlıcagınız temmuzun ilk haftasından önce vaktim yok
temmuzun ikinci haftasındada hemen isteme olsa 1hafta sonra nişan düşünüoruz fakat ramazan giriyor araya eylül uygun acaba sonucta evlilik 2013 te olacak Allahın izni ile . birde nerde yapcam evimiz cok kücük öyle dışarda salonda da sevmiyoruz aile arası olsun istiyoruz ne yapabilirim fikirleriniz var mı ? bu arada anlatırken bile heyecanlanıyorum :) nazar değmesin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…