• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

kızlar aklınızda zorlaştırmayın valla :34:
bende kayık yaka ya uzun kol yada kısa kol gelinlik ve abiye istiyorum.malesefki modellerin çoğu straplez.nasıl olsa dikim olucak o yüzden istediğiniz modele üst siz yapabilirsiniz :34:
tesettürlüde hakim yakalar ve dantel kollar harika duruyo aklınızda bulunsun :29:

canım ben bu tarz şeyleri diktirmeye de korkuyorum sonuçta en özel günler bunlar ya istediğim gibi olmazsa diye. Geçenler de burda okudum sanırım bi arkadaş diktirmiş istediği gibi olmamış ama vaktide darmış mecburen giyeceğim falan demiş öyle olmasından korkuyorum gerçekten

Ben gelinliğimi aldım :-) Biraz erken oldu ama :-) Ekimde aldık:-) Üstü taşlı çok güzel:-) krem rengi

ay maşallah maşallah canım benim :nazar:
biz daha söz yapmadık ama arka arkaya olcak herşey sıkışmamak iiçn bakıyorum şimdiden :9: zaten model belli kafamda :16:
ne kadar aldın nerden aldın diktirdinmi modeli nasıl anlat anlat anlat :52::52:

canım ben bu tarz şeyleri diktirmeye de korkuyorum sonuçta en özel günler bunlar ya istediğim gibi olmazsa diye. Geçenler de burda okudum sanırım bi arkadaş diktirmiş istediği gibi olmamış ama vaktide darmış mecburen giyeceğim falan demiş öyle olmasından korkuyorum gerçekten

bide aklındaki modelle alakalı aslında biraz o risk var çünkü her zman :31:
ama ben diktirmekten yanayım çünkü istediğim model sade bişey öle üstü çok işleme bişey istemiyorum dikim kolay olur diye düşünüyorum :31:

bide aklındaki modelle alakalı aslında biraz o risk var çünkü her zman :31:
ama ben diktirmekten yanayım çünkü istediğim model sade bişey öle üstü çok işleme bişey istemiyorum dikim kolay olur diye düşünüyorum :31:

inşallah dilediğin gibi olur canım maşallah sen çok hızlısın gelinliği bile tasarlamışın :):):)

inşallah dilediğin gibi olur canım maşallah sen çok hızlısın gelinliği bile tasarlamışın :):):)

biraz sabit fikrliyim galba :9:
kayık yaka badi falanda çok yakışıyo bana sevdicğeimde öle diyo.bide straplez ben sevmiyorum pek.boyum uzun değil o yüzden etek bölümüde belli olucak zaten.gelin çiçeğim bile belli :9:
herşey belli bizim bide birden olucak herşey dedğim gibi düşünmeye imkan yok yani :34:
mart gibi sözle bi başlıcaz en geç kasımda evliyiz inşallah :16:

biraz sabit fikrliyim galba :9:
kayık yaka badi falanda çok yakışıyo bana sevdicğeimde öle diyo.bide straplez ben sevmiyorum pek.boyum uzun değil o yüzden etek bölümüde belli olucak zaten.gelin çiçeğim bile belli :9:
herşey belli bizim bide birden olucak herşey dedğim gibi düşünmeye imkan yok yani :34:
mart gibi sözle bi başlıcaz en geç kasımda evliyiz inşallah :16:

ohhhh :) darısı bizleri başına :9:

ay maşallah maşallah canım benim :nazar:
biz daha söz yapmadık ama arka arkaya olcak herşey sıkışmamak iiçn bakıyorum şimdiden :9: zaten model belli kafamda :16:
ne kadar aldın nerden aldın diktirdinmi modeli nasıl anlat anlat anlat :52::52:

Canım benim ilişkim 5 yılllık.. daha eylülün 8 inde nişan taktık.. nişanlım küthyalı uzak olunca ailem istemedi.. ama sabrettim sonunda oldu :-) Darısı başınıza canım.. ekim 28 de düğün yapacaktık ama kayınvalıdem rahatszlandı ameliyat oldu o yüzden erteledik.. Nişanlımın iznide biitince görev yerine dönmek zorunda kaldı... havalar soğudu artık nisan gibi düşünüyoruz cnm.. Muğla ortacadan aldım gelinliğimi cnm beğenerk aldım. Üstü taşlı straplez ama bolero diktirdim üzerine.. 1.350 dediler sıkı bi pazarlıkla 1.75 aldık :9: duvağımı da e.şehirden aldık:-)

Aslında modatasarım mezunu olduğum için gelinlliğimi kendim tasarlycaktım straplez istemiyordum ama ekimde düğün yapmmaya karar vermiştik o yüzden biraz aceleye geldi ama içime sinmişti ama düğünümüz kısmet olmadı

Canım benim ilişkim 5 yılllık.. daha eylülün 8 inde nişan taktık.. nişanlım küthyalı uzak olunca ailem istemedi.. ama sabrettim sonunda oldu :-) Darısı başınıza canım.. ekim 28 de düğün yapacaktık ama kayınvalıdem rahatszlandı ameliyat oldu o yüzden erteledik.. Nişanlımın iznide biitince görev yerine dönmek zorunda kaldı... havalar soğudu artık nisan gibi düşünüyoruz cnm.. Muğla ortacadan aldım gelinliğimi cnm beğenerk aldım. Üstü taşlı straplez ama bolero diktirdim üzerine.. 1.350 dediler sıkı bi pazarlıkla 1.75 aldık :9: duvağımı da e.şehirden aldık:-)

çok geçmiş olsun canım benim.
heryerde var bi anınınız işte ne güzel :16:
iyi almışım canım valla :34: bende istanbuldan alıcam ama fatihten alıp almakta kararsız kaldım :31: bi tanıdığımız fatihte bi gelinlikçide çalışıyo önce ona sorucam ona göre eminönüne gidicem harika yerler var ordada aynı gelinlik fatihte 2 katı valla :9:

çok geçmiş olsun canım benim.
heryerde var bi anınınız işte ne güzel :16:
iyi almışım canım valla :34: bende istanbuldan alıcam ama fatihten alıp almakta kararsız kaldım :31: bi tanıdığımız fatihte bi gelinlikçide çalışıyo önce ona sorucam ona göre eminönüne gidicem harika yerler var ordada aynı gelinlik fatihte 2 katı valla :9:

Cnm istanbulda çokk güzel değişik tasarımlı gelinlikler vardır... İstanbulda seçenek daha fazzla o yüzden şanslısınız. cnm hayırlısı olsun hepimiz için

Cnm istanbulda çokk güzel değişik tasarımlı gelinlikler vardır... İstanbulda seçenek daha fazzla o yüzden şanslısınız. cnm hayırlısı olsun hepimiz için

valla tasarımlı modellerde pek gözüm yok sade düz bişey olsun yeter
$7132c__Wedding_Dress__White-Mermaid-Trumpet-Off-The-Shoulder-Sleeves-Beading-Embroidery-Satin-We.jpg Eki Görüntüle 322296
bunlar için çok gezmeye gerek yok :34:

inşallah en güzellerini yaşarız canım benim :16:

valla tasarımlı modellerde pek gözüm yok sade düz bişey olsun yeter
Eki Görüntüle 322295 Eki Görüntüle 322296
bunlar için çok gezmeye gerek yok :34:

inşallah en güzellerini yaşarız canım benim :16:

cnm gerçeekten çok güzel bir model ama bizim burda gezmekten ayakların patlasa yine bu modeli bulamazsın:9: ya straplez ya hakim yaka tesettürlü modeller var cnm ama sparişl geliyor da canlı görüp almak daha başka

cnm gerçeekten çok güzel bir model ama bizim burda gezmekten ayakların patlasa yine bu modeli bulamazsın:9: ya straplez ya hakim yaka tesettürlü modeller var cnm ama sparişl geliyor da canlı görüp almak daha başka

hadi ya :26:
canım kötüymüş o zman ya :26:

kızlar ateş bastı beni valla ağzımı toplayamıorum istanbuldaki evlilik fuarını gidiyoruz sevdiceğimle :16::16::16::16:
aşkım dedim fuar var gidelim bitanem dedim :16::16::16::16:
3-5 şubat arası istanbulda evlilik fuarı var bilginiz olsun kızlar :52::52::52:

kızlar ateş bastı beni valla ağzımı toplayamıorum istanbuldaki evlilik fuarını gidiyoruz sevdiceğimle :16::16::16::16:
Aşkım dedim fuar var gidelim bitanem dedim :16::16::16::16:
3-5 şubat arası istanbulda evlilik fuarı var bilginiz olsun kızlar :52::52::52:

ya bende istanbulda yaşamak istiyorum :14:

Back