Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

:)
ewet yakın ama benim sevdiceğim yanımda deil ki yalnız mı gitcem

tatlım benim sevdiceğimde yanımda değil bende ilk bakıyorum bi eleme yapıyorum sonra onların arasından seçiyoruz birlikte.farklı şehirlerdeyiz bi bu şekli zor oluyo.bugün dışarı çıktım yine evkur hisar dolaştım
olsun bu zamanlarıda atlatıcaz.yakın arkadaşını alıp git valla.benim sevdiceğim pek sevmez öle gezmeleri.fuar varmış aşkım dedim gidelim dedi hemen canım benim demeseydi yakın bi arkadaşımla giidcektim.
gitmek istemeseydi sevdiceğim anlayış gösterirdim çünkü 6 gün çalışıyo izin gününde gelicek ve uzak bizede fuar alanı iznini ogün fuara harcıcaz

fatihten almayı düşünürsen annem gelinlikçi dediğin kadar da fiyatlarımız yüksek değil :) fatihe uğradığın zaman bize de bakmanı tavsiye ederiz :)

fatihten almayı düşünürsen annem gelinlikçi dediğin kadar da fiyatlarımız yüksek değil :) fatihe uğradığın zaman bize de bakmanı tavsiye ederiz :)

olur valla canım uğrarım
listeye ekliyorum gidicem yerleri isim ne olarak geçiyo nasıl bulucam :26:
bide kasım yada aralık olcak bizim düğün eklediğim resimdeki bi gelinlik için ne zman gelmem lazım benim o konudada yardımcı olursan çok sevinirim

bu gelinliğin benzeri sadece ön kısmı v gelicek şekilde dikildi ama maalesef satılık,arkadaşın dediği gibi bu modeller pek hazırda bulunmuo genelde özel dikimde yapılıo

ben v istemiyorumama bu şekilde olsun istiyorum zaten satılık alıcam ben saklama imkanım var
ay çok sevindim ya

Ayy ne güzel

tatlım fuara gidemicen diye üzüle kkda faln araştırdım pek güzel değilmiş.daha çok kalbur üstü kesim içinmiş
benimde o kadar hevesim kalmadı.zaten katılımlara baktım bernardo tupper,hisar ve koza var bakıcam
ama nisanda çeyiz fuatrı varmış

Son düzenleme:
selam kızlarr bende 2 hafta sonra sözleniyorum kısmetse ,çok heyecanlıyımm çok mutluyummm herkese nasip etsin Allah inşallah :))

canım direk cadde üzerindeyiz gelinlikçilerin oldugu yer fevzi paşa caddesi yani..armine var ya onun sırası adı MİLENY GELİNLİK VE TÜRBAN TASARIMI PERVİN İLİKÇİ direk görürsün:) dediğim gibi bu gelinliğin sadece yakası farklı olarak çalışttık hiçbir sıkıntısı yaşamazsın :) hatta facebook da sayfamız var bakabilirsen bak gerçi bu modeli koymadık ama az çok kaliteyi anlarsın:) inşallah geldiğinde de yardımcı oluruz :)

gelme zamanına cevap vermemişim :) kasım aralıksa eylül de gelirsin genel hersey konusulur bakılır ekimde dikime baslansa rahatlıkla yetişir canım tabi o zamanın yogunluguna göre değişir ama için rahat olsun annemin gelinleri kıymetlidir :)

kısmete bak daha önce faceden inceledim ben burayı :)) mağzamaız resimlerinde 3. resmin yakası kayık yaka olan bi gelinlik istiyorum işte ben canım benim aralık düğünü için en geç ne zman gelmem gerekir dikim olur muhtemelen:26:

çok saol canım ilgilendiğin iin listeme ekledim hemen

değişik bi tesadüfmüş :)ne demek canım sen gel hem istediğin model üzerine konuşulur hem bizdeki modellere bakarsın bi fikir edinirsin :))

tekrar çok teşekkür ederim canım
anneninde ellerine sağlık modeller süper

Allah'tan bi mani çıkmaz ise bende bu sene ki sözlüler kervanına katılacağım bakalım ...daha var ama Ağustos Eylüle doğru düşünüyoruz bakalım hayırlısı herşeyin tabiki..

bende varım kızlar ocak ayında sözlenıyorum 21 i gibi sanırım sevgılımle sözde bana takıcaklarına baktık dün kayınvakıdemde anlatıryormuş kızıma şunu alıcam kayınpederım bunu takıcam dıye dünden beri ayaklarım yere basmıyor çok mutlulum rabbım bozmasın inşallah yüzümüzün akıyla çıkalım hepimiz ..

kötü gercekten benim bulunduğum yerdede tesettürlü yok straplez var ama ben bolero sevmiyorum diktirmeyi düşünüyorum ya bende de aynısı olursa diye korkuyorum..
bende sade seviyorum canım,tesettürlü modeller genelde çok abartı ve taşlı oluyor..

aminn canım hepimiz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…