Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

teşekkür ederim canım hoşbuldum evet erken dimi çeyiz için çeyizden önce araba alma düşüncem var da:) hehehe araya sıkıştırıym dedim

canım yaa bak sen şimdi böle söleyince heycanlandım biraz:) ee siz kararlaştırdınız mı peki söz tarihini yoksam heyecandan dilin tutuldu da konuşamadınız mı

bu sene kesin artık söz de tam tarihi belli değil.ama tanışma başladımı 1 ay içinde olur heralde sevdiceğimi 1 ay boyunca izin günlerinde rahat bırakmıcam

teşekkür ederim canım hoşbuldum evet erken dimi çeyiz için çeyizden önce araba alma düşüncem var da:) hehehe araya sıkıştırıym dedim

çeyizini neyle götürcen dimi araba şart

Nişan tarihimiz belli oldu arkadaşlar. Hayırlısıyla 21.01.2012 yüzüklerimiz takıyoruz

ayy ne güzel hayırlı olsun benim sanırım şubat tatili kesin olmamakla birlikte

teşekkür ederim canımm :) şubat tatili dediğin okulların yarı yıl tatili demi ?

zaten 20 ocak cuma günü kapanıyo okullar, benimki de tatilin başında olucak işte, desene arka arkaya başımız bağlanyo

Gittiğiniz hanın adı ne canım hatırlıyo musun?Bu arada mutluluklar dilerimm darısı başımıza:))

Gittiğiniz hanın adı ne canım hatırlıyo musun?Bu arada mutluluklar dilerimm darısı başımıza:))

ayyy hürriyet çarşısıydı ismi yanlış hatırlamıyosam ama zaten Roze mağazası çok kolay yerde, o han da tam onun çaprazında kolay bulunur yani cnaım

teşekkür ederim darısı başınıza :):)

Bu arada ben de varım kızlar 2012 içinde söz nişan düşünüyoruz kısmetse.Şu an içinde bulunduğum duyguları paylaşan ne kadar çok kişi varmııışşş okudukça mutlu oldum vallaa:))) Bize tecrübeli arkadaşların yardımları lazım herkes yaşadıkça yazsın biz de başımıza neler geleceğini bilelim ona göre davranalııımmm:)))

...........................................

Son düzenleme:

Sağol tatlım benim iş yerime yakın eminönü bi haftasonu gidip gezicem inş..Yeni tecrübelerini bekliyoruz kolay gelsin canım:)))

Sağol tatlım benim iş yerime yakın eminönü bi haftasonu gidip gezicem inş..Yeni tecrübelerini bekliyoruz kolay gelsin canım:)))

gez gez o kadar güzel şeyler var ki insanın hepsini alası geliyo :)

valla başıma geldikçe yazıyorum. hatta son havadisimi verebilirim...

elbisemin provaları başladı. saks mavisi, straplez, göğüs kısmı ara ara taşlı, belde 3 tane geniş drape var, basen-diz kapağı arasında bi yere kadar dapdar sonrası evaze geliyo, kumaşı da saten... kadıköyde bi moda evine emanet ettim kendimi inşallah gözümüzün önünde canlandığı kadar güzel olur

bol vakit ve rahat bi ayakkabı ile en yakın zamanda ordayım o zaman:))
ayyyy senin hazırlıklar baya ilerlemiş canım maşallah maşallah,tarifine bakılırsa çok şık bi elbise seni bekliyo,o gün at havanı çatlat kıskananları sefan olsun ooooohhhh:)))

valla ben öğlen 1 den akşam 8 e kadar gezdim dükkanları kapatık öyle cıktık hatta, ayagımda spor ayakkabı olmasına ramen eve gittiğimde güm güm atıyoları. inşallah senin ayaklarına olmaz

benim hazırlıklar bitti gibi bişey, bi salon bulucam te okkkaaa =)

aynen kıskananlar çatlasın.. hatta demet akalının dediği gib

MUTLU OLAN HERKES EL KALDIRSIN KUTLA KUTLA KUTLA
ÇEKEMEYEN ARAMIZDAN AYRILSIN HIZLA HIZLA HIZLA :))

Aynı şekilde ayaklarımın gümleyeceğine eminim kolay beğenemiyorum çünkü çok çok gezmek lazım,hem benim daha çoookkk zamanım var tarih netleşmedi sadece şimdiden tecrübelerinizden faydalanıyorum =)
EVLİ MUTLU ÇOCUKLU ya ramak kalaaaaaa,sefan olsun tabi tatlım darısı başımıza:))))

Benimde 2012de inşallah ama taaaaaaa eylül ayında 1 senem var malesef o zamana kadar epey bilgi birikim sahibi olurum burda gibi geliyo bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…