• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul
evet arkadaşlar böyle bi başlık aradım ama bulamadım :3: 2012 'de sözlenicek veya sözlenmeyi bekleyenler buda bizim topiğimiz olsun yaşadıklarımızı anlatalımm... :34:

bende 2012 de nişanlanabilirim yani inş. bakalım :10: 5 yıl oldu okul bitti iş konusunuda halledersem 2012 benim yılım olabilir :27:
buarada topiğimiz hayırlı olsun canım :)

Son düzenleme:
görür görmez girdim valla =)
askerliği bitrdik işlerimzde olsun hemen nişan olcak inşallahhhh...
2012 bahr aylarını bekliyorumm =)

çok güzel kızlarr allah inşallah yardımcımız olur bizde şubat gibi düşünüyoruz hayırlısıyla 3 senelik bi beraberlikten sonra.. :69: teşekkürler cvplar için öpüyorumm hepinizi :71:

Son düzenleme:
Bende varim kizlar...seneye agustostan sözüm ekimdede nisanim olcak insallah...söz ramazanliga denk geliyor ama napalim artik bunada sükür

INSALLAHHH canim ya...ben askima kavusmak istiyorum artik :17: Hos daha dügüne 2sene var ama hic degilse seneye nisan söz olduktan sonra koluna girer NISANLISIYIM diye gezerim :64:

bunlar çok güzel şeyler kızlar yaa :69:
64_sevdiğim_20 olsun 2 yıl dediğin ne ki? biz kaç yıl sözlü kalıcaz hiç belli değil :96:

bunlar çok güzel şeyler kızlar yaa :69:
64_sevdiğim_20 olsun 2 yıl dediğin ne ki? biz kaç yıl sözlü kalıcaz hiç belli değil :96:

Hersey hayirlisiyla olsunda beklemekte güzel canim ya :34:

Kizlar siz sözü nisani nasil yapmayi düsünüyonuz? Yani söz nisan bi aradami yoksa ayri ayri mi?

Ben ayri ayri yapmak istiyorum söz evde nisan büyük olsun istiyorum...ama sonrada acaba bosa masrafmi diyorum hani zaten 1sene sonra kina dügün olcak offf amaaan ya ne bilim ne zormus bu isler böyle insan akli karisiyor daha bide ceyiz olayi var tabi

kızlar biz sevgilimle sözü ayrı nişanı ayrı düşünüyoruz, çünkü bunlar bir kere yaşancak şeyler ve ikisini de doya doya yaşamak istiyoruz. :21:
bir de bizim düğüne daha çok olduğu için, ama uzun yıllar da çıktığımız için seneye adını koymak istiyoruz. sözlendiğimizde 7. senemizde olucaz. ondan 1,5 sene sonra sevgilim askere gidicek, o zaman büyük ihtimal nişan olur. kısa dönem askerlik yapıcak, ordan gelip iş bulduğunda da düğün olur.
bizim sözle nişan bir arada olursa çok uzun süre nişanlı kalmış olucaz, beklersek de çok uzun sevgili kalmış olucaz, o yüzden böyle düşündük :97:
bu arada sözü evde kendi aramızda, yani aileler ve yakın akrabalarla yapmayı düşünüyoruz. nişanı da kır nişanı gibi, şöyle yeşillikli bi yerde kokteyl tarzında düşünüyoruz :38:

Merhaba hanımlar yeni katıldım aranıza, ben de 2012 şubat gibi sözlenicem inşallah :16: sevgilim askerde, dönüşünü bekliyorum dörtgözle!

biz yıldönümümüzün tarihini koyduk canım :21:
bazen daha çok varmış gibi geliyo, bazen de hemen o gün gelmiş gibi hissediyorum :78:

bizimde 22 mayıs aslında olabilir ama onun ailesi ocak şubat gibi gidelim demişler hala muallakta yani net bişey yok :)bende bazen gelmesini istemiyorum biraz daha böyle kalayım diyorum bazende hemen gelsin istiyorum :9:allah tamamına erdirsin canım :34:

INSALLAHHH canim ya...ben askima kavusmak istiyorum artik :17: Hos daha dügüne 2sene var ama hic degilse seneye nisan söz olduktan sonra koluna girer NISANLISIYIM diye gezerim :64:

aynenn canım sende benim gibi düşünüyosun :1: biz bide aynı mahalledeyiz herkesin gözü bizde bende koluma takıp rahat rahay gezmek istiyorum..bizimde 2 sene yi bulur :69:

aynenn canım sende benim gibi düşünüyosun :1: biz bide aynı mahalledeyiz herkesin gözü bizde bende koluma takıp rahat rahay gezmek istiyorum..bizimde 2 sene yi bulur :69:

desene canim bizde bi hava atma potansiyeli var :82:

saka bi yana insallah nasip olur o günler hepimize önce nisanlim diye koluna girmek sonrada KOCAM diye ahhh ahhh:16::16::16: ben zaten ozaman hic ayrilmam herhalde kolundan :9:

desene canim bizde bi hava atma potansiyeli var :82:

saka bi yana insallah nasip olur o günler hepimize önce nisanlim diye koluna girmek sonrada KOCAM diye ahhh ahhh:16::16::16: ben zaten ozaman hic ayrilmam herhalde kolundan :9:

inşallah canım zaman bir an önce geçer ve mutluluğumuzu herkese gösteririz :3: eger benden önce sözlenirsen haberim olsun :1:

Back