Nikah 2012 'de nikahlari kıyılacak arkadaşlar buraya =)

benımde 23 agustos ınsallah memelektte salonda yapıcaz.nişanlımın memlekttede düğün insallah hatabgun nıkah için işlemleri halledıcez:)
 
selam kızlar benim düğünüm 14 temmuzda lakin niahı daha kararlaştırmadık tarih olarak düğün salonuna da çağırmıcaz bence iki evet için gereksiz pahalı 600 tl... yalandan cübbeli bıyıklı bi amca bulmak daha mantıklı olabilir 50 tl ye =)
 

bence de çok gereksiz ya, resmen adam soyuyolar... benim çok yakın bi arkadaşım beşiktaş evlendirme dairesinde nikah yaptı, sözde 200 falan anlaşmışlardı, ordaki görevliler yok nikah defterini vermem, yok perdeyi açmam 500 liraya patladı yarım saatte... benim nikahta da yapmaya kalktılar da delici bakışlarımla düşmanı alt ettim..:)))
 
bizde bugün kan verdik tahlilleri yaptırdık sağlık raporu için, cuma günü de nikah günü almaya gideceğiz kafamızda bir tarih yok ama düğün 23 haziranda düğünden önce olacak nikah bizde düğn salonuna çağırmak istedik ama gerçekten on dakikalık bir olay için çok fazla ücret isteniyormuş:26:
 
23,06,2012 de dügünüm var ama nikahımı 04,06,2012 tarihinde yapmayı istiyorum butun herseyimiz tamam yarın gün alıcaz inşallah istedigim tarihde olur ama nikahda biz nişanlımla daha spor bırazda enteresan giyinmek istedik ayagımızda beyaz Converslerimiz aynı tonda jeanlerimiz üstümüzede internetten tasarlıycagımız gelin damat tisörtleri olcak benımkı beyaz onunki siyah diye dusunuyoruz ama ıkısıde beyaz olabılır .Bizim nikahımızdada ailelerimiz ve arkadaslarımız olucak sadece oyuzden böle olması bizi daha cok rahat ettiricekdir diyoruz bakalım :)
 
Kızlar günaydın,

Biz nişanlımla bir günde bu nikah işlemlerini (başvuru) halletmek istiyoruz. Çünkü sadece 1 gün izin alabileceğiz. Bu sağlık raporu için yapılan tahliler felan çok uzun sürüyormu?

Ankarada nikah işlemlerini yaptıranlar varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
 

bizimde düğün tarihimiz 23.06.2012 nikahıda (sadece salı ve perşembe günleri nikah kıyıldığı içinmiş) 07.06.2012 tarihine aldık ama ben daha ne giyeceğimi bilmiyorum siz iyi değişikte olsa bi karar vermişsiniz
 

bizde nikah tarimizi 04,06,2012ye alamadık malesef ogun nıkah yokmus tatılmıs bir gun sonrasına aldık . evet karar verdik iyimi kötümü oldu bılmıyorum ama bu kararda nısanlımın buyuk etkısı var :):) cunku rahatlıgından hıc odun vermıyo :)
 
biz çıkmaya başladığımız tarihimizi aldık 13.07.2012 de nikahımız kıyılacak​
 

hayırlı olsun canım nikah tarihin
bende elbisemi aldım bugün
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…