- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi Melegimbenim
benımde 23 agustos ınsallah memelektte salonda yapıcaz.nişanlımın memlekttede düğün insallah hatabgun nıkah için işlemleri halledıcez:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar benim düğünüm 14 temmuzda lakin niahı daha kararlaştırmadık tarih olarak düğün salonuna da çağırmıcaz bence iki evet için gereksiz pahalı 600 tl... yalandan cübbeli bıyıklı bi amca bulmak daha mantıklı olabilir 50 tl ye =)
nikahım yarın 13:30 da :))
düğünümde temmuzun ilk haftası olucak inşallah nişanlım düğün yerini ayarlayabilirse
1 temmuzzz 2012 :))
23,06,2012 de dügünüm var ama nikahımı 04,06,2012 tarihinde yapmayı istiyorum butun herseyimiz tamam yarın gün alıcaz inşallah istedigim tarihde olur ama nikahda biz nişanlımla daha spor bırazda enteresan giyinmek istedik ayagımızda beyaz Converslerimiz aynı tonda jeanlerimiz üstümüzede internetten tasarlıycagımız gelin damat tisörtleri olcak benımkı beyaz onunki siyah diye dusunuyoruz ama ıkısıde beyaz olabılır .Bizim nikahımızdada ailelerimiz ve arkadaslarımız olucak sadece oyuzden böle olması bizi daha cok rahat ettiricekdir diyoruz bakalım :)
bizimde düğün tarihimiz 23.06.2012 nikahıda (sadece salı ve perşembe günleri nikah kıyıldığı içinmiş) 07.06.2012 tarihine aldık ama ben daha ne giyeceğimi bilmiyorum siz iyi değişikte olsa bi karar vermişsiniz
biz çıkmaya başladığımız tarihimizi aldık 13.07.2012 de nikahımız kıyılacak
bizde nikah tarimizi 04,06,2012ye alamadık malesef ogun nıkah yokmus tatılmıs bir gun sonrasına aldık . evet karar verdik iyimi kötümü oldu bılmıyorum ama bu kararda nısanlımın buyuk etkısı var :):) cunku rahatlıgından hıc odun vermıyo :)
hayırlı olsun canım nikah tarihin
bende elbisemi aldım bugün
hayırlı olsun canım nikah tarihin
bende elbisemi aldım bugün