• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah 2012 'de nikahlari kıyılacak arkadaşlar buraya =)

hufff ben eylül gibi yapmaktan yanayım ramazan çıksın aradan diye ama nişanlım temmuzun ilk haftası istiyor..6-7-8 temmuz karar veremedik henüz..bir de düğün için yer bakmaya başladık ama her yer daha şimdiden dolmuş..biz erken ayağa kalktık sanıyordum ama bizden hızlılar da varmış..

zor bu isler canim yaa, insallah istedigin gibi yer bulursunuzz :):21:

Merhaba arkadaşlar. Benimde 2012 yaz sonlarına doğru nikah ve düğünüm olacak inş.
insallah canim , sevindim:) gel 2012 geeeeel :)):31:

selaaaam kizlaaar benimde nikahim eylül 2012 de olacak....:17:
sizce nikahta illa beyaz bir elbisemi tercih edilmeli? bence degisik renklerde olabilir, ne diyorsunuz?

selam canim, hayirlisi olsun benimde nikahim eylül ekim gibi olacak 2012de hayirlisiyla:) dügün tarihin bellimi??
yok canim mecbur degilsin zevk meselesi.. ben acikcasi nikahta beyaz giyme taraftari degilim hos bulmuyorum acikcasi..
nikahimda elbise giyecem ama model ve renk henüz karar vermedim abiye olabilir, sade olabilir zevke göre :) ama beyaz giymiyecem:))
:16::16::16:

Nikah tarihim daha tam belli degil.. 22 eylül olabilir.. Dügünüm 6 ekim de olacak..
Bende begenmiyorum beyaz.. Zaten dügünde insallah beyazlar icinde olacaz:))
Krem rengide olabilir .. Illa beyaz olmasi gerekmiyor bence...

Allah kısmet ederse 23 haziranda gündüz nikahımız var aksam da düğünümüz..düğün yerine de rezervasyon yaptırdık ama henüz kesinleşmedi pazar günü görücez inşallah..

Allah'ım aylardır mekanlara bakıyorum inşallah bu sefer anlaşırız..

ayrıca kızlar bakırköy belediyesinde nikah defteri ne zaman açılıyor bilgisi olan var mı?

Nikah tarihim daha tam belli degil.. 22 eylül olabilir.. Dügünüm 6 ekim de olacak..
Bende begenmiyorum beyaz.. Zaten dügünde insallah beyazlar icinde olacaz:))
Krem rengide olabilir .. Illa beyaz olmasi gerekmiyor bence...
yani ila beyaz olacak diye birsey yok:) hayiliri canim
Allah kısmet ederse 23 haziranda gündüz nikahımız var aksam da düğünümüz..düğün yerine de rezervasyon yaptırdık ama henüz kesinleşmedi pazar günü görücez inşallah..

ayrıca kızlar bakırköy belediyesinde nikah defteri ne zaman açılıyor bilgisi olan var mı?

hayirlisi canim insallah gönlünüze göre bulursunuz biyer:)

2012 eylülde nikahım ve düğünüm inş :) ama nikahı salonda istiyorum bi daha ayrı nikah salonu olamsın uğraşmim:D:1:

Canım öncelikle hayırlı olsun benimde 2012 eylül de düğünüm :) biz 2 ayrı şehirlerdeyiz ben istanbul nişanlım bursa oyüzden nikah burda düğün bursada olucak 2 sindede gelinlik gynmek istyrm çnkü istanbulda çevrem var ama yorucu olucak bnm için cuma kına ,cmrtesi nikah pazar düğün die düşündük ama gelenlerin çok zor olur gece dönmesi diye hala kararsızız :( ne yapsak fikri olan varmı ? nişanlm cmrtesi günü hem nikah hemde akşam düğün olsn diyo oda çok yorucu olur yetştiremem diye korkuyorum :(:(

Canım öncelikle hayırlı olsun benimde 2012 eylül de düğünüm :) biz 2 ayrı şehirlerdeyiz ben istanbul nişanlım bursa oyüzden nikah burda düğün bursada olucak 2 sindede gelinlik gynmek istyrm çnkü istanbulda çevrem var ama yorucu olucak bnm için cuma kına ,cmrtesi nikah pazar düğün die düşündük ama gelenlerin çok zor olur gece dönmesi diye hala kararsızız :( ne yapsak fikri olan varmı ? nişanlm cmrtesi günü hem nikah hemde akşam düğün olsn diyo oda çok yorucu olur yetştiremem diye korkuyorum :(:(

tatlım bence cuma günü hem nikah hem kına olsun cumartesi dinlenirsiniz hem misafirler içinde rahat olur 1 gün ara vermek...:16:

hayirlisi canim insallah gönlünüze göre bulursunuz biyer:)

sağol canım inşallah hepimiz gönlümüze göre bir yer buluruz..

bu sefer beğendik ama fiyatı çok yüksek söylediler..artı ödemeyi hemen istiyorlar..o biraz zora soktu..biraz daha opsiyon verdiler ama hala kesinleştiremedik düğün yerini..

acayip stres yapıyorum ve gerginim..
ne yapıcagımızı bilemiyorum..

bizimde farklı şehirler canım, okadar zor olcakki bilmiyorum napıcaz :26: bizde cuma kına cumartesi ankda düğün pazar günüde çorumda düğün olcak.memur olduğumuz için tayin işleri var nikahı düğünden önce yapıcaz mecbur.aynı gün ordan oraya gitmek çok sıkıntılı olur canım yaa,il dışı birde.

Kızlar bende kısmetse hazıranda evlenıcem ama tarıhını kesınleştırmedık nışanlım polis olduğu için şark durumumuz var bunun için hazıranın 15 den sonra bır tarıh düşünüyoruz şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun darısı tüm bekarların başına

1 Temmuz 2012 bende evliler kervanına katılıcam arkadaşlar inşallah düğün+nikah olucak ayrı istemedim gelinliğimle o nikah masasına oturmak istiyorum :16:

ayrıca kızlar bakırköy belediyesinde nikah defteri ne zaman açılıyor bilgisi olan var mı?[/QUOT

canım benm nişanlım düğünde nikah istemiyor. ama bende nikah masasına gelinlik le oturmak istiyorum :) o yüzden senn dediğin gibi bişi düşündüm. ama nasıl yetişir nasıl olur bilemedim. o günü nasıl organize ettin yardımcı olurmusun bana ?

Son düzenleme:
Bizimde 7 Temmuz gündüzdü ama ben gündüz istemediğim için ve maalesef mekanlarda yer kalmadığı için 2 Temmuza aldık bugün sözleşme tarihini nikahımızda salonda kıyılıcak nikah için görüştük şubatta gidip belediyeden gün alıcaz 6 ayı geçmemesi gerekiyormuş belgelerin

Merhaba ben bu forumda yeniyim.. Hepimize hayırlı olsun nikah tarihlerimiz..
Bizde nişanlımla tarihe karar verdik aramızda.. 8 eylül 2012 :16:
Yalnız aklıma takılan birey var.. Ben Bursa'dayım nişanlım İstanbul'da.. Nikahımız İstanbul'da olacak..
Nikah için istediğimiz belediyeyi seçemiyor muyuz?
Mutlaka birimizin ikamet ettiği yer mi olmak zorunda ?
Mesela nişanlım Maltepede illa oradaki nikah dairesinde mi evlenmek zorundayım :( ?

Merhaba ben bu forumda yeniyim.. Hepimize hayırlı olsun nikah tarihlerimiz..
Bizde nişanlımla tarihe karar verdik aramızda.. 8 eylül 2012 :16:
Yalnız aklıma takılan birey var.. Ben Bursa'dayım nişanlım İstanbul'da.. Nikahımız İstanbul'da olacak..
Nikah için istediğimiz belediyeyi seçemiyor muyuz?
Mutlaka birimizin ikamet ettiği yer mi olmak zorunda ?
Mesela nişanlım Maltepede illa oradaki nikah dairesinde mi evlenmek zorundayım :( ?

canım başka belediyede evlenebiliyorsun die biliyorum lakin ödediğiniz ücret artıyor hafta içi ile hafta sonu arasında bile ucurum var kadıköy belediyesininkini kopyalıyorum sana EVLENDİRME DAİRESİ 2011 YILI ÜCRET TARİFESİDİR
NİKAH SALONLARI SALON GÜNLERİ 2011 YILI

A SALONU HAFTA İÇİ 80 TL
A SALONU HAFTA İÇİ CUMA 17-19 ARASI 250 TL
A SALONU HAFTA SONU 450 TL
A SALONU HAFTA İÇİ İZİN BELGELİ GELENLER 130 TL
A SALONU HAFTA SONU İZİN BELGELİ 550 TL
A SALONU HAFTA İÇİ İZİN BELGELİ CUMA 17-19 ARASI 350 TL

B SALONU HAFTA İÇİ SAAT 09-11.45 ARASI ÜCRETSİZDİR (İZİN BELGELİLER HARİÇ)
B SALONU HAFTA SONU (1 SAAT) 300 TL
B SALONU HAFTA İÇİ SAAT 13.TEN SONRASI 50 TL
B SALONU HAFTA İÇİ İZİN BELGELİ (TÖRENSİZ) 100 TL
B SALONU HAFTA SONU İZİN BELGELİ 400 TL

DIŞ NİKAHLAR (SALONLARIMIZ DIŞINDAKİ NİKAHLAR)

1.2.3 BÖLGELER KADIKÖY GENELİ 200 TL
4.BÖLGE KADIKÖY DIŞI (ANADOLU YAKASI ATAŞEHİR, MALTEPE) 250 TL
5.BÖLGE KADIKÖY DIŞI (ANADOLU YAKASI BEYKOZ, ÜSKÜDAR VE SAHİL) 300 TL
6.BÖLGE KADIKÖY DIŞI (AVRUPA YAKASI ŞİŞLİ, BEYOĞLU, BEŞİKTAŞ EMİNÖNÜ SAHİL) 400 TL

KAMU SOSYAL TESİSLER (İLÇEMİZ DAHİLİNDE) 100 TL
KAMU SOSYAL TESİSLER (ANADOLU YAKASI) 150 TL
KAMU SOSYAL TESİSLER (AVRUPA YAKASI) 200 TL

EV NİKAHI ,DÜĞÜN SALONU (İLÇEMİZ DAHİLİNDE) 130 TL
NOT:İLÇEMİZ DIŞINDAN NAKİL GELENLER (İZİN BELGELİ) MESAİ DIŞINDA VE HAFTA SONU SALON ÜCRETLERİNE 100 TL FARK ÖDER

NOT: ÇİFTLER AYRICA BU ÜCRETLERİN DIŞINDA 50 TL AİLE CÜZDANI, 7 TL DOSYA ÜCRETİ TOPLAM 57 TL ÖDEYECEKLERDİR.
bu izin belgeli dedikleri diye biliyorum ikametgahı farklı yerde olanlar için

Teşekkür ederim ayrıntılı bilgi için :o yer pek de önemli değil aslında hayırlısı olsun.. Tekrar sağol ;)

kızlar kısmetse bizimde nikahımız 14. temmuzda düğün salonunda kıyılacak :16: hepimiz için hayırlısı olsun, aşk dolu huzur dolu yuvamız olsun :21::38:

Back