- Konu Sahibi Melegimbenim
ya arkadaşlar biz temmuzda gün alabilicez eylüle yer bulabilir miyiz dersiniz eylül başı yani sonuna sarkmaması lazım istanbulda üsküdar nikah dairesinde hafta içi de olabilir yeterki yer bulabilelim ne dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar :) bizde geçen hata gün aldık. 17 hazirana. eylüle temmuzda gün bulmak biraz zor olabilir. çünkü 6 ay önceden açılıyor dönemler. yani haziranınki ocak başında açıldı mesela. eylülünkide mart basında açılacak. haziran-temmuz-ağustos-eylül dönemleri en yoğun olan dönemler. bence biraz daha erken alın..
keşke daha önce alma imkanımız olsa canım ama erkek arkadaşım kaptan ekimde çıktı sefere onların yükselme yasasında da değişiklik olduğundan günlerini doldurup inmek istiyo dier türlü denizde kalması gereken süre uzayacak :44: sanki şartları çok kolaymış gibi mesleği iyice zorlaştırıyorlar ondan temmuzda inmeyi düşünüyo bişi çıkmazsa dünya geneli çalıştığı için de türkiye henüz seyir planında yok inşallah olur da en azından vekalet alırım ondan o şekilde ben başvuruyu yaparım peki hafta içi bulma şansımız da mı düşük sence hafta içi haftasonu farketmez çünkü yer bulalımda yeter ztn düğün değil nikah dairesinde nikah yaptırcaz sadece bu şekil daha mı kolay olur daha mı zor olur bilmiyorum gerçi :18:
sanada hayırlı olsun canım tarihiniz mutluluklar
haftaiçi bulabilirsiniz diye düşünüyorum. haftasonları hemen doluyor ama hafta içi erken saatlerde olmasının sizin için sakıncası yoksa rahatca bulursunuz bence.. hayırlı olsun şimdiden allah kavuştursun :)
1 eylül 2012 de düğünüm ve nikahım var :)
oooo siez daha var benim dugunum 1 nisandaaa.:) hazırlıklar ne durumda ben ufak ufak tamamlıyorum çeyizi.şubat başı gibide evi dökmeye başlayacagız mart 18 gibide çeyizim gidecek.
selaaam kızlaaaaarr bugün nikah günümüzü aldık çok şükür :) 10.06.2012 aynı zamanda düğün günümüz
ocak 1 inde başlamış haziran için kayıtlar istediğimize saate alamadık. eğer daha gün almamış olanlar varsa aman diyim elinizi çabuk tutun kızlar erkenden gidin alın istedğiniz güne ve saate. çok kalabalıktı millet akın akın evleniyo valla :)
2012 de evlenen herkese şimdiden mutluluklaarrr :) :) :) ben bugün çok mutluyum yaaa
canım sen hangi belediyeden aldın??benim aradıgım belediyeler 1 martta acılıcagnıı söyledi..üüüff