• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 BURSA Gelinleri nerdesiniz.. Yerleri paylaşıp bilgi verelimm

rüyaparkı merak ettim :) bana link atarmısınız? çiğdemcim daha rahat haberleşrz artık :1: nişan fotolarım ve biçoğu albümlerimde var bakarsın bende bakıcam .. şimdi çıkıyorumm yine görüşürüz kızlar..

ay ınanmıyorum kac para ıstıolar guclerımızı bırlestırelım alalım :1::1:
sanırım 2 buçuk trilyoncuk canım, birleştirebilir miyiz sence :9::9::9:

Kzılarr selamlarrrr
dünya küçük tanıdık fln çıkılıyo :)))))))
yaa bnm nikahım 5 mayıs da ank da düğünüm 12 mayıs da bursada olacaktı belki hatırlarsınız ama tarihler deiştii ank da 28 Nisan nikah Bursada 29 nisan düğün :))) Ank da Nikah salonumızu tuttuk... vee hala bursadaki salonu tutmadıkk gidip bakamadık hiç biyere :((( sizin tavsyeleriniz üzerine kayınvaliedeme gold,yıldırım,atalay ve zas ı söledim bu haftasonu onlar bi önden bakacaklar. salaon konusunda stres oldumm iice :((((
hayırlısı olsun canım, inşallah gönlüne göre olur. Organize sanayi taraflarına uzak demezse sizinkiler çalışkan balo salonuna da baksınlar, ben nişanımı yapmıştım orda :34:

hayırlısı olsun canım, inşallah gönlüne göre olur. Organize sanayi taraflarına uzak demezse sizinkiler çalışkan balo salonuna da baksınlar, ben nişanımı yapmıştım orda :34:

teşekkürler orayı da söyleyeyim yarın :S offf bu bursadaki düğün konusunda çok umutsuzum nedense sanki hiçbişey istediim gibi olmayacakmış gibi bi his var içimde :S

rüyaparkı merak ettim :) bana link atarmısınız? çiğdemcim daha rahat haberleşrz artık :1: nişan fotolarım ve biçoğu albümlerimde var bakarsın bende bakıcam .. şimdi çıkıyorumm yine görüşürüz kızlar..
Attım canım :34: msjına bak

teşekkürler orayı da söyleyeyim yarın :S offf bu bursadaki düğün konusunda çok umutsuzum nedense sanki hiçbişey istediim gibi olmayacakmış gibi bi his var içimde :S
güzel olur merak etme sen, için rahat olsun... bu salonların hepsi güzel, sana bişey bırakmazlar, herşeyi senin yerine düşünüyorlar zaten.. sen sadece gecenin tadını çıkart :34:

canım ben de çok para vermek istemiyorum ama düğünüm istediğim gibi biyerde olmadığı için kınam güzel biyerde düğün gibi olsun istiyorum. Ama çok da para vermek istemiyorum, çelişkideyim yani.. Rüyapark boş olaydı hemen tutacaktım, ama maalesef. Buzz park da hüsran oldu.. Merinosa bakacağım bakalım.. Kanal boyunda benim bildiğim bi elegans bide hanzade var.. başka nereleri var, bana da bulursan haber verir misin? hatta gidersen eylül için de fiyat sorar mısın?

tatlım benım o bakacagım salonu sen begenmezsın gıbı gelıo ama senın ıcın sorabılırım. bıraz merdıven altı tarzı bı yer galıba gercı bende gıdıp gormedım bırınden duydum tel ettım 950 tl dedı. yakın zamanda gıdıp bakarım adı da özdemirler

hıc uzme tatlı canını, ben yıldırımda nısan yaptım deryaw da çalıskanda ıkımızde memnun + memnun kaldık sen dusun o yuzden sıkıntı yapma kendıne. senın bısı dusunmene gerek kalmıo elınden tutup yonlendırıolar senı zaten :)))

tatlım benım o bakacagım salonu sen begenmezsın gıbı gelıo ama senın ıcın sorabılırım. bıraz merdıven altı tarzı bı yer galıba gercı bende gıdıp gormedım bırınden duydum tel ettım 950 tl dedı. yakın zamanda gıdıp bakarım adı da özdemirler
tamam canım, sen bi git gör de, belli olmaz bana :1:

tatlım buarada gelınlıuk bakarken falan bırbırımıze yardımcı olalım ben suan harıl harıl balayı arayısı ıcındeyım kızlar sız ne durumdasınız ya

merhaba kızlar

deryaw düğün tarihimiz aynı benimde 15 eylül kına 16 eylül düğün ama düğün gündüz olacak :(

çiğdem bizde balayı için yer bakıyoruz granada da karar verdik gibi bu hafta halledeceğiz inşallah

gelinlik konusunda bende yardımlarınızı bekliyorum

tatlım buarada gelınlıuk bakarken falan bırbırımıze yardımcı olalım ben suan harıl harıl balayı arayısı ıcındeyım kızlar sız ne durumdasınız ya

biz ayarladık çiğdemcim balayını geçen hafta çok rahatladım :21: darısı başınıza diyorum.. biz Voyage Belek e gidicez.. tek istediğim yerdi Voyage balayı oteli ödülü almıştı.. :34: iyice araştırın balayı çok daha özel düğün bi telaşeli geçiyor ama balayı hiç mi hiçç unutulmuyor :49: ben haftaya gelinlik denemeye çıkıcamm onunda hallolması lazım çok az kaldı yardımcı oluruz brbirimize canım :21:

white tatlm sıkma canını benim düğünüm Grand Salonda olucak bi orayada bak istersen çok güzel bi salon :34:

biz ayarladık çiğdemcim balayını geçen hafta çok rahatladım :21: darısı başınıza diyorum.. biz Voyage Belek e gidicez.. tek istediğim yerdi Voyage balayı oteli ödülü almıştı.. :34: iyice araştırın balayı çok daha özel düğün bi telaşeli geçiyor ama balayı hiç mi hiçç unutulmuyor :49: ben haftaya gelinlik denemeye çıkıcamm onunda hallolması lazım çok az kaldı yardımcı oluruz brbirimize canım :21:

white tatlm sıkma canını benim düğünüm Grand Salonda olucak bi orayada bak istersen çok güzel bi salon :34:

canım bızde cok tıtızız balayı konusunda sımdılık bakmakla mesguluz. kac gun ve ne kadaranlastınız tatlım ve hangı turdan aldınız. buarada gelınlık ıcın bıraz erken degıl mı tatlım ya.... bu arada tuttugunuz salon gercekten gusel hersey gonlunuzce olur ıns

canım bızde cok tıtızız balayı konusunda sımdılık bakmakla mesguluz. kac gun ve ne kadaranlastınız tatlım ve hangı turdan aldınız. buarada gelınlık ıcın bıraz erken degıl mı tatlım ya.... bu arada tuttugunuz salon gercekten gusel hersey gonlunuzce olur ıns

cnm 5 gece 6 gün 3.535 TL ama 5 günü uzatıcaz başka yerlerede geçeriz dedik yetmez çünkü :1: bide şöyle bi düşüncemiz var ramazan bayramında yunanistana gemi turu düşünüyoruz :32: hemen almıcam gelinlik korkma :1: sadece üstümde görmek istiyorum hangi model ne kdr yakışıyor diye eğer hazır beğenmezsem bursada istanbula gidicem yakın bi zmnda ordan bakıcam ya da bursada diktiricem.. cnm bu arada biz görüştük turla sonrada bi oteli arayalım dedik otel daha uygun fiyat söyledi tur bize 3.750 tl demişti:26: bizde otelden aldık :34: sizde arayın karşılaştırma yapın :34:

kızlar ben gelinliğimi sipariş verdim ve astar provası bile yaptırdım :16: temmuzun 14 ünde olacak düğünüm :31:
mart nisan gibi düşünmüştük bizde ama o dönemler herkes gelinlik vs diktireceği için aradan çıksın muhabbeti olmaması adına biraz erken davrandım :29: yavaş yavaş başladılar bakalım bende çok merak ediyorum nasıl olacak :34:

kızlar ben gelinliğimi sipariş verdim ve astar provası bile yaptırdım :16: temmuzun 14 ünde olacak düğünüm :31:
mart nisan gibi düşünmüştük bizde ama o dönemler herkes gelinlik vs diktireceği için aradan çıksın muhabbeti olmaması adına biraz erken davrandım :29: yavaş yavaş başladılar bakalım bende çok merak ediyorum nasıl olacak :34:

nereye diktiriyorsun rabis?

cnm 5 gece 6 gün 3.535 TL ama 5 günü uzatıcaz başka yerlerede geçeriz dedik yetmez çünkü :1: bide şöyle bi düşüncemiz var ramazan bayramında yunanistana gemi turu düşünüyoruz :32: hemen almıcam gelinlik korkma :1: sadece üstümde görmek istiyorum hangi model ne kdr yakışıyor diye eğer hazır beğenmezsem bursada istanbula gidicem yakın bi zmnda ordan bakıcam ya da bursada diktiricem.. cnm bu arada biz görüştük turla sonrada bi oteli arayalım dedik otel daha uygun fiyat söyledi tur bize 3.750 tl demişti:26: bizde otelden aldık :34: sizde arayın karşılaştırma yapın :34:

hayırlısı olsun cnm :)))) bızde 7 gun dusunuyoruz eger ızın uzun olursa yakınlarda bı yer var oraya gecelım dedık. vılla sapanca dıe bı yer bayıldım orayada ...

Kızlrr günaydınnn desteğiniz için teşekkürler :))
Karlıtepe düğün salonunu bilio musun???
Nasıl bi yer?
sanırım orayı tutmuşlar :((

Kızlrr günaydınnn desteğiniz için teşekkürler :))
Karlıtepe düğün salonunu bilio musun???
Nasıl bi yer?
sanırım orayı tutmuşlar :((

ben biliyorum orayı hiç üzülmeni gerektircek durum yok çok güzel :16:
salon her açıdan hem çok şık hemde çok güzel:16:
zaten önemli olan o gün yüzünüzden gülücüklerin eksik olmaması:34:

ben biliyorum orayı hiç üzülmeni gerektircek durum yok çok güzel :16:
salon her açıdan hem çok şık hemde çok güzel:16:
zaten önemli olan o gün yüzünüzden gülücüklerin eksik olmaması:34:

gerçekten içimi rahatlattın...
buradaki arkadaşların yardımyla belirlediğim 7-8 tane yer söledim onlara önden bakmaları için sonra da biz gidip nişanlımla karar verecektik ama hiçbirine bakmamışlar onlar önceden kararlarını vermişler zaten :(((( bir de baktık hiç birinde yer yok o yüzden burası olsun dediler halbuki ben hepsini aradım gold hariç yer vardı... gerçekten çok can sıkıcı bi durum oldu ama yer güzelse en azından daha kabul edilebilir bir durum olacak bnm için.
Oradaki majestic salonda olcakmış.

Back