- 12 Kasım 2010
- 646
- 110
- 123
Veee kına için son karar.... Gold Majesty Queen Salon
Hayırlı uğurlu olsun derya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veee kına için son karar.... Gold Majesty Queen Salon
çok sağol çiğdemcim, aminn inşallahh aslında çok oldu karar vereli ama, yine hüsrana uğramamk için kontrat yapmadan yazmak istemedim.. ve 4 ayın sonunda nihayet kontratı yapabildikhayırlı olsun cnm sonunda karar vermıssın.
harıka bı kına gecen olur ıns
çok teşekkür ederim canımmmHayırlı uğurlu olsun derya :)
Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba
Düğünü kınayı balayını bitirdik ve geldim...
Herşey çok güzel geçti. Çok güzel bir kınam ve düğünüm oldu.
Bir çoğunuz biliyor düğünümüz Çağrı Düğün Salonunda oldu. Salondan genel olarak memnun kaldık. Ama bizi rahatsız eden durumlar oldu. Bunları paylaşmak istedim. Çünkü bizden sonraki gelinlere fikir olabilir.
1-) Salonun ışıklandırması bence yetersiz. Yani kapasite var ama kullanmıyorlar. Düğün öncesinde söylememe rağmen yine bütün ışıkları yakmadılar içerde.
2-)Garsonlar (özellikle şef garson) çok fırsatçı, sürekli birilerinden bişey için bahşiş istiyorlar. Verdiğin bahşiş miktarlarını beğenmiyorlar. Ukala ukala cevaplar veriyorlar. Sakın nikah sonrasında dans edecekseniz, evlilik cüzdanınızı emaneten de olsa garsonlardan birine vermeyin. Geri almak size epey pahalıya patlıyor
3-)Fotograf kaliteleri çok düşük. Fotolarda insanların yüzleri ceset gibi beyaz beyaz çıkıyor.
4-)Eğer araba süslerinizden kaybolmasını istemediğiniz bişey varsa, arabadan inerken söküp arabanın içine alın. Ben kendi ellerimle yapay çiçeklerden baş harflerimizi yapmıştım, arabanın arkasına onları yapıştırmıştık. Düğün salonunun otoparkında çaldılar. Hem de otoparkın son katında gelin arabasından başka araba da yoktu. Misafirler de o kata park etmemişti. Kim aldıysa günahı boynuna...
merhaba, walla gold majesty den çoooookkkkkk memnun kaldık, herşey harikaydı..Merhaba, evleneli epey olmuş, hayırlı uğurluolmasını dilerim. Kına için Gold mAjesty den memnun kaldınız mı? Nasıl bir fiyat prosedürleri var bilgilendirebilir misin?
Burdaki herkes bursa gelini zaten :26:lütfen bursadan birileri olsun burda yardıma ihtiyacım var
hayırlı uğurlu olsun, bursamız çok güzeldir, sıkılacağını düşünmüyorum. Nilüfer de güzel biyer. İnşallah zamanla kendine çevre edinip güzel vakit geçirirsin.Meraba ben bursa nilüferin nasıl bi yer olduğunu merak ediyorum samsunluyum evlenip bursaya yerleşicez atalay yıldız düğün salonu nasıl bi yer bi de bursa eğlenceli bi yermidir yani sıkılırmıyım ((( yardımcı olursan çok sevinirim
Gold majesty de kınam oldu, çok memnun kaldım, herşeyiyle çok başarılılar, tavsiye ederim. Bütün misafirler de çok beğendi.Arkadaslar gold majestyi düşünüyordum yemekli dugun fikri olan var mıdır acepp
hoşgeldinBende bursaya gelin geldimm:) güzel ama arkadaş olmayınca herşey sıkıcı