• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 BURSA Gelinleri nerdesiniz.. Yerleri paylaşıp bilgi verelimm

merhaba deryaw

çalışkanın video ve fotoğraf çekim kalitesi nasıldı?
merhaba,
fotoğraflar güzeldi canım, hepsini cd içinde verdiler bize, video çekimi de güzeldi, başlangıç ve bitiş orjinal oldu, nişanın sonunda en yakınlarımıza, anne babalarımıza, en yakın dostlarımıza fln soru sorup röportaj yaptılar, bu da bize süpriz oldu :1:
En sonda da gelin odasında bizimle konuşup videoyu sonlandırdılar...
Ama bahşiş istemeleri ve bazı yerlerde hızlı geçişler yapmaları hoşuma gitmedi:19: Ki fotolar için zaten ekstra bir ücret ödememize rağmen:19:
Hızlı geçiş yaptıklarında görüntü iyi olmamış.. bazı yerlerde böyle olunca kişileri seçemedim, tabi bunu izlerken anlıyor insan:26:
Yalnız 3-4 saat sürekli çekmeleri çok iyi... Bazı salonlarda sadece belli yerleri çekiyorlar, o da 90 dk..
Senin için önemli olan şeyler çekilmemiş olabiliyor.. Böyle kamera hiç kapanmadan çekince hiç bişey gözden kaçmıyor..

Çok teşekkür ederim :42:

Bir de araba süsleme ve kuaför konusunda bilgi verebilir misin :26:
Biz araba süsletmedik canım, ama süslemeye çiçek koydurursan ekstraya giriyormuş, onu öğrenmiştim...
Kuaför de bence ücretsiz olmasına rağmen gayet güzel yaptı, baştan savmadı...
Ama yine de kendi alışık olduğum bildiğim kuaförüm kadar da memnun kalmadım açıkçası..
Ben eğer beğenmediğim bişey olsaydı oradan çıkıp kendi kuaförüme gidecektim, ama çok şükür gerek kalmadı...
Meliha kuafördü, meliha hanım yaptı saçımı makyajımı...
beğenmediğin bişey olunca düzeltiyor, çok anlayışlı bir bayan...
saçımı çok beğendim de, makyaj biraz abartı oldu sanki.. ama yinede herkes makyajımı da beğendi...
Kuaförde de manikür pedikür, kirpik takma gibi şeyler ekstra..
Ama su bazlı porselen makyaj ve gelin saçı ücretsiz..
Ben kirpik taktırmıştım, 25 lira fark verdim, o kadar.
Tam olarak ne istediğini ve nasıl istediğini anlatabilirsen, hatta mümkünse istediğin modelin fotosunu gösterirsen daha iyi yapar heralde:34:
sizin düğün mü olacak?
anlaştınız mı peki salonla?

Son düzenleme:
Evet düğün olacak canım

Geçen gün anlaştık ama ayrıntı sormadığım için şimdi hep acabalar var aklımda

Çiçek ekstra şu ekstra bu ekstra yeni evlenenleri yolunacak kaz gibi görmelerine çok sinir oluyorum :52:

Evet düğün olacak canım

Geçen gün anlaştık ama ayrıntı sormadığım için şimdi hep acabalar var aklımda

Çiçek ekstra şu ekstra bu ekstra yeni evlenenleri yolunacak kaz gibi görmelerine çok sinir oluyorum :52:
Kesinlikle öyle... Hangi salona gidersen git bu böyle... benim bursada gezmediğim salon kalmadı gibi neredeyse... hep aynı prosedür. Nasıl olsa bunlar bir yola çıkmışlar, kesenin ağzını açmışlar, biraz da biz yolalım mantığındalar..
Yine de salondan sıkıntı yaşamadık, herşeyin hakkını verdiler walla...
Dillere destan bir nişan oldu gerçekten..
Erkek tarafı hala nişanın etkileriyle çalkalanıyormuş :1::1:
Bu kadar güzel bir nişan yapacağımızı kimse hayal etmiyordu heralde:9:
Sana da hayırlı olsun şimdiden, herşey istediğin gibi gönlünce güzel olsun inşallah:34:
Mutluluklar...

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
her şey senin içinde güzel olur inşallah

Salon konusundaki bilgilerin içinde çok teşekkürler :3:

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
her şey senin içinde güzel olur inşallah

Salon konusundaki bilgilerin içinde çok teşekkürler :3:
Çok teşekkür ederim, inşallah :69:
Yardımcı olabildiysem ne mutlu... Ben burada pek kimseden fikir alamamıştım o salon hakkında, bilirim zor oluyor yani...:26:

selam kızlar ben hep okuyordum forumu ama üye olmak bugüne kısmetmiş ben de 2012 gelini olucam inşallah,umarım hepimizin düğünleri istediği şekilde gönlüne göre olur...

valla ben de başladı baya bi süre önceden hem de:D:D düğünlerin yapılacağı mekanlar seçildi,nikah şekerine karar verildi,gelinlik alındı,damatlık da yakında tamamdır inşallah... paralar da suyunu cekmeye başladı tabi...Allah hepimizin yardımcısı olsun:))

Kızlar bende Haziran gelini oldum hatırlayan olursa ağustos demiştim ama istediğimiz yer olsun diye tarihi değiştirdik 16 haziranda İstanbul'da evlenicem, şimdi kına için 14 hazirana yer bakıyorum ya sarper ya buz park düğünüyorum bilgisi olan var mı?

Kızlar bende Haziran gelini oldum hatırlayan olursa ağustos demiştim ama istediğimiz yer olsun diye tarihi değiştirdik 16 haziranda İstanbul'da evlenicem, şimdi kına için 14 hazirana yer bakıyorum ya sarper ya buz park düğünüyorum bilgisi olan var mı?

canım buz parktan ziyade sarperi tutmalısın bence h.içi 3500 e fln tutarsın

Ben çok iyi olarak sarper düğün salonunu duydum.Nasıl bilmem artık ama ben şeke kır bahçesini beğeniyorum.İnternet sitesi de var.Ben evlenmeyeceğim en az 1 buçuk sene :) Maksat yardım olsun.

kızlar bende 2012 bursa gelınıyım hatta cumartesı gunu nısanım oldu sunu sölemeden gecemıcem eger 500 600 kısılık bı salon bana yeter dersenız sıze kesınlıkle ama kesınlıkle yıldırım dugun sarayını sıddetle tavsıye ederım nısanım ordaydı tek bır seyden bıle sıkayet edemem. herseyı bızım ısteklerımız dogrultusunda bızlere sureklı yardımcı olarak yaptılar. ıkramlar olsun pıyanıst olsun ılgı alaka olsun hersey gercekten 4 4 luktu. dugunum ıcın buyuk bı salon gerkmese yıne orayı tutardım. hem atmosferı dosenıs seklı cok sık. aklınızın bır kenarında burayı bulundurun derım. soru sormak bılgı almak ısteyen olursa yardımcı olmaya calısırım. nısanım ruya gıbıydı. mısafırlerden aldıgımız her tepkı nısan degıl sankı dugundu masal gıbı oldu dedı herkes sankı agız bırlıgı yapmıs gıbı.

kızlar bende 2012 bursa gelınıyım hatta cumartesı gunu nısanım oldu sunu sölemeden gecemıcem eger 500 600 kısılık bı salon bana yeter dersenız sıze kesınlıkle ama kesınlıkle yıldırım dugun sarayını sıddetle tavsıye ederım nısanım ordaydı tek bır seyden bıle sıkayet edemem. herseyı bızım ısteklerımız dogrultusunda bızlere sureklı yardımcı olarak yaptılar. ıkramlar olsun pıyanıst olsun ılgı alaka olsun hersey gercekten 4 4 luktu. dugunum ıcın buyuk bı salon gerkmese yıne orayı tutardım. hem atmosferı dosenıs seklı cok sık. aklınızın bır kenarında burayı bulundurun derım. soru sormak bılgı almak ısteyen olursa yardımcı olmaya calısırım. nısanım ruya gıbıydı. mısafırlerden aldıgımız her tepkı nısan degıl sankı dugundu masal gıbı oldu dedı herkes sankı agız bırlıgı yapmıs gıbı.
canım ben de çok beğenmiştim orayı hatta aşkım itiraz etmese nişan için ben de tutacaktım orayı biliosun... ama sonra çalışkanı tuttuk.. Aynı sözleri ben de çalışkan için kullanacağım walla, herşey süperdi A'dan Z'ye, herkes çok beğendi, 1buçuk ay geçti, hala herkes bizim nişanı konuşuo düğün gibiydi die :69:<BR>Ama maalesef biz de düğün için daha büyük biyer bakmak zorundayız, çalışkan bize nişanda bile anca yetti..<BR>1500 kişilik salon arena die biyer açılmış, bugün gördüm, nilüferde 100.yıl mahallesinde, çok büyük ama büyük isteyenlere fikir olsun kızlar :34:<BR>

canım ben de çok beğenmiştim orayı hatta aşkım itiraz etmese nişan için ben de tutacaktım orayı biliosun... ama sonra çalışkanı tuttuk.. Aynı sözleri ben de çalışkan için kullanacağım walla, herşey süperdi A'dan Z'ye, herkes çok beğendi, 1buçuk ay geçti, hala herkes bizim nişanı konuşuo düğün gibiydi die :69:<BR>Ama maalesef biz de düğün için daha büyük biyer bakmak zorundayız, çalışkan bize nişanda bile anca yetti..<BR>1500 kişilik salon arena die biyer açılmış, bugün gördüm, nilüferde 100.yıl mahallesinde, çok büyük ama büyük isteyenlere fikir olsun kızlar :34:<BR>

areneyaı hiç tavsiye etmiyorum ben nişanımı yaptım berbattı, söyledikleri hiçbir sözü tutmadılar, kamera iğrençti, piyanist berbattı çok pişmanım çok

areneyaı hiç tavsiye etmiyorum ben nişanımı yaptım berbattı, söyledikleri hiçbir sözü tutmadılar, kamera iğrençti, piyanist berbattı çok pişmanım çok
hadi yaa, tüh kötü olmuş sizin için:26:
Bir de çırağan diye bi yer var çalı taraflarında, orayı bilen duyan var mı? 800 kişilikmiş, internette güzel görünüyor da, hizmeti bilemem tabi:26:

hadi yaa, tüh kötü olmuş sizin için:26:
Bir de çırağan diye bi yer var çalı taraflarında, orayı bilen duyan var mı? 800 kişilikmiş, internette güzel görünüyor da, hizmeti bilemem tabi:26:

canıım etrafımdakılerden duydugum kadarıyla yemeksız 14 bın yemeklı 25tl ıstıomus aklında bulunsun

Back