- 2 Eylül 2009
- 186
- 7
- 96
kızlar hepinize merhaba... bende geçen sene sizin gibi salon arıyordum. benim 2011 temmuzda oldu düğünüm.. bizde kişi sayımız çok olduğu için çok yer gezdik ve ben özellikle kır düğünü istediğim için bizimde kişi sayımızı karşılayabilecek çok yer bulamadık. 1000 kişilik ve üzeri yer aradık.son olarak şeke kır bahçesini tuttuk başta bende tereddütteydim ama düğün günü herşey çok güzeldi. o gece 1200 kişi civarı davetli vardı ve bu kişiyi karşıladı orası üstelik yemekli bir düğün oldu.havai fişek vs herşey çok güzeldi. şeke kır bahçesinden çok memnun kaldım. kınamda şayanı goldta oldu kına için çok güzel bir mekan ahşap olması tasarımının, kına için otantik bir ortam yarattı bence. şeke kır bahçesi yemeksiz olarakta veriyor bilginize. bi görebilirsiniz. bende sizin yolunuzdan geçtiğim için sadece kendi yaşadıklarımı anlattım. arkadaşlar herkese kolay gelsin zor ve sancılı bir süreç çünkü....
ne güzel herşeyin içine sinmesi şahane olmuş.. umarım bende mutlu mesut evlenirim gelinliğide aldım provalar düğüne 1 ay kala yapılcak foto koyarım o gün gelsinde