canım rumelinin üzerine şimdi otomatik kapanabilir panel yapılıyor, o yüzden orayı seçeneklerime ekledim..<BR>çağrı'ya gelince biz pazarlıkla 6bine tuttuk, ama söz verip de tutulmayacak pek bişey yok zaten, ikram yapıcaklar o kadar. Biz sadece salonun düzgünlüğüne baktık açıkçası.. Bir de istediğimiz herşey kontratta yazılı, eğer yapmazlarsa sonucuna katlanırlar<BR>Ne gibi sözleri yerine getirmiolarmış canım?
neyse önceden tembihlerde bulunuruz artık, yapmazlarsa da dişlerimizi çıkartırız, korksunlar o zaman bendenvalla tatlım o kadrayrıntı sormadım sadece pek sozlerınde durmazlar gıbı bısı duydum o kadr ılgılenmedıgım ıcınde ustunde durmamıstım. buarada kına ıcın salon buldum uygun fıyata kent meydanının orda bulunca söle dıodun ya yazayım dedım :))) 700 kısılık falan cok kotu de sayılmaz salon dılara 800 tl dedı
neyse önceden tembihlerde bulunuruz artık, yapmazlarsa da dişlerimizi çıkartırız, korksunlar o zaman benden
canım dilarayı biliyorum ben, prensesin karşısında, merdivenle aşağı iniyorsun orası di mi? kötü biyer değil orası iyi walla, tuttun mu orayı çiğdemcim? hangi gün için bu fiyat? bugün çekirge istasyonu arıcam, açıksa iş çıkışı gidip bakıcam. Yıldırımdan vazgeçtik:26:
Hadi gözün aydın canım, annem de şehriyar'a gidip konuşmuş bugün, 1000 tl demişler. Ama ben mekanı görmedim, o yüzden bişey diyemicem.aynen orası cnm babam gıdıp bugun tutuca allah nasıp ederse
valla tatlım o kadrayrıntı sormadım sadece pek sozlerınde durmazlar gıbı bısı duydum o kadr ılgılenmedıgım ıcınde ustunde durmamıstım. buarada kına ıcın salon buldum uygun fıyata kent meydanının orda bulunca söle dıodun ya yazayım dedım :))) 700 kısılık falan cok kotu de sayılmaz salon dılara 800 tl dedı
Bir tane çok meşhur bi bayan varmış, şuan herkes kınalara onu çağırıyormuş, çok eğlendiriyormuş, eğer bulabilirsem numarasını sana yazarım canımkızlar benim piyaniste ihtiyacım var bildiğiniz var mı? kına gecesi için arıyorum.
kusura bakma geç gördüm canım yazını...merhaba kızlar
deryaw düğün tarihimiz aynı benimde 15 eylül kına 16 eylül düğün ama düğün gündüz olacak
çiğdem bizde balayı için yer bakıyoruz granada da karar verdik gibi bu hafta halledeceğiz inşallah
gelinlik konusunda bende yardımlarınızı bekliyorum
Canım için rahat olsun, güzel bi salonmuş orası, arkadaşımın kardeşi evlendi ekim ayında.. Ben gitmedim ama herkes çok beğenmiş, evleneler de memnun kalmışlar herşeyden...Kızlrr günaydınnn desteğiniz için teşekkürler :))
Karlıtepe düğün salonunu bilio musun???
Nasıl bi yer?
sanırım orayı tutmuşlar(
canım kınanda piyanist ve garsonlar bayan mıydı erkek mi? Bir de video da sınırsız mı? neler vardı paketin içinde?deryacım birde benim kınam perşembe düğünüm cumartesi oldu fiyatta 3250 gibi bişeydi düğün paketi yani haftasonuda 4000 üerindeydi tam hatırlamıyorum. ikramsız 5000 yüksek geldi ama yeni fiyatları o dur belki ona bişey diyemem.zaten indirim falan yapmıyorlar ne derlerse o oluyor sonunda istediğin kadar pazarlık yap :)
canım aynı soruları sana da soruyorum? bayan garson ve bayan piyanist için ekstra ücret istediler mi? fotoğraf sınırsız peki video da sınırsız mı? ikram istedin mi? anlaştığın pakette neler var? ben bugün goldu tutuyorum da, önceden bilgim olsun die soruyorum...canım ben hafta içine yapıcam kınayı, piyanist ve garsonlar bay olacak müzik siz dur diyene kadar çalar dedi :S zaten benim kına karma olacak. canım bir de video ve fotğrafları beğendin mi? fotoğraf sınırsız dedi doğru mu? uff inş dediğin gibi kolay geçer canım
canım kınanda piyanist ve garsonlar bayan mıydı erkek mi? Bir de video da sınırsız mı? neler vardı paketin içinde?
canım aynı soruları sana da soruyorum? bayan garson ve bayan piyanist için ekstra ücret istediler mi? fotoğraf sınırsız peki video da sınırsız mı? ikram istedin mi? anlaştığın pakette neler var? ben bugün goldu tutuyorum da, önceden bilgim olsun die soruyorum...
Bir tane çok meşhur bi bayan varmış, şuan herkes kınalara onu çağırıyormuş, çok eğlendiriyormuş, eğer bulabilirsem numarasını sana yazarım canım
Bu arada kına için Gold'u tuttum galiba, bugün kontratı yapana kadar gerçek olduğuna inanamayacağım sanırım
hayırlı olsun canım.. ben nişanlığımı diktirdiğim yerden çok memnun kaldım canım.. hem çabuk hem de tam istediğim gibi diktiler...kızlar allahın ıznıyle gıttık tuttuk ustumden bı yuk daha kalkmıs olduderyaw cım bu arada sen nısanlıgını dıktırdıgın yerden memnun kaldın mı tatlım. buarada bı yuk daha attım ustumden balayı ısınıde hallettık :))))
sağol canım 5bin fiyat ama kontratı yapmadan önce bi tlf edeyim dedim aptallar başka birine vermişler, ön rezervasyon yapmama rağmen beni aramadan birine satmışlar... bağırdım çağırdım, şimdi ne olacak bilmiyorum... ama acayip sinirliyim ve üzgünüm, şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum... haber bekliyorum onlardan..çook sevinirim canım :) peki fiyatı hakkında az çok bilgin var mı ? bu arada gold kına için çok ii hayırlı olsun şimdiden :) bi arkadaşım daha tuttu orayı kına için..
hayırlı olsun canım.. ben nişanlığımı diktirdiğim yerden çok memnun kaldım canım.. hem çabuk hem de tam istediğim gibi diktiler...
sağol canım 5bin fiyat ama kontratı yapmadan önce bi tlf edeyim dedim aptallar başka birine vermişler, ön rezervasyon yapmama rağmen beni aramadan birine satmışlar... bağırdım çağırdım, şimdi ne olacak bilmiyorum... ama acayip sinirliyim ve üzgünüm, şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum... haber bekliyorum onlardan..
hayırlı olsun canım.. ben nişanlığımı diktirdiğim yerden çok memnun kaldım canım.. hem çabuk hem de tam istediğim gibi diktiler...
sağol canım 5bin fiyat ama kontratı yapmadan önce bi tlf edeyim dedim aptallar başka birine vermişler, ön rezervasyon yapmama rağmen beni aramadan birine satmışlar... bağırdım çağırdım, şimdi ne olacak bilmiyorum... ama acayip sinirliyim ve üzgünüm, şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum... haber bekliyorum onlardan..
ewet canım, gülnur moda evi benimki.. ama ben aysiranın yanındaki nurteni de çok beğendim, çok hoş şeyler var orda da...aaa uzuldum cnm bnde ama cok sıkma canını kısmet degılmıs de boswer belkı bölesı daha hayırlıdır. nalbantoglundakı aysıranın karsısıydı dımı senın dıktırdıgın yer
gerçekten çok üzüldüm canım, kına fln yapasım kalmadı.. ben merkezde bize yakın ve güzel biyer istiodum.. merkezde başka yok öyle biyer..tatlım üzülme herşeyde bi hayır vardır kendini yıpratma lütfen.. haklısın tabi size sormalıydılar öncelikle ama dur bakalım nolcak.. başka aynı güzellikte yerlerde bakarsın yine.. hem daha var zmn..
kusura bakma geç gördüm canım yazını...
grandı tuttunuz mu? kınayı naptın?
Ben gelinlik için önce Nalbantoğlundaki Nurcan modaevi ve Gülnur modaevine bakıcam bu sefer...
granadayı tuttuk canım
kınayı ben kapı önünde yapıcam
gelinlik içinde geçen hafta dolaştım biraz remonada vardı istediğim model tanıdığım bir çok kişide oraya diktirmiş
biraz daha dolaşıcam olmadı remonaya diktiricem ama senin dediğin yerlerede bir bakıcam önce
kınan konusunda da sıkma canını her şeyde vardır bir hayır
ewer remonada da çok güzel modeller var, nişanda orda da bi model beğenmiştim, diktirenler memnun muymu peki? çabuk teslim ediyor muymuş canım?granadayı tuttuk canım
kınayı ben kapı önünde yapıcam
gelinlik içinde geçen hafta dolaştım biraz remonada vardı istediğim model tanıdığım bir çok kişide oraya diktirmiş
biraz daha dolaşıcam olmadı remonaya diktiricem ama senin dediğin yerlerede bir bakıcam önce
kınan konusunda da sıkma canını her şeyde vardır bir hayır
ewer remonada da çok güzel modeller var, nişanda orda da bi model beğenmiştim, diktirenler memnun muymu peki? çabuk teslim ediyor muymuş canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?