2012 BURSA Gelinleri nerdesiniz.. Yerleri paylaşıp bilgi verelimm

valla tatlım o kadrayrıntı sormadım sadece pek sozlerınde durmazlar gıbı bısı duydum o kadr ılgılenmedıgım ıcınde ustunde durmamıstım. buarada kına ıcın salon buldum uygun fıyata kent meydanının orda bulunca söle dıodun ya yazayım dedım :))) 700 kısılık falan cok kotu de sayılmaz salon dılara 800 tl dedı

neyse önceden tembihlerde bulunuruz artık, yapmazlarsa da dişlerimizi çıkartırız, korksunlar o zaman benden
canım dilarayı biliyorum ben, prensesin karşısında, merdivenle aşağı iniyorsun orası di mi? kötü biyer değil orası iyi walla, tuttun mu orayı çiğdemcim? hangi gün için bu fiyat? bugün çekirge istasyonu arıcam, açıksa iş çıkışı gidip bakıcam. Yıldırımdan vazgeçtik:26:

Son düzenleme:

aynen orası cnm babam gıdıp bugun tutuca allah nasıp ederse

aynen orası cnm babam gıdıp bugun tutuca allah nasıp ederse
Hadi gözün aydın canım, annem de şehriyar'a gidip konuşmuş bugün, 1000 tl demişler. Ama ben mekanı görmedim, o yüzden bişey diyemicem.

çok uygunmuş ii yapmışsın tutmakla.

kızlar benim piyaniste ihtiyacım var bildiğiniz var mı? kına gecesi için arıyorum.

kızlar benim piyaniste ihtiyacım var bildiğiniz var mı? kına gecesi için arıyorum.
Bir tane çok meşhur bi bayan varmış, şuan herkes kınalara onu çağırıyormuş, çok eğlendiriyormuş, eğer bulabilirsem numarasını sana yazarım canım
Bu arada kına için Gold'u tuttum galiba, bugün kontratı yapana kadar gerçek olduğuna inanamayacağım sanırım

kusura bakma geç gördüm canım yazını...
grandı tuttunuz mu? kınayı naptın?
Ben gelinlik için önce Nalbantoğlundaki Nurcan modaevi ve Gülnur modaevine bakıcam bu sefer...

Kızlrr günaydınnn desteğiniz için teşekkürler :))
Karlıtepe düğün salonunu bilio musun???
Nasıl bi yer?
sanırım orayı tutmuşlar (
Canım için rahat olsun, güzel bi salonmuş orası, arkadaşımın kardeşi evlendi ekim ayında.. Ben gitmedim ama herkes çok beğenmiş, evleneler de memnun kalmışlar herşeyden...
Hayırlısı olsun

canım kınanda piyanist ve garsonlar bayan mıydı erkek mi? Bir de video da sınırsız mı? neler vardı paketin içinde?

canım aynı soruları sana da soruyorum? bayan garson ve bayan piyanist için ekstra ücret istediler mi? fotoğraf sınırsız peki video da sınırsız mı? ikram istedin mi? anlaştığın pakette neler var? ben bugün goldu tutuyorum da, önceden bilgim olsun die soruyorum...

kızlar allahın ıznıyle gıttık tuttuk ustumden bı yuk daha kalkmıs oldu deryaw cım bu arada sen nısanlıgını dıktırdıgın yerden memnun kaldın mı tatlım. buarada bı yuk daha attım ustumden balayı ısınıde hallettık :))))

Son düzenleme:

çook sevinirim canım :) peki fiyatı hakkında az çok bilgin var mı ? bu arada gold kına için çok ii hayırlı olsun şimdiden :) bi arkadaşım daha tuttu orayı kına için..

hayırlı olsun canım.. ben nişanlığımı diktirdiğim yerden çok memnun kaldım canım.. hem çabuk hem de tam istediğim gibi diktiler...

çook sevinirim canım :) peki fiyatı hakkında az çok bilgin var mı ? bu arada gold kına için çok ii hayırlı olsun şimdiden :) bi arkadaşım daha tuttu orayı kına için..
sağol canım 5bin fiyat ama kontratı yapmadan önce bi tlf edeyim dedim aptallar başka birine vermişler, ön rezervasyon yapmama rağmen beni aramadan birine satmışlar... bağırdım çağırdım, şimdi ne olacak bilmiyorum... ama acayip sinirliyim ve üzgünüm, şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum... haber bekliyorum onlardan..

aaa uzuldum cnm bnde ama cok sıkma canını kısmet degılmıs de boswer belkı bölesı daha hayırlıdır. nalbantoglundakı aysıranın karsısıydı dımı senın dıktırdıgın yer

tatlım üzülme herşeyde bi hayır vardır kendini yıpratma lütfen.. haklısın tabi size sormalıydılar öncelikle ama dur bakalım nolcak.. başka aynı güzellikte yerlerde bakarsın yine.. hem daha var zmn..

aaa uzuldum cnm bnde ama cok sıkma canını kısmet degılmıs de boswer belkı bölesı daha hayırlıdır. nalbantoglundakı aysıranın karsısıydı dımı senın dıktırdıgın yer
ewet canım, gülnur moda evi benimki.. ama ben aysiranın yanındaki nurteni de çok beğendim, çok hoş şeyler var orda da...

gerçekten çok üzüldüm canım, kına fln yapasım kalmadı.. ben merkezde bize yakın ve güzel biyer istiodum.. merkezde başka yok öyle biyer..
Terbiyesizler sonra arayıp diolar ki beşevlerde yeni yapılan otellerinde bi salon varmış, orda yapalım kınanızı, ikramlar da bizden olsun diolar...
Hadi ordan dedim, ve kapattım tlfnu.. Onların ipleriyle kuyuya inilmez, terbiyesiz ciddiyetsizler...
Beceremiceksen hiç o işe kalkışmıcaksın

ewer remonada da çok güzel modeller var, nişanda orda da bi model beğenmiştim, diktirenler memnun muymu peki? çabuk teslim ediyor muymuş canım?

ewer remonada da çok güzel modeller var, nişanda orda da bi model beğenmiştim, diktirenler memnun muymu peki? çabuk teslim ediyor muymuş canım?

diktirenler memnun canım teslimat konusunu sormadım ama onlarda bir şikayet söylemediklerine göre olumluya yoruyorum ben bunu :)

kızlar bende gelinliğimi 26 ocakta aldım AKAY' dan ilk denediğim hemde mayısta provalarım düğüne tam 1 ay kala başlıcak.. hayalimdeki gelinliğitarif ettm gösterdiler tamam budur dedim darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…