canım fsm de hobi varya onun üst katında modaevinin ismini unuttum
yeliz sarı modaevinin eski ustası oluyor tavsiye üzerine gittimkadın bana çok güven verdi
beklentilerimi karşılayacağını umuyorum
kızlar ahu anlıpak altıparmakta harika gelinlikler var
Ra.bis sorması ayıp ne kadara diktiriyorsun gelinliğini? :)
gerçekten içimi rahatlattın...
buradaki arkadaşların yardımyla belirlediğim 7-8 tane yer söledim onlara önden bakmaları için sonra da biz gidip nişanlımla karar verecektik ama hiçbirine bakmamışlar onlar önceden kararlarını vermişler zaten((( bir de baktık hiç birinde yer yok o yüzden burası olsun dediler halbuki ben hepsini aradım gold hariç yer vardı... gerçekten çok can sıkıcı bi durum oldu ama yer güzelse en azından daha kabul edilebilir bir durum olacak bnm için.
Oradaki majestic salonda olcakmış.
isteğe göre dikiolar canım, arkadaşımın kardeşi 1700 civarı diktirdi ahu alnıpak a canımhazır mı ? fiyatlar nasıl?
ewet yıldırım çok güzel, ben de kına için sordum dün, tarihim kesinleşince orayı tutma ihtimali var benim decanım biz yıldırım düğün sarayında salon zümrütü tuttuk 2 gün önce.gold falan yanın alt etmiş fiyatıda iyi cumartesi günü için 3750 tlye tuttuk. Yldrm Dn Salaonlar adresinden bak istersen.ben aşık oldum salona
canım biz yıldırım düğün sarayında salon zümrütü tuttuk 2 gün önce.gold falan yanın alt etmiş fiyatıda iyi cumartesi günü için 3750 tlye tuttuk. Yldrm Dn Salaonlar adresinden bak istersen.ben aşık oldum salona
canım kararından dolayı tebrık edıyorum senı. bende nısanımı yaptım alt kattakı salonda ama ınan o kadar gusel ılgılenıyorlar kı gercekten tek bı problem yasamıcaksın salonla ılgılı
isteğe göre dikiolar canım, arkadaşımın kardeşi 1700 civarı diktirdi ahu alnıpak a canım
ewet yıldırım çok güzel, ben de kına için sordum dün, tarihim kesinleşince orayı tutma ihtimali var benim de
canım dün konuştum benim istediğim tarih müsaitti. ama düğün salonunu yarın tutacağımız için önce kınayı tutamıyuorum.. düğün tarihine göre tutacağım yani.. kısmet tabi.. bikaç alternatif daha var, biri olmazsa öbürü olur, kısmet yanicanım sen tarihe göre salon bakma bence salona göre tarih belirle çünkü biz 1 hafta önce sordugumuzda eylülün tüm haftasonları müsaitti şimdi sadece 2 gün kalmış. araya ramazan girdiği için herkes eylüle kaymıs durumda
ewet kına için, ama alttaki salonda yer varmış. Aslında ben üstü istiordum, ama maalesef doluymuş o gün.. Neyse o da güzel zaten, sıkıntı yok yani.. Bana da 3650 dedi sanırım..hee anladım şimdi canım sen kına için bakmıssın yıldırıma.
kime ne tuttururlarsa işte, bize de nişanda benzer bişey yapmışlardı.. neyse ki sonuç olarak verilen en uygun fiyata tutmuşsunuzcanım valla biz ilk gittik bize 4200 dediler zümrüt için yakuta da3600 dediler sonra tanıdıgı araya soktuk ona da size yanlıs soylemişler zümrüt 4500 demişler size tanıdıksınız die 3900 olur dediler.sonra erkek arkadasım artık tutmaya gittiğinde hatırlamamıslar bu sefer 3750 demişler :) neticede o fiyata tuttuk.ama kıllanmadık da değil yani :)
hazır mı ? fiyatlar nasıl?
Kızlarrr Düğün için Fomara'daki Çağrı düğün salonunu tuttuk, diğer salondan vazgeçtik
Rumeli ve çağrı arasında kararsız kaldık, ama sonra çağrıyı tuttuk...
Rumeli'de bir davete katılan var mı aranızda? Ortam nasıl oluyor? Aydınlatma iyi mi?
Aklım hala orada:26:
Kına için seçeneklerim arasına aldım rumeliyi de
Çekirge istasyon begonya bahçesi, gold şayan-ı gold, yıldırım yakut salon, şehriyar, rumeli, Atalay Yıldız salon seçeneklerim arasında...
Kafam epey karışık yani gördüğünüz gibi:26:
canım rumelinin üzerine şimdi otomatik kapanabilir panel yapılıyor, o yüzden orayı seçeneklerime ekledim..<BR>çağrı'ya gelince biz pazarlıkla 6bine tuttuk, ama söz verip de tutulmayacak pek bişey yok zaten, ikram yapıcaklar o kadar. Biz sadece salonun düzgünlüğüne baktık açıkçası.. Bir de istediğimiz herşey kontratta yazılı, eğer yapmazlarsa sonucuna katlanırlarcanım temmuzda ark dugunu olmustu orda daha dogrusu olamamıstı.. cıktılar ılk danslarını ederken yagmur bastırdı hersey rezıl oldu. hıc ama hıc onlem almamıslar yagmur yagacagı bellı olmasına ragmen. bence secenkelerden cıkar orayı. buarada çağrıya bızde bakmıstık gusel bı salon 4000 yada 4500 cıvarı bı fıyat vermıslerdı yanlıs hatırlamıosam. canını sıkmak ıstemem ama soz verdıklerı seylerı o gun yerıne getırmıolarmıs dıe duydum ben ıns öle bı aksılıkle karsılasmazsın cnm hersey dıledıgınce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?